Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Πρεμιέρα με δυνατές αναμετρήσεις!

Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 10:18

Πρεμιέρα στην Α' Βραζιλίας με αναμετρήσεις που αξίζουν το ποντάρισμα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Α' Βραζιλίας: Πρεμιέρα με δυνατές αναμετρήσεις!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livesocre, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Βραζιλίας.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΚΟΥΙΑΜΠΑ

Σταθερά μέσα στην πρώτη 10άδα του πίνακα της βαθμολογίας βρίσκεται η Ατλέτικο Παραναένσε τα τελευταία χρόνια και είναι μια ομάδα ανταγωνιστική. Βέβαια από τις 4 Μαρτίου έχει νέο τεχνικό τον Κούκα, ο οποίος πήρε την θέση του Κολομβιανού Οσόριο. Μεσοβδόμαδα διέλυσε 4-0 εντός την Ράγιο Ζουλιάνο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Σουνταμερικάνα έχοντας ρίξει 4άρα και στην πρεμιέρα της.

Με συνολικό σκορ 4-0 επί της Μαρινγκά στους τελικούς κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα Παραναένσε. Με νίκες έχει βγάλει ο Κούκα και τα 7 παιχνίδια του στον πάγκο της Ατλέτικο Παραναένσε. Δυνατές οι μεταγραφές του μέσου Φελιπίνιο, του επιθετικού Ντι Γιόριο και του επίσης επιθετικού Μαστριάνι. Πλήγμα η αποχώρηση του μέσου Μπουένο και του αμυντικού Άλτερ.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Η Κουϊαμπά πέρσι κάποιια στιγμή ήταν και στην πρώτη 10άδα του πίνακα της βαθμολογίας. Το ό,τι κλείδωσε νωρίς το στόχο της παραμονής στην κατηγορία ήταν μια επιτυχία και θέλει να κάνει κάτι ανάλογο και φέτος. Το θέμα είναι πως ο Πορτογάλος Αντόνιο Ολιβέιρα, που την ανέλαβε πέρσι στα μισά της σεζόν και την άλλαξε, έφυγε τον Φεβρουάριο για την Κορίνθιανς. Ανέλαβε ο υπηρεσιακός Λουίς Φερνάντο Λούμπελ και παραμένει στην θέση του.

Μεσοβδόμαδα έδωσε το ματς εκτός με την Μετροπολιτάνος για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Σουνταμερικάνα έχοντας βγάλει με ισοπαλία την πρεμιέρα της. Με συνολικό σκορ 2-0 στους τελικούς επί της Ουνιάο Ρονδονόπολις κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα «Ματογκροσένσε». Δεν έχει ήττα στα 19 επίσημα ματς που έχει δώσει μέσα στο 2024 σε όλες τις διοργανώσεις. Ο επιθετικός Λατσέρδα και ο αμυντικός Ραϊλάν ανάμεσα στις καλές μεταγραφές της.

EKTIMHΣΗ: Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους με τον νέο προπονητή να μετρά επτά νίκες. Ενισχύθηκαν σημαντικά, Αντιμετωπίζουν την Κουϊάμπα, η οποία πέρσι στάθηκε πολύ καλά στη διοργάνωση ενώ μετρά 19 επίσημα ματς αήττητη. Πλήγμα η αποχώρηση του προπονητή της. Θα πάμε με τον 1 & over 1,5 σε απόδοση 2.3 από τη Betshop.

ΒΑΣΚΟ ΝΤΕ ΓΚΑΜΑ - ΓΚΡΕΜΙΟ

Η Βάσκο πέρασε πολλά πέρσι μέχρι να την αναλάβει προς το φινάλε ο Ραμόν Ντίας και να την οδηγήσει στην παραμονής κυρίως με σερί καλών εμφανίσεων στην έδρα της. Ο Αργεντινός τεχνικός παραμένει στην θέση του και φιλοδοξεί να την οδηγήσει σε άνετη παραμονή. Έχει πάρει ήδη δύο προκρίσεις στο κύπελλο Βραζιλίας.

Με συνολικό σκορ 2-1 αποκλείστηκε στα ημιτελικά του τοπικού πρωταθλήματος του Ρίο Ντε Τζανέιρο από την Νόβα Ιγουάκου. Μόλις δύο ήττες έχει στα 16 επίσημα ματς που έχει δώσει μέσα στο 2024 σε όλες τις διοργανώσεις. Πολύ καλές οι μεταγραφές της όπως των μέσων Άντσον, Πραξέντες του επιθετικού Ντέιβιντ και του αμυντικού Ρόχας. Πλήγμα η αποχώρηση του επιθετικού Πεκ.

Η Γκρέμιο το πάλεψε έως το φινάλε για να πάρει τον τίτλο του πρωταθλήματος αλλά δεν τα κατάφερε. Κι όλα αυτά ενώ πέρσι γύρισε στα μεγάλα σαλόνια κι έδειξε πως δεν θα την πατήσει ξανά με υποβιβασμό, όπως το 2021. Ο Ρενάτο Γκαούτσο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και παραμένει στην τεχνική της ηγεσία ενώ φέτος δεν θα έχει τον σταρ επιθετικό Λουίς Σουάρες, ο οποίος έφυγε για την Ίντερ Μαϊάμι.

Μεσοβδόμαδα γνώρισε ήττα – σοκ εντός έδρας με 2-0 από την Ουατσιπάτο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες κι ενώ ηττήθηκε και στην πρεμιέρα της. Ενδιάμεσα νίκησε 3-1 εντός την Ζουβεντούδε για να κατακτήσει το τοπικό πρωτάθλημα «Γκαούτσο». Σούπερ οι μεταγραφές των Παβόν (επιθετικός), Σοτέλδο (επιθετικός), Ντόντι (μέσος).

EKTIMHΣΗ: Δυνατές ομάδες και οι δύο με κίνητρο. Αναμένεται αμφίρροπο ματς, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας, όμως όπως και να χει οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και επιφυλάσσουν απρόοπτα. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.86 από τη Betshop.

ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Μετά από απουσία ενός έτους η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια. Τερμάτισε στην 4η θέση πέρσι στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και πήρε το τελευταίο εισιτήριο της ανόδου. Το θέμα είναι να μην συνεχίσει να είναι... ασανσέρ στις κατηγορίες. Ο Ζαίρ Βεντούρα την οδήγησε σε αυτή την επιτυχία και παραμένει στην θέση του για να συνεχίσει το εξαιρετικό του έργο.

Με δύο νίκες επί της Βίλα Νόβα με 2-0 και 3-1 στους τελικούς των μπαράζ του τίτλου στο τοπικό πρωτάθλημα «Γκοϊανιένσε» πήρε το τρόπαιο. Με νίκες έβγαλε τα τελευταία 15 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2024. Ο μέσος Ρόνι και οι αμυντικοί Φελίπε, Μανγκίνιο ανάμεσα στις πολλές μεταγραφές που έκανε.

Η Φλαμένγκο έμεινε έως το τέλος στην μάχη του τίτλου αλλά δεν τα κατάφερε. Το πάλεψε και για το Λιμπερταδόρες, αλλά επίσης δεν τα κατάφερε. Ο έμπειρος Τίτε και εκ των κορυφαίων τεχνικών στην χώρα είχε αναλάβει προς το φινάλε της σεζόν και παραμένει στην θέση του. Μεσοβδόμαδα νίκησε 2-0 εντός την Παλεστίνο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες έχοντας φέρει ισοπαλία στην πρεμιέρα.

Με δύο νίκες επί της Νόβα Ιγουάκου με 3-0 και 1-0 στους τελικούς κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα του Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου στα ημιτελικά απέκλεισε την μισητή Φλουμινένσε. Ο χαφ Ντε Λα Κρουζ ειναι ανάμεσα στις ελάχιστες κινήσεις της και ο στόπερ Λέο Ορτίς. Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε ο σούπερ γκολτζής Γκαμπιγκόλ και είναι εκτός.

EKTIMHΣΗ: Με ψυχολογία καθώς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και 15 παιχνίδια αήττητη η Γκοϊαενιένσε αντιμετωπίζει την επίσης αψεγάδιαστη Φλαμένγκο. Οι φιλοξενούμενοι με όπλο την άμυνά τους θα προσπαθήσουν να πάρουν και αυτό το παιχνίδι. Θα ποντάρουμε στο 2 σε απόδοση 1.80 από τη Betshop.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ

Η Κορίνθιανς δεν τερμάτισε πέρσι στην πρώτη 10άδα και ήταν ένα πλήγμα. Κάποια στιγμή βρέθηκε και μπλεγμένη αναφορικά με την παραμονή της. Και φέτος δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν κι έτσι πήρε στις 9 Φεβρουαρίου τον Πορτογάλο τεχνικό Αντόνιο Ολιβέιρα, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στην Κουϊαμπά. Μεσοβδόμαδα διέλυσε με 4-0 εντός τη Νασιονάλ Ασουνσιόν για ρην 2η αγωνιστική των ομίλων του Σουνταμερικάνα έχοντας βγάλει με ισοπαλία την πρεμιέρα της.

Στα δέκα ματς με τον Ολιβέιρα στον πάγκο της σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις μια ήττα και η αλλαγή προς το καλύτερη είναι εμφανής. Βέβαια δεν κατάφερε να διεκδικήσει έως το φινάλε το δυνατό τοπικό πρωταθλημα του Σάο Πάολο. Ο αμυντικός Ματεουσίνιο, ο επιθετικός Πέντρο Ραούλ, ο επίσης αμυντικός Τόρες και ο μέσος Γκάρο ανάμεσα στις καλές μεταγραφές.

Η Ατλέτικο Μινέιρο έμεινε έως το τέλος στην μάχη του τίτλου πέρσι αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι άλλαξε την εικόνα της και την έκανε ξανά διεκδικήτρια τίτλων αλλά στις 20 Μαρτίου μετά από διαφωνίες με την διοίκηση αποχώρησε. Ο Γκαμπριέλ Μιλίτο ανέλαβε στις 24 του ίδιου μήνα στην πρώτη του δουλειά στην Βραζιλία και θα έχει ενδιαφέρον το πως θα ανταποκριθεί.

Μεσοβδόμαδα νίκησε 2-1 εντός την Ροζάριο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες έχοντας νικήσει και στην πρεμιέρα της. Ο Μιλίτο είναι αήττητος με 3 νίκες στα 4 πρώτα του ματς στον πάγκο της. Με συνολικό σκορ 5-3 στους δύο τελικούς με την Κρουζέιρο κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα «Μινέιρο». Σούπερ η μεαγραφή του μεσοεπιθετικού Γκουστάβο Σκάρπα πήρε και τον επιθετικό Παλάσιος ενώ στο ρόστερ δεσπόζει ο σταρ Χουλκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κορίνθιανς προβλημάτισε πέρσι με τις εμφανίσεις της, κινδύνεψε και άλλαξα προπονητή. Πλέον εμφανίζεται ανεβασμένη και θέλει να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος. Από την άλλη η Ατλέτικο Μινέιρο δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο πέρσι και τώρα με νέο προπονητή θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που άφησε. Αναμένεται ένα ανοιχτό ματς με δύο πολύ δυνατές ομάδες. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 2.11 από τη Betshop.

ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Η Κρουζέιρο πέρασε δύσκολες στιγμές πέρσι με τους οπαδούς της να κράζουν την διοίκηση του Ρονάλντο (φαινόμενο) αλλά στο τέλος απέφυγε τα χειρότερα και έμεινε στην κατηγορία. Ο Πάουλο Αουτουόρι την βοήθησε αλλά αποχώρησε στο τέλος της σεζόν. Ο Λαρκαμόν πήρε την θέση του αλλά αρχές της εβδομάδας αποχώρησε με τον Φερνάντο Σεάμπρα να είναι ο νέος προπονητής και θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στην Μποταφόγκο.

Ο Λαρκαμόν αποχώρησε πληρώνοντας το μάρμαρο για την απώλεια του τίτλου στο τοπικό πρωτάθλημα «Μινέιρο» καθώς ηττήθηκε με συνολικό σκορ 3-1 από την μισητή Ατλέτικο Μινέιρο στον διπλό τελικό. Πολλές οι μεταγραφές που έχει κάνει καικ ανάμεσα τους είναι αυτές των Ράφα Σίλβα (επιθετικός), Βερόν (επιθετικός), Ρομέρο (μέσος). Υπήρξαν αποχωρήσεις που επηρεάζουν τον κορμό της.

Η Μποταφόγκο πέρσι ήταν στην κορυφή και με απόσταση από τους διώκτες της άνω των 10 βαθμών αλλά απογοήτευσε στον δεύτερο γύρο και προς το φινάλε της για να τερματίσει στην 5η θέση και να γίνει κάτι που όμοιο του δεν έχει συμβεί ξανά. Ο Τιάγκο Νούνες ήταν ο 3ο τεχνικός πέρσι, με αυτόν ξεκίνησε τη σεζόν, αλλά αποχώρησε στις 22 Φεβρουαρίου, ανέλαβε ο υπηρεσιακός Φάμπιο Ματίας και από τις αρχές Απριλίου νέος προπονητής είναι ο Αρτούρ Ζόρζε που έφυγε από την Μπράγκα.

Μεσοβδόμαδα έδωσε το ματς εκτός με την Λίγκα Ντε Κίτο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες έχοντας ηττηθεί με 3-1 εντός από την Τζούνιορ στην πρεμιέρα της όπου ήταν και το ντεμπούτο του Ζόρζε. Με συνολικό σκορ 6-0 επί της Μποαβίστα κατέκτησε το τοπικό κύπελλο του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ο επιθετικός Σαβαρίνο και οι στόπερ Μπαρμπόσα, Άλτερ ανάμεσα στις καλές μεταγραφές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε δύσκολη κατάσταση ξανά η Κρουζέιρο με το κλίμα στην ομάδα να είναι τεταμένο. Από την άλλη η Μποταφόγκο αναμένεται να προσεγγίσει επιθετικά την Κρουζέιρο που θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο προκειμένου να αντιστρέψει το εισβάτος της κλίμα. Θα πάμε με το over 2,5 σε απόδοση 2.45 από τη Betshop.

Βαθμολογία -

14/04/2024Serie A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Φορταλέζα Φορταλέζα 3 1 1 0 0 2 1 1
2 Ιντερνασιονάλ Ιντερνασιονάλ 3 1 1 0 0 2 1 1
3 Μπραγκαντίνο Μπραγκαντίνο 1 1 0 1 0 2 2 0
4 Φλουμινένσε Φλουμινένσε 1 1 0 1 0 2 2 0
5 Ζουβεντούδε Ζουβεντούδε 1 1 0 1 0 1 1 0
6 Κρισιούμα Κρισιούμα 1 1 0 1 0 1 1 0
7 Ατλέτικο Παραναένσε Ατλέτικο Παραναένσε 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Ατλέτικο Γκοϊανιένσε 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Ατλέτικο Μινέιρο Ατλέτικο Μινέιρο 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Μποταφόγκο Μποταφόγκο 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Κορίνθιανς Κορίνθιανς 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Κρουζέιρο Κρουζέιρο 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Κουιαμπά Κουιαμπά 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Φλαμένγκο Φλαμένγκο 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Γκρέμιο Γκρέμιο 0 0 0 0 0 0 0 0
16 Παλμέιρας Παλμέιρας 0 0 0 0 0 0 0 0
17 Βάσκο Ντα Γκάμα Βάσκο Ντα Γκάμα 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Εσπόρτε Κλούμπε Βιτόρια Εσπόρτε Κλούμπε Βιτόρια 0 0 0 0 0 0 0 0
19 Σάο Πάολο Σάο Πάολο 0 1 0 0 1 1 2 -1
20 Esporte Clube Bahia BA Esporte Clube Bahia BA 0 1 0 0 1 1 2 -1
CONMEBOL Libertadores
CONMEBOL Libertadores Qualifiers
CONMEBOL Sudamericana
CONMEBOL Sudamericana Group Stage
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr