Ποδόσφαιρο

Super League 2: Πληρώνει εκτός έδρας ο Λεβαδειακός

Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 01:19

Συνέχεια στα πλέι οφ και πλέι άουτ στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία με δυνατές αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά όσον αφορά τις πρώτες θέσεις, αλλά και αυτές που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Super League 2: Πληρώνει εκτός έδρας ο Λεβαδειακός

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League 2.

ΑΕΚ Β' - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η ΑΕΚ Β’ έδωσε μία ακόμα μάχη σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως το Πανθεσσαλικό, αλλά αυτήν την φορά δεν κατάφερε να φύγει αλώβητη και ηττήθηκε στα σημεία από την Νίκη Βόλου. Έτσι μπήκες στο σερί εννιά αγωνιστικών δίχως ήττα για λογαριασμό του δικεφάλου. Μπορεί να μην δικαιούται την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα όπου βρίσκεται η μητρική ομάδα αλλά τα δίνει όλα κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη ο πρόσφατος απολογισμός στο «Σεραφείδειο».

Ο Λεβαδειακός έχει πάρει απόστασης ασφαλείας από την Λάρισα και μετρά αντίστροφα για την επάνοδο της Σούπερ Λίγκα. Ακόμα και έτσι ωστόσο οι βοιωτοί δεν εφησυχάζουν και φροντίζει για αυτό ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που κρατά διαρκώς στην τσίτα τους παίκτες μέχρι την μαθηματική επικύρωση του στόχου. Έντεκα νίκες και δύο ισοπαλίες το απίθανο ενεργητικό στα 13 πιο πρόσφατα ματς. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια

EKTIMHΣΗ: Η ΑΕΚ Β' μπήκε στα πλει οφ και παίζει όλα τα ματς στο 100% με κάθε αντίπαλο. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό ο οποίος πήρε απόσταση ασφαλείας από τη Λάρισα. Αναμένεται να τα βρει σκούρα κόντρα στην ΑΕΚ Β' αλλά θα πάρει τη νίκη. Θα πάμε με το 2 σε απόδοση 1.62 από τη Betshop.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΚΟΖΑΝΗ

Και αυτό το ματς όπως όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Αιολικού στα πλέι οφ θα γίνει στην Αριδαία αντί για την Μυτιλήνη, Η μετακόμιση αυτή στην Πέλλα αποτελεί ένα ακόμα ντεζαβαντάζ που δεν μπορεί να αντιπαρέλθει ο Αιολικός τη μάχη που δίνει για να μείνει στην κατηγορία. Εκεί έχασε στα σημεία και από την Καρδίτσα και παραμένει ουραγός στην κατάταξη. Μόνο μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια, τελευταία ευκαιρία η αναμέτρηση με την Κοζάνη.

Η Κοζάνη δεν λέει να σηκώσει κεφάλι, καθώς πληρώνει τις αμυντικές αδυναμίες που την κρατούν στα όρια της διακεκαυμένη ζώνης Κόντρα στον Καμπανιακό πόνταρε σε νίκη, αλλά και πάλι βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη στο ημίχρονο και στη συνέχεια απλά έδωσε την ισοπαλία. Κομβικής σημασίας η αναμέτρηση στην Αριδαία, ζητούμενο η βελτίωση στα μετόπισθεν, καθώς μπροστά έχει βρει ρυθμό εσχάτως. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς των ερυθρόλευκων εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

EKTIMHΣΗ: O Aιολικός έχει την τελευταία του ευκαιρία αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία κόντρα στην Κοζάνη που έχει αμυντικές αδυναμίες και μπορούμε να πούμε πως είναι μια ομάδα στα... μέτρα του. Θα ποντάρουμε στο over 1,75 σε απόδοση 1.76 από τη Betshop.

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο Ιωνικός είχε την υπεροχή, τις ευκαιρίες, την διάθεση και πολύ κόσμο στο πλευρό του, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη κόντρα στην μαχητική και ποιοτική Καλαμάτα. Δεν το έχει το εύκολο γκολ η ομάδα της Νίκαιας, με εξαίρεση το ματς κόντρα στα Χανιά στο ξεκίνημα των πλέι οφ και αυτό μπορεί να του στοιχίσει τελικά την άνοδο. Μόνο δύο νίκες σε επτά ματς ο απολογισμός που κρατά πίσω τους «κυανόλευκους». Νοκ άουτ ο επιθετικός Σαλαζάρ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Ηλιούπολη είχε δείξει τα δόντια της στην εκτός ε΄δρςας νίκη επί της Καλαμάτας, αλλά κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΟΧανίων έκανε… πάταγο. Μαγική εμφάνιση από τους κυανέρυθρους στο δημιουργικό και εκτελεστικό σκέλος του παιχνιδιού, ρεσιτάλ στις αντεπιθέσεις και τέσσερα γκολ. Ο Νίκος Παντέλης χειροκροτούσε του σε παίκτες τπου στο φινάλε του ματς όπως και ο κόσμος του «Ήλιου». Δεν ελπίζει σε άνοδο η ομάδα από τα νότια προάστια αλλά στην καλή της ημέρα μπορεί αν κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ιωνικός εμφανίζεται ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό, παρόλα αυτά παρουσιάζει πρόβλημα στο σκοράρισμα που αποδείχθηκε και κόντρα στην Καλαμάτα παρόλο που είχε την υπεροχή καθ' όλη τη διάρκεια του ματς. Από την άλλη η Ηλιούπολη πήρε τεράστια νίκη κόντρα στα Χανιά με 4-1 και μπήκε στο παιχνίδι. Θα ποντάρουμε στον 1 σε απόδοση 1.68 από τη Betshop.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Η Καλαμάτα ανέδειξε για πρώτη φορά μετά από καιρό μαχητικό νεύμα σε παιχνίδι της και πήρε δύσκολα τν βαθμό κόντρα στον Ιωνικό που καιγόταν για την νίκη και την άνοδο. Η «μαύρη θύελλα» δεν ελπίζει εδώ και καιρό σε πρωτιά, αλλά θέελι να βάλει τις βάσεις για την επόμενη περίοδο έχοντας στο τιμόνι εδώ και δύο εβδομάδες τον Νίκο Αναστόπουλο. Ζήτημα γοήτρου η νίκη για την Καλλιθέα. Under 1,5 γκολ και No Goal τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Η Καλλιθέα καθόταν την περασμένη αγωνιστική και η τύχη της δούλευε. Τα Χανιά έχασαν στην Ηλιούπολη, ο Ιωνικός σκόνταψε με την Καλαμάτα και πλέον είναι στο χέρι της ομάδας του «Ελ Πάσο» να κλείσει τον πρώτο γύρο των πλέι οφ με προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού. Και αυτή ωστόσο δεν αποφεύγει τις γκέλες, μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια ο απολογισμός για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη. Πλήρης η αποστολή.

EKTIMHΣΗ: Η Καλαμάτα εμφανίστηκε βελτιωμένη μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο παίρνοντας τον βαθμό από τον Ιωνικό. Αυτή τη φορά υποδέχεται την Καλλιθέα που θέλει να πάρει το τρίποντο και να ανεβεί ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Θα ποντάρουμε στο 2 σε απόδοση 1.86 από τη Betshop.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Καμπανιακός δίνει το ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μετά το άλλο. Την περασμένη Τετάρτη θριάμβευσε επί του ΠΑΟΚ Β’, τώρα αντιμετωπίζει τον έτερο μεγάλο αντίπαλο της πόλης, τον Ηρακλή. Και πάλι στο γήπεδο της Χαλάστρας, όπου αναμένεται πλήθος κόσμου και από τις δύο ομάδες που διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, αφού και ο «γηραιός» χρησιμοποιεί συχνά αυτήν την έδρα. Επανέρχεται ο μεσοεπιθιετικός Γαρύφαλλος που εξέτισε ποινή στα πλάνα του κόουτς Γιώργου Αμανατίδη.

Ο Ηρακλής έπειτα από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, πήρε την στοχευμένη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ και πήρε βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ώθηση στην κούρσα για την παραμονή στην κατηγορία. Ο «γηραιός» κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένος αισθάνεται, χρειάζεται οπωσδήποτε το διπλό στην Χαλάστρα, όπου είναι εξοικειωμένος, καθώς την χρησιμοποιεί για έδρα τους τελευταίους μήνες. Θα έχει και κόσμος το πλευρό του. Γκολ-γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Πλήρης η αποστολή.

EKTIMHΣΗ: Ο Καμπανιακός μετά την επικράτησή του επί του ΠΑΟΚ Β' υποδέχεται τον Ηρακλή που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και το... τρίποντο προκειμένου να αισθάνεται ασφαλής στην κατηγορία. Θα πάμε με το 2 σε απόδοση 2.20 από τη Betshop.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Επιστροφή στο γήπεδο της Νεάπολης για την Νίκη, έπειτα από μερικά ματς που έδωσε στο Πανθεσσαλικό. Εκεί, θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση και την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ Β’, ώστε να ζεστάνει και τον κόσμο. Δεν διατηρεί ελπίδες για την άνοδο, αλλά ο κόουτς Δημήτρης Ελευθερόπουλος κάνει αξιολόγηση στο ρόσερ για την επόμενη περίοδο, όλοι θέλουν να διακριθούν. over 2,3 γκολ, τα τρία από τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ο Μακεδονικός απολαμβάνει την παρουσία του στα πλέι οφ για την άνοδο, έστω και αν δεν ελπίζει πως μπορεί να προλάβει την πρωτιά. Κάνει το... κέφι της η ομάδα από την Νέα Ευκαρπία, κέρδισε την Λάρισα και της έκοψε για τα καλά την φόρα προς την άνοδο. Οι πράσινοι αγωνίζονται με φουλ επιθετική τακτική, αλλά δυσκολεύονται πολύ να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς.

EKTIMHΣΗ: Η Νίκη επιστρέφει στο σπίτι της προκειμένου να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα. Αυτή τη φορά απέναντί της μια ομάδα που παίζει πάντα επιθετικά και δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.90 από τη Betshop.

ΠΑΟΚ Β' - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο ΠΑΟΚ ξαφνικά ξέμεινε από δυνάμεις και εμπνεύσεις και από εκεί που πορευόταν άνετος στα πλέι άουτ, πλέον μπαίνει ξανά σε διαδικασία μάχης για να μείνει στην κατηγορία. Την ήττα από τον Ηρακλή ακολούθησε κάκιστη εμφάνιση και τεσσάρα από τον Καμπανιακό στην Χαλάστρα και πλέον ο δικέφαλος του βορρά πετά λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο των μαυρόασπρων, Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Η Αναγέννηση δίνει μάχη διαρκείας κόντρα σε αγωνιστικά κι οικονομικά προβλήματα για να μείνουν στην κατηγορία. Με όπλο την εμπειρία τους, οι Θεσσαλολί πέρασαν από την Αριδαία στην κομβική αναμέτρηση με τον Αιολικό, τώρα επιζητούν ένα ακόμα διπλό στη Νέα Ευκαρπία που θα τους βγάλει στον αφρό. Πολύ χαμηλός ο ρυθμός στα παιχνίδια τους. Στα πέντε πιο πρόσφατα ματς μπήκε το πολύ ένα γκολ. Δεν θα αλλάξει ενδεκάδα ο κόουτς Γιώργος Τυριακίδης.

EKTIMHΣΗ: Ο ΠΑΟΚ έβαλε... τρικλοποδιά στον εαυτό του και για ακόμη μια φορά θα παλέψει για να παραμείνει στην κατηγορία. Από την άλλη η Αναγέννηση θέλει ένα τρίποντο που θα τη φέρει και πάλι σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά την παραμονή. Θα πάμε με το under 2,5 σε απόδοση 1.70 από τη Betshop.

Βαθμολογία -

14/04/2024Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
6 Ηρακλής Ηρακλής 21 4 1 3 0 4 3 1
1 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 35 3 2 1 0 7 3 4
7 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 21 4 2 0 2 9 9 0
2 Λάρισα Λάρισα 28 4 0 3 1 8 9 -1
8 Καμπανιακός Καμπανιακός 19 4 2 1 1 7 5 2
3 Μακεδονικός Μακεδονικός 20 3 1 1 1 7 8 -1
4 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 20 3 1 1 1 2 3 -1
9 Αναγέννηση Καρδίτσας Αναγέννηση Καρδίτσας 19 4 1 1 2 1 2 -1
5 ΑΕΚ Β' ΑΕΚ Β' 18 3 0 2 1 6 7 -1
10 Κοζάνη Κοζάνη 17 4 1 2 1 6 7 -1
11 Αιολικός Αιολικός 14 4 1 1 2 3 4 -1
Promotion - Super League
Relegation
14/04/2024Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
6 Διαγόρας Διαγόρας 22 4 2 2 0 5 3 2
1 Χανιά Χανιά 28 4 2 0 2 10 10 0
7 Αιγάλεω Αιγάλεω 21 4 2 2 0 6 2 4
2 Καλλιθέα Καλλιθέα 28 3 1 1 1 6 3 3
3 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 24 3 2 0 1 5 6 -1
8 Γιούχτας Γιούχτας 17 4 2 0 2 4 7 -3
9 Ολυμπιακός Β' Ολυμπιακός Β' 15 4 1 0 3 8 7 1
4 Ιωνικός Ιωνικός 23 3 1 2 0 6 2 4
10 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 15 4 1 1 2 4 8 -4
5 Καλαμάτα Καλαμάτα 19 3 0 1 2 0 6 -6
11 Παναθηναϊκός Β' Παναθηναϊκός Β' 15 4 1 1 2 3 3 0
Promotion - Super League
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr