Ποδόσφαιρο

A' Βραζιλίας: Αξία στους γηπεδούχους

Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 10:29

Πρεμιέρα στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας με τέσσερις αναμετρήσεις και το στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται σε άσους, που βρίσκονται σε ελκυστικές αποδόσεις.

A' Βραζιλίας: Αξία στους γηπεδούχους

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α’ Βραζιλίας.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΜΠΑΪΑ

Η Ιντερνασιονάλ πέρσι κινδύνευσε κάποια στιγμή στο Brasileirao αλλά έφερε νέο τεχνικό τον Κουδέτ και μαζί του έκανε πορεία που της έδωσε και εισιτήριο του Σουνταμερικάνα. Θέλει να κάνει μια καλύτερη πορεία αν και στα φετινά ματς του τοπικού πρωταθλήματος «Μινέιρο» αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Ζουβεντούδε. Μόλις 2 ήττες έχει στα 17 επίσημα ματς που έχει δώσει μέσα στο 2024 σε όλες τις διοργανώσεις. Προέρχεται από το ματς με την Τομαγιάπο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Σουνταμερικάνα. Ενισχύθηκε στην επίθεση δίνοντας συνολικά 9 εκατ. ευρώ για να πάρει τους Ραφαέλ Μπορέ, Γουέσλι. Πήρε και τον καλό χαφ Τιάγκο Μάια. Έχασε βέβαια τον καλό μέσο Γιόνι και τον επιθετικό Πέντρο Ενρίκε. Παραμένει τραυματίας ο μέσος Βαλένσια.

Η Μπαία πέρσι βγήκε νικήτρια στο θρίλερ της τελευταίας αγωνιστικής. Νίκησε 4-1 εντός την Ατλέτικο Μινέιρο και σε συνδυασμό με την ήττα της Σάντος απέφυγε τον υποβιβασμό. Φέτος ξεκινάει με στόχο να μην μπλέξει πάλι, ενώ ο Ροτζέριο Σένι παραμένει στον πάγκο της. Μόλις 4 ήττες έχει στα 24 επίσημα ματς μέσα στο 2024 σε όλες τις διοργανώσεις. Προέρχεται από το ματς με την Νότικο για το Κόπα Νορντέστε. Έχασε στον διπλό τελικό του τοπικού πρωταθλήματος Μπαϊάνο από την μισητή Βιτόρια. Οι μέσοι Αλεχάντρε, Λούκας ανάμεσα στις λίγες και καλές μεταγραφές που έκανε. Πλήγμα η αποχώρηση του μέσου Τσιταντίνι ο οποίος πήγε σε ομάδα της Κίνας. Αγωνιστικά ο αμυντικός Ράιαν και ο μέσος Ασεβέδο είναι τραυματίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβλημάτισε τελευταία στο Κόπα Σουνταμερικάνα η Ιντερνασιονάλ, η οποία έχει ενισχυθεί και φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Μπαία, αν και οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Στο 5-1-0 η πρόσφατη παράδοση των δύο ομάδων σ’ αυτό το γήπεδο. Άσος στο 1,88 από την Betshop.

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ

Η Κρισιούμα πέρσι τερμάτισε στην 3η θέση του πίνακα της βαθμολογίας στην δεύτερη κατηγορία για να πάρει την άνοδο. Γυρίζει στα μεγάλα σαλόνια μετά από 10 χρόνια με τον Κλαούντιο Τενκάτι να ήταν ο στρατηγός της ανόδου και να παραμένει στον πάγκο της. Μόλις τρεις ήττες έχει στα 20 επίσημα ματς που έχει δώσει μέσα στο 2024 σε όλες τις διοργανώσεις. Κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα Καταρινένσε νικώντας την Μπρούσκε με συνολικό σκορ 3-2 μετά τους δύο τελικούς. Ο επιθετικός Μπολασί με τον στόπερ Φιγκεϊρέδο είναι ανάμεσα στις λίγες και καλές μεταγραφές που έκανε αν και ήταν βάση των οικονομικών δεδομένων της. Τελευταίο απόκτημα ο μέσος Ματεουσίνιο. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα.

Άμεση ήταν η επιστροφή της Ζουβεντούδε στην πρώτη κατηγορία μετά τον υποβιβασμό της το 2022. Τερμάτισε στην 2η θέση πέρσι στην δεύτερη κατηγορία με μόλις 9 ήττες στα 38 παιχνίδια της. Ο Τιάγκο Καρπίνι την οδήγησε σε αυτή την επιτυχία και αποχώρησε για να αναλάβει τη Σάο Πάολο. Ο έμπειρος Ρότζερ Μασάντο πήρε την θέση του. Την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε 3-1 εκτός από την Γκρέμιο σε τελικό – ρεβάνς για το τοπικό πρωτάθλημα «Γκαπούτσο» χάνοντας τον τίτλο. Μόλις δύο νίκες πέτυχε στα 10 εκτός έδρας επίσημα ματς που έδωσε μέσα στο 2024. Πολλούς δανεικούς από ομάδες του Σάο Πάολο, έχει πάρει αναφορικά με τις μεταγραφές της ενώ μεγαλύτερη κίνηση είναι αυτή του μέσου Βάργκας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι νεοφώτιστων και οι προβλέψεις εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο, καθώς είναι δεδομένο πως και οι δύο ομάδες θα χρειαστούν χρόνο μέχρι να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Παρ’ όλα αυτά, η Κρισιούμα έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο μέχρι στιγμής και θα πάρουμε τον άσο στο 2,29 από την Betshop.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Η περσινή πορεία της Σάο Πάολο δεν ήταν η αναμενόμενη και φέτος φιλοδοξεί να είναι τουλάχιστον στην πρώτη 6άδα. Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ αποτέλεσε παρελθόν με τον Τιάγκο Καρπίνι, ο οποίος οδήγησε σε άνοδο την Ζουβεντούδε, στα μεγάλα σαλόνια, είναι στην τεχνική της ηγεσία από τον Ιανουάριο. Στο φετινό τοπικό πρωτάθλημα του Σάο Πάολο αποκλείστηκε στα προημιτελικά των μπαράζ του τίτλου από την Νοβοριζοβντίνο. Προέρχεται από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κομπρεσάλ για την2η αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες. Οι επιθετικοί Φερέιρα, Έρικ και οι μέσοι Μπομπαντίγια, Λουίζ Γκουστάβο είναι οι μεταγραφές της. Πλήγμα η αποχώρηση του μπακ Μέντες και του τερματοφύλσκα Άλβες. Κράτησε τον Χάμες Ροντρίγκες. Τραυματίας ο εξτρέμ Ραφίνια και ο μεσοεπιθετικός Λούκας.

H Φορταλέζα πέρσι ήταν άκρως ανταγωνιστική και κάποια στιγμή πάλεψε ακόμα και για ένα εισιτήριο του Λιμπερταδόρες. Ο Βοϊβόντα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και παραμένει στην τεχνική της ηγεσία. Προέρχεται από το εντυπωσιακό 5-0 εντός επί της Νασιονάλ Ποτόσι για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Σουνταμερικάνα έχοντας βγάλει με νίκη και την πρεμιέρα της. Φέτος βρέθηκε στους τελικούς του τοπικού πρωταθλήματος «Σεαρένσε» αλλά έχασε τον τίτλο στα πέναλτι από την Σεαρά. Μόλις 3 νίκες έχει στα 10 επίσημα ματς που έχει δώσει εκτός έδρας μέσα στο 2024 σε όλες τις διοργανώσεις. Ο στόπερ Κάρδονα και ο μέσος Λουκίνιας ανάμεσα στις ελάχιστες μεταγραφές που έκανε. Πλήγμα η αποχώρηση του καλού μέσου Κάιο Αλεχάντρε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σάο Πάολο είναι το φαβορί λόγω έδρας και ποιότητας, αλλά χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νέου προπονητή. Δύσκολο εμπόδιο η Φορταλέζα, που τα πάει περίφημα στο Κόπα Σουνταμερικάνα και μετράει τρία διπλά στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Σάο Πάολο. Goal/Goal στο 2,07 από την Betshop.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Η Φλουμινένσε πέρσι έριξε το βάρος στο Λιμπερταδόρες όπου το κατέκτησε κιόλας κι έτσι στο πρωτάθλημα δεν τερμάτισε στην πρώτη 5άδα όπου θα μπορούσε να βρεθεί βάση του ρόστερ της. Εξαιρετική η ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Ντινίζ, ο οποίος συνεχίζει στον πάγκο της. Βάση ο 43χρονος Φάμπιο (τερματοφύλακας), ο 40χρονος Φελίπε Μέλο (παίζει στόπερ πλέον), ο 35χρονος Μαρσέλο και ο 36χρονος επιθετικός Κάνο. Μεσοβδόμαδα νίκησε 2-1 εντός την Κόλο Κόλο για την 2 η αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες έχοντας φέρει 1-1 στην πρεμιέρα. Στο τοπικό πρωτάθλημα Καριόκα αποκλείστηκε στα ημιτελικά των μπαράζ του τίτλου από τη μισητή Φλαμένγκο. Σούπερ οι μεταγραφές των Πίρες (μέσος), Άλβες (τερματοφύλακας). Αποχώρησε ο στόπερ Νίνο.

Πολύ καλή ήταν η πορεία που έκανε πέρσι η Μπραγκαντίνο για να πάρει εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες. Ο Πορτογάλος Πέντρο Καϊξίνια ήταν πέρσι στον πάγκο και έκανε πολύ καλή δουλειά με αποτέλεσμα να συνεχίζει. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 3-0 εκτός από την Ρασίνγκ για την 2 η αγωνιστική των ομίλων του Σουνταμερικάνα όπου βρέθηκε εκεί μετά τον αποκλεισμό από την Μποταφόγκο στα προκριματικά του Λιμπερταδόρες. Αποκλείστηκε από τη Σάντος στα ημιτελικά των μπαράζ του τίτλου στο φετινό τοπικό πρωτάθλημα του Σάο Πάολο. Με 4 νίκες και ισάριθμες ήττες έχει βγάλει τα 10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Ο στόπερ Μέντες και ο μέσος Φερνάντες ανάμεσα στις λίγες μεταγραφές της. Πλήγμα η αποχώρηση του στόπερ Ορτίς. Τραυματίας ο μέσος Φερνάντες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες έχει ξεκινήσει καλά και την φετινή διοργάνωση και το ίδιο θέλει να κάνει και στο πρωτάθλημα. Η Φλουμινένσε δεν έχει γνωρίσει ήττα στην έδρα της από την Μπραγκαντίνο, που εκτός έδρας δυσκολεύεται, όπως φαίνεται και στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Άσος στο 2,00 από την Betshop.

Βαθμολογία -

13/04/2024Serie A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ατλέτικο Παραναένσε Ατλέτικο Παραναένσε 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Ατλέτικο Γκοϊανιένσε 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Ατλέτικο Μινέιρο Ατλέτικο Μινέιρο 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Esporte Clube Bahia BA Esporte Clube Bahia BA 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Μποταφόγκο Μποταφόγκο 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Κορίνθιανς Κορίνθιανς 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Κρισιούμα Κρισιούμα 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Κρουζέιρο Κρουζέιρο 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Κουιαμπά Κουιαμπά 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Φλαμένγκο Φλαμένγκο 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Φλουμινένσε Φλουμινένσε 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Φορταλέζα Φορταλέζα 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Γκρέμιο Γκρέμιο 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Ιντερνασιονάλ Ιντερνασιονάλ 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Ζουβεντούδε Ζουβεντούδε 0 0 0 0 0 0 0 0
16 Παλμέιρας Παλμέιρας 0 0 0 0 0 0 0 0
17 Μπραγκαντίνο Μπραγκαντίνο 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Σάο Πάολο Σάο Πάολο 0 0 0 0 0 0 0 0
19 Βάσκο Ντα Γκάμα Βάσκο Ντα Γκάμα 0 0 0 0 0 0 0 0
20 Εσπόρτε Κλούμπε Βιτόρια Εσπόρτε Κλούμπε Βιτόρια 0 0 0 0 0 0 0 0
CONMEBOL Libertadores
CONMEBOL Libertadores Qualifiers
CONMEBOL Sudamericana
CONMEBOL Sudamericana Group Stage
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr