Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Νίκες για Λιντς και Ίπσουιτς

Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 11:19

Συνεχίζεται η μάχη στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ.

Τσάμπιονσιπ: Νίκες για Λιντς και Ίπσουιτς

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Championship.

ΛΙΝΤΣ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Λιντς κόλλησε στο μηδέν μεσοβδόμαδα με Σάντερλαντ και δεν έχει νίκη δύο αγώνες, οπότε παραμένει εκτός πρώτης δυάδας, αλλά έχοντας εξασφαλίσει θέση στα πλέι – οφ, τα δίνει όλα για την απ’ ευθείας άνοδο. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, παραμένει αήττητη εντός έδρας και συνεχίζει να έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ είναι η μόνη που δεν έχει χάσει ματς που προηγήθηκε, ανεξαρτήτως έδρας. Τελευταία ήττα από την Μπλάκμπερν, το 2015. Λείπει ο Στράουκ (μπακ), αμφίβολος ο μέσος Σέικλετον.

Η Μπλάκμπερν κατέρρευσε στο Μπρίστολ και παραμένει κοντά στην ουρά, με ένα τρίποντο σε 12 και δύο σε 21 αγωνιστικές. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, δεν είναι καλή ούτε εκτός έδρας, με μόνο ένα διπλό στα τελευταία 12 ταξίδια της. Ο Σμόντιτς, αρχισκόρερ της κατηγορίας, έχει πετύχει γκολ στα τελευταία τέσσερα που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Εκτός οι μπακ Φλεκ, Mπαρνς, o μέσος Σίγκουρντσον και ο επιθετικός Λέοναρντ, αμφίβολοι Γουόρτον (μπακ), Γκίλσεναν, Αγιάρι (μέσοι) και Χέτζες (εξτρέμ), Τελάλοβιτς (επιθ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νίκη της Λιντς, χωρίς να δεχτεί γκολ.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Μπέρμιγχαμ, έχασε εντός από την Κάρντιφ μεσοβδόμαδα και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, με δύο σερί ήττες και έξι στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (όλες με ένα γκολ διαφορά), ενώ μετρά μόνο ένα τρίποντο σε δέκα ματς. Η ομάδα του του Γκάρι Ρόουετ, πάντως στην έδρα της, έχει πάρει τις οκτώ από τις 11 φετινές της νίκες. Τα έξι τελευταία τρίποντά της είναι με ένα γκολ διαφορά. Εκτός Μ. Ρόμπερτς (μπακ), Τσανγκ (μέσος) αμφίβολοι Mπιουκάναν (μπακ), Ντεμπελέ, Μπερκ (εξτρέμ), Γιούτκιεβιτς (επιθετικός).

Η Κόβεντρι υπέστη τη δεύτερη ήττα της σε τρεις αγωνιστικές και έμεινε πέντε πόντους πίσω από την πρώτη εξάδα, αλλά με ματς λιγότερο. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, πληρώνει πέντε σερί γκολ – γκολ και οκτώ σερί over 2.5. Μακριά από την έδρα της, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη επιθετικά, καθώς έχει σκοράρει και στα τελευταία 14 ταξίδια πρωταθλήματος. Oι τρεις τελευταίες ήττες της, ήταν με ακριβές σκορ 2-1. Εκτός ο πολύτιμος μέσος Άλεν και ο τρίτος σκόρερ, Σακαμότο, αμφίβολος ο επιθετικός Γκόντεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Kαλύτερη η Κόβεντρι, μπορεί να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα. Χ2.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Μπρίστολ Σίτι, διέλυσε την Μπλάκμπερν μεσοβδόμαδα και είναι αήττητη τέσσερις σερί αγωνιστικές (τρεις νίκες, μία ισοπαλία), μένοντας με μία ήττα σε έξι και είναι αδιάφορη πλέον βαθμολογικά. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ είναι πάντως ισχυρή μέσα στο γήπεδό της, όπου έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος. Ο Μεχμέτι σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της. Εκτός ο μπακ Άτκινσον, οι μέσοι Νέισμιθ, Μπεναρούς και ο βασικός επιθετικός Μπελ, αμφίβολοι οι μπακ Ντίκι και Γκάρντνερ-Χίκμαν.

Η Χάντερσφιλντ κατέρρευσε στο Πρέστον και επέστρεψε στις ήττες, παραμένοντας οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με μόνο μία νίκη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές. Η ομάδα του Αντρέ Μπραϊτενράιτερ, έχει φέτος τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα συνολικά (16, οι οκτώ εκτός), ενώ έχει κερδίσει μόνο ένα ματς όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ σε όλη τη σεζόν. Έχει επίσης μόνο ένα διπλό σε 12 ταξίδια (6 ισοπαλίες). Eκτός οι Μπάλκερ, Ράφελς, Νακαγιάμα, Λις (μπακ), Xάρατ (επιθετικός), αμφίβολοι οι μέσοι Χογκ, Ρουντόνι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν πάει καλά η Χάντερσφιλντ εκτός, ευκαιρία της Μπρίστολ Σίτι να πάρει άλλη μία νίκη.

ΧΑΛ - ΚΠΡ

Η Χαλ, βρέθηκε πίσω από τη Μίντλεσμπρο, στη συνέχεια προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει νίκη και έμεινε πίσω στη μάχη των πλέι – οφ, ακόμα και αν έχει ένα ματς λιγότερο. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στην άμυνα, με μόνο μία ανέπαφη εστία στις τελευταίες 12 αγωνιστικές. Εντός έδρας δεν έχει κερδίσει έξι σερί ματς, με τέσσερις ισοπαλίες αυτό το διάστημα, όλες με γκολ - γκολ. Αμφίβολος ο βασικός μπακ Κόιλ και ο καλός εξτρέμ Ζαρουρί.

Η ΚΠΡ, πήρε πόντο στο Πλίμουθ και παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με μία ήττα σε πέντε και δύο σε δέκα αγωνιστικές. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες, έδειξε ξανά ότι είναι καλύτερη μακριά από την έδρα της, όπου έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Ανεξαρτήτως έδρας, νίκησε μόνο τρεις φορές φέτος, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έχασε μόνο δύο όταν προηγήθηκε. Εκτός o μέσος Ρίτσαρντς, αμφίβολος ο μπακ Κόλμπακ και οι επιθετικοί Φρέι, Κολί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χαλ δέχεται γκολ εύκολα, η ΚΠΡ επικίνδυνη εκτός. Γκολ – γκολ.

ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, κόλλησε με Γουότφορντ και έμεινε χωρίς νίκη και γκολ για δύο σερί αγωνιστικές, όμως παραμένει σε θέση που οδηγεί στην απ’ ευθείας άνοδο. Εντός έδρας έχει μία ήττα στη σεζόν (καμία στα τελευταία 19), ενώ έμεινε μόλις για δεύτερη φορά φέτος χωρίς γκολ εκεί. Έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, πήρε 31 πόντους σε ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ, τους περισσότερους στο πρωτάθλημα. Αμφίβολος ο τρίτος σκόρερ, Χερστ, εκτός οι μπακ Γουίλιαμς, Ντονασιέν, Μπερνς.

Η Μίντλεσμπρο, προηγήθηκε στο Χαλ, αλλά περιορίστηκε στην ισοπαλία και έχει αήττητο οκτώ αγωνιστικών, όμως θέλει μόνο νίκες στα ματς που απομένουν και ελπίζει σε γκέλες των από πάνω για την εξάδα. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, μακριά από την έδρα της είναι επικίνδυνη, με μία ήττα σε έξι αγώνες και δύο σε εννέα. Ο Λατ σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές. Εκτός Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), ΜακΓκρι (μέσος), αμφίβολοι oι μπακ ΜακΝερ, Φράι και οι επιθετικοί Φορς (αρχισκόρερ), Κόμπερν (εκ των 2ων σκόρερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Γκολ – γκολ και over 2.5, είναι καλή επιλογή.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Μίλγουολ, πήρε τεράστια νίκη επί της Λέστερ και επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τέσσερις αγωνιστικές, μένοντας με διαφορά ασφαλείας από την ουρά. Η ομάδα του Νιλ Χάρις, έχει βελτιωθεί εντός έδρας, με μόνο τρεις ήττες στα τελευταία 12 ματς. Έχει πάρει τους λιγότερους πόντους στο πρωτάθλημα (3) σε ματς που βρέθηκε πίσω, ενώ δεν έχει κάνει ακόμα ανατροπή στη σεζόν. Τελευταία εντός έδρας ήττα από την Κάρντιφ, το 2012. Εκτός οι επιθετικοί Νίσμπετ, Γουάτμορ, αμφίβολοι οι μπακ Μπράιαν, Γουάλας.

Η Κάρντιφ, επέστρεψε στις νίκες στο Μπέρμιγχαμ, αλλά έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να μπει πλέι – οφ, θέλοντας νίκες σε όλα τα ματς και μεγάλη δόση τύχης. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ έχει πάρει και τις 11 τελευταίες νίκες σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ, με ακριβές σκορ 1-0 ή 2-1. Τα τελευταία δύο τρίποντά της, ήταν εκτός έδρας. Εκτός ο τερματοφύλακας Όλνγουικ (παίζει ο Χόρβατ), αμφίβολοι οι μπακ Γουίλσον – Έσμπραντ, ΜακΓκίνες, οι μέσοι Ο’ Ντάουντα, Ράμζι και ο επιθετικός Ετέτε (3 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισοπαλία, πιθανόν με γκολ – γκολ.

ΠΡΕΣΤΟΝ - ΝΟΡΙΤΣ

Η Πρέστον διέλυσε τη Χάντερσφιλντ με τη μόλις τέταρτη φετινή ανατροπή και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, πριν από το ματς με τη Νόριτς, το οποίο ο προπονητής Ράιαν Λόου, χαρακτήρισε ως το κρισιμότερο της θητείας του, καθώς με νίκη η ομάδα του ξαναμπαίνει στη μάχη των πλέι – οφ. Εντός έχει μία ήττα σε οκτώ αγωνιστικές. Ο Όσμαγιτς έφτασε τα οκτώ γκολ, όλα εντός έδρας. Αμφίβολοι οι μπακ Μπάουερ, Ποτς, οι μέσοι Γουάιτμαν, Λέντσον και ο επιθετικός Μίλαρ.

Η Νόριτς, προηγήθηκε 2-0 στο Σέφιλντ, αλλά τελικά περιορίστηκε στην ισοπαλία, όμως παραμένει στην εξάδα, με μία ήττα σε έξι αγωνιστικές και δύο σε 13. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, εκτός έχει μία νίκη σε επτά ματς και δύο σε 11. Έχει πάντως πάρει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό πόντων, σε παιχνίδια που βρέθηκε πίσω στο σκορ, συνολικά 22. Εκτός oι μπακ Χάνλι, Γιαννούλης, ο εξτρέμ Ρόου (δεύτερος σκόρερ) και ο επιθετικός Ερνάντες, αμφίβολος ο μπακ Γκιμπς και ο μέσος Σόρενσεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιμένουμε ματσάρα, με γκολ – γκολ και οver 2.5.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΣΤΟΟΥΚ

Η Γουένσντεϊ, βρέθηκε πίσω 2-0 από τη Νόριτς, αλλά βρήκε κουράγιο να ισοφαρίσει και είναι αήττητη δύο αγωνιστικές, οπότε ναι μεν παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά έχει σημαντικές ελπίδες παραμονής. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, είναι δυνατή εντός και στα τελευταία εννέα παιχνίδια στο γήπεδό της, έχει χάσει μόνο από Λιντς και Κόβεντρι. Έχει κερδίσει μόνο ένα ματς, όταν βρέθηκε πίσω στη φετινή σεζόν. Εκτός ο μπακ Ντελγκάδο, αμφίβολος ο μπακ Μπέρναρντ, o μέσος Μ. Ντιαμπί και ο εξτρέμ Πόβεντα.

Η Στόουκ, για τρίτο σερί ματς μένει πίσω στο σκορ από ημίχρονο, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο Σουόνσι και με τρία ματς χωρίς νίκη, θα εμπλακεί για τα καλά σε μάχη παραμονής, αν χάσει και στο Σέφιλντ. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, έχει πάρει μόλις μία νίκη και μόνο επτά πόντους συνολικά, σε ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ στη φετινή σεζόν. Εκτός ο μπακ Γκουτς και ο μέσος Πίρσον, αμφίβολος είναι ο επιθετικός Μάε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσος, με τη Στόουκ να μπλέκει για τα καλά.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Σαουθάμπτον, επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές μεσοβδόμαδα και αν δε χάσει το επόμενο ματς, εξασφαλίζει οριστικά την είσοδο στα πλέι – οφ. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, έχει σκοράρει και στα 16 τελευταία παιχνίδια μέσα στο γήπεδό της, ενώ ανεξαρτήτως έδρας, ο Τ. Άνταμς πέτυχε γκολ στα δύο τελευταία που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Στο Κύπελλο κέρδισε 3-0 σε επαναληπτικό εντός τη Γουότφορντ 3-0, μετά από ισοπαλία 1-1 εκτός. Εκτός ο μπακ Λαριός και ο μέσος Στιούαρτ.

Η Γουότφορντ, έμεινε σε τέταρτη σερί ισοπαλία στο Ίπσουιτς και έχει τον μεγαλύτερο αριθμό σε Χ στο πρωτάθλημα, με 16. Η ομάδα του Τομ Κλέβερλι, έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά ματς και με νίκη στο Σαουθάμπτον, μένει οριστικά στην κατηγορία. Η ομάδα του Τομ Κλέβερλι, έχει χάσει δύο από τα τελευταία έξι εκτός έδρας, αλλά είναι οι μοναδικές της ήττες σε 13 ταξίδια στην Τσάμπιονσιπ. Eκτός ο μπακ Ενγκακιά και ο μπακ Σέμα, αμφίβολος ο επιθετικός Μπάα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Επικίνδυνη η Γουότφορντ εκτός, αλλά η Σαουθάμπτον θέλει όσο τίποτε τη νίκη. Άσος.

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Σουόνσι, επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και μπορεί να ξεφύγει μαθηματικά από τον κίνδυνο του υποβιβασμού, αν κερδίσει τη Ρόδεραμ και χάσει η Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, έχασε για τελευταία φορά στο γήπεδό της από τη συγκεκριμένη αντίπαλο, το 2006. Ο Κάλεν, σκοράρει στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς Τσάμπιονσιπ που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Εκτός ο μέσος Άλεν και ο εξτρέμ Πλασέτα, αμφίβολοι οι μπακ Νότον, Άσμπι και οι μέσοι Πάρκερ, Τζινέλι.

Η ουραγός Ρόδεραμ, υπέστη δεύτερη σερί ήττα από τη Γουέστ Μπρομ., αλλά λίγη σημασία έχει, καθώς έχει πέσει μαθηματικά, ενώ θα είναι σίγουρα τελευταία. Η ομάδα του Λιμ Ρίτσαρντσον, έχει πλέον ως μοναδικό στόχο να πάρει μία εκτός έδρας νίκη μέχρι το τέλος της περιόδου, καθώς μετρά επτά σερί νίκες σε ταξίδια και δεν έχει κερδίσει στα τελευταία 34. Εκτός Aγιάλα (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολοι είναι οι μπακ Κιόσο, Μόρισον, Μπλάκετ, Χολ, Πέλτιερ, ο επιθετικός Χάγκιλ και ο μέσος Τιεΐ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν μπορεί η Ρόδεραμ εκτός. Άσος.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η Γουέστ Μπρομ., σκόραρε ακριβώς δύο γκολ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά αυτή τη φορά κέρδισε και έχει αήττητο δέκα αγώνων (5 νίκες, 5 ισοπαλίες), ψάχνοντας ακόμα δύο νίκες για να είναι σίγουρα στα πλέι – οφ με τις δικές της δυνάμεις. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, έχει χάσει μόνο ένα ματς πρωταθλήματος φέτος στο οποίο προηγήθηκε, αλλά κέρδισε μόνο ένα, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Τόμας – Ασάντε, σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές εντός. Εκτός Κέλι (μπακ), Μολούμπι (μέσος), Ντάικ (επιθετικός).

Η Σάντερλαντ, πήρε μαχητική ισοπαλία στο Λιντς και έμεινε στο 0-0 για δεύτερη σερί αγωνιστική αλλά και τρίτη στα τελευταία ματς, έχοντας πλέον μόνο ένα τρίποντο σε 11, αν και ουσιαστικά είναι αδιάφορη. Η ομάδα του υπηρεσιακού Μάικ Ντοντς, έχει μόνο ένα διπλό στα τελευταία εννέα ταξίδια, αλλά δεν έχει χάσει στο Χόθορνς από το 2017. Από τα 14 ματς στα οποία προηγήθηκε στο πρωτάθλημα, έχασε μόνο δύο. Εκτός Σέιλτ, Χάγκινς, Σέρκιν (μπακ), Έμπλετον (μέσος), Ρούσιν (επιθετικός), αμφίβολος Έβανς (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ευκαιρία της Μπρόμιτς να συνεχίσει με νίκη.

Βαθμολογία -

13/04/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 88 42 28 4 10 79 38 41
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 88 42 26 10 6 84 52 32
3 Λιντς Λιντς 87 42 26 9 7 76 33 43
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 78 40 23 9 8 78 52 26
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 72 42 20 12 10 66 41 25
6 Νόριτς Νόριτς 68 42 20 8 14 75 60 15
7 Κόβεντρι Κόβεντρι 63 41 17 12 12 66 49 17
8 Πρέστον Πρέστον 63 41 18 9 14 56 56 0
9 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 62 42 18 8 16 60 55 5
10 Χαλ Χαλ 62 41 17 11 13 59 54 5
11 Κάρντιφ Κάρντιφ 59 42 18 5 19 47 57 -10
12 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 57 42 16 9 17 49 45 4
13 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 53 42 15 8 19 51 50 1
14 Γουότφορντ Γουότφορντ 52 42 12 16 14 57 55 2
15 Σουόνσι Σουόνσι 50 42 13 11 18 52 62 -10
16 Πλίμουθ Πλίμουθ 48 43 12 12 19 58 66 -8
17 ΚΠΡ ΚΠΡ 47 42 12 11 19 40 54 -14
18 Μίλγουολ Μίλγουολ 47 42 12 11 19 39 54 -15
19 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 46 42 12 10 20 56 71 -15
20 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 46 42 12 10 20 40 59 -19
21 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 43 42 9 16 17 46 69 -23
22 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 43 42 12 7 23 35 66 -31
23 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 42 42 11 9 22 45 64 -19
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 23 42 4 11 27 32 84 -52
Promotion - Premier League
Promotion - Championship (Play Offs: Semi-finals)
Relegation - League One

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr