Ποδόσφαιρο

Α' Σουηδίας: Προϋποθέσεις για υψηλά σκορ

Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 10:36

Ποντάρισμα στα γκολ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας, καθώς από τις αναλύσεις προκύπτει πως οι αναμετρήσεις αναμένεται να έχουν υψηλά σκορ.

Α' Σουηδίας: Προϋποθέσεις για υψηλά σκορ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α’ Σουηδίας.

ΚΑΛΜΑΡ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Η Κάλμαρ, προηγήθηκε απέναντι στην Σίριους, αλλά δέχτηκε δύο γκολ στο τέλος και καταδικάστηκε σε δεύτερη σερί ήττα. Η ομάδα του Χένρικ Γένσεν, έχει χάσει και τα δύο πρώτα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, με γκολ που δέχτηκε μετά το 80’. Πληρώνει μαζί με την περσινή σεζόν, έξι συνεχόμενα over 2.5, ενώ τα πέντε από αυτά ήταν και γκολ - γκολ. Έχει καλή παράδοση με την Γκέτεμποργκ, από την οποία δεν έχει χάσει εντός έδρας σε αγώνα πρωταθλήματος, από το 2015.

Η Γκέτεμποργκ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και μετά την ήττα της πρεμιέρας, δέχτηκε νωρίς γκολ τη δεύτερη αγωνιστική στην έδρα της Χάλμσταντ και έχασε ξανά. Η ομάδα του Γενς Άσκου, δεν έχει καταφέρει πλέον να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε ματς πρωταθλήματος, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο και οι δύο τελευταίες νίκες της στην κατηγορία, ήταν εκτός έδρας. Τραυματίες παραμένουν οι Nτάλμπεργκ (τερμ.), Βεντ (μπακ), Κάχεντ (μέσος), Αμπντουλάχι, Σκέλερουπ, Καρνέιλ (επιθετικοί). Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Θόρνταρσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες έχουν ξεκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα, καθώς δεν έχουν μαζέψει βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Το δείγμα είναι μικρό εκατέρωθεν και ο προβληματισμός μεγάλος, γι’ αυτό το σετ των αποδόσεων είναι ισορροπημένο. Goal/Goal στο 1,57 από το Pamestoixima.

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΓΚΑΙΣ

Δεν δείχνει στην καλύτερη κατάσταση η Νόρκεπινγκ στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος και ειδικά αμυντικά. Η ομάδα του Αντρέας Αλμ, άρχισε τη σεζόν με δύο ήττες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια, έχοντας δεχτεί συνολικά οκτώ γκολ, με την ίδια να σκοράρει μόνο ένα. Τα αμυντικά προβλήματα τα έχει κληρονομήσει από πέρσι και πλέον μετρά μόνο μία ανέπαφη εστία σε 14 αγώνες. Πέντε από τις έξι τελευταίες νίκες της στην κατηγορία ήταν εντός έδρας. Εκτός οι Σεουανκάμπο, Σίσεϊ (μπακ), Όρτμαρκ, Καζένι (μέσοι).

Η Γκάις προηγήθηκε 2-0 στην έδρα της Βάρναμο και παρ’ όλο που δέχτηκε γκολ, κατάφερε να κρατήσει την πρώτη της νίκη στα «σαλόνια», μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. Η ομάδα του Φρέντρικ Χόλμπεργκ, θα ψάξει τώρα το δεύτερο σερί εκτός έδρας τρίποντο, αλλά και την πρώτη ανέπαφη εστία της σεζόν, μετά από δύο συνεχόμενα over 2.5. Δεν έχει κερδίσει όμως στο πρωτάθλημα στην έδρα της Νόρκεπινγκ, από το 2008. Εκτός οι Κραντζ (τερμ.), Μπινάκου, Μπέκμαν (μπακ), Μπάουα (μέσος), Φράιντεϊ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με οκτώ γκολ παθητικό σε δύο αγωνιστικές, η Νόρκεπινγκ είναι ουραγός στη βαθμολογία και χωρίς βαθμό. Πολλά τα αμυντικά της προβλήματα, όπως και στην Γκάις, που παρ’ όλα αυτά ξεπέρασε την βαριά ήττα της πρεμιέρας και πήρε την πρώτη της νίκη. Over 2,5 στο 1,68 από το Pamestoixima.

ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΣΙΡΙΟΥΣ

Η Τζουργκάρντεν, έχανε 3-0 στο 64’ του αγώνα με την Χάκεν και έδειχνε να οδεύει προς την πρώτη ήττα, όμως σκόραρε τρεις φορές μετά το 87’ και έσωσε την ισοπαλία. Η ομάδα του Τόμας Λάγκερλεφ, δείχνει πολύ καλή επιθετικά, με επτά γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, όμως η άμυνά της επιδέχεται βελτίωσης. Ψάχνει πρώτη εντός έδρας νίκη πρωταθλήματος από τον Σεπτέμβριο. Ο Ντάνιελσον σκοράρει και στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με εκτελέσεις πέναλτι. Εκτός Μπέργκβαλ (μπακ), Σούλερ (μέσος) και Βίκχαϊμ (επιθετικός).

Με το δεξί έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Σίριους, καθώς βρέθηκε πίσω από την Κάλμαρ στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής, αλλά κατάφερε να πάρει δεύτερη σερί νίκη, ξανά με over 2.5. Έτσι, η ομάδα του Κρίστερ Ματίασον, συνεχίζει το πολύ καλό σερί της, καθώς πλέον μετρά δέκα αήττητα ματς στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει εννέα από αυτά, ενώ εκτός είναι αήττητη πέντε ταξίδια. Σε πολύ καλή κατάσταση ο Σάλεχ, έχει πετύχει τρία γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, όλα στο δεύτερο ημίχρονο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Τζουργκάρντεν σκοράρει και δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Είναι ξεκάθαρα ανώτερη ομάδα από τη Σίριους, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν εντυπωσιακοί στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Over 2,5 στο 1,60 από το Pamestoixima.

Βαθμολογία -

14/04/2024Allsvenskan
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μιάλμπι Μιάλμπι 7 3 2 1 0 5 1 4
2 Μάλμε Μάλμε 6 2 2 0 0 7 1 6
3 Σίριους Σίριους 6 2 2 0 0 5 1 4
4 Χάλμσταντ Χάλμσταντ 6 3 2 0 1 2 3 -1
5 ΑΪΚ Στοκχόλμης ΑΪΚ Στοκχόλμης 5 3 1 2 0 4 3 1
6 Μπρομαποϊκάρνα Μπρομαποϊκάρνα 4 2 1 1 0 6 2 4
7 Τζουργκάρντεν Τζουργκάρντεν 4 2 1 1 0 7 4 3
8 Έλφσμποργκ Έλφσμποργκ 4 2 1 1 0 3 2 1
9 Χάμαρμπι Χάμαρμπι 3 2 1 0 1 3 3 0
10 Γκάις Γκάις 3 2 1 0 1 2 5 -3
11 Χάκεν Χάκεν 1 2 0 1 1 3 4 -1
12 Βάρναμο Βάρναμο 1 2 0 1 1 3 4 -1
13 Καλμάρ Καλμάρ 0 2 0 0 2 2 5 -3
14 Βαστέρας Βαστέρας 0 3 0 0 3 0 3 -3
15 Γκέτεμποργκ Γκέτεμποργκ 0 2 0 0 2 1 5 -4
16 Νόρκεπινγκ Νόρκεπινγκ 0 2 0 0 2 1 8 -7
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Allsvenskan (Relegation)
Relegation - Superettan

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr