Ποδόσφαιρο

Α' Σουηδίας: Πληρώνει το συνδυαστικό της Μάλμε

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 - 09:49

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας και τα πονταρίσματα πηγαίνουν στα φαβορί και στα γκολ.

Α' Σουηδίας: Πληρώνει το συνδυαστικό της Μάλμε

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α’ Σουηδίας.

ΒΑΡΝΑΜΟ – ΜΑΛΜΕ

Με παρόμοιο τρόπο έχουν κυλήσει και τα δύο πρώτα ματς της Βάρναμο στο πρωτάθλημα, όπου ακόμα δεν έχει νίκη. Σε αμφότερα, η ομάδα του Άνες Μράβατς, βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ πριν από το ημίωρο, αλλά ενώ στην πρεμιέρα κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία, στον δεύτερο αγώνα, κόντρα στην Γκάις, η προσπάθεια έμεινε ημιτελής, πληρώνοντας πάντως γκολ - γκολ και over 2.5. Καλά έχει αρχίσει τη σεζόν ο Ζέλκοβιτς, με γκολ δύο αγωνιστικές. Eκτός ο τερματοφύλακας Ρασίντ και ο μπακ Γκρόζντανιτς.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Άγριες διαθέσεις δείχνει από νωρίς η Μάλμε στη νέα σεζόν, καθώς κέρδισε τη Χάμαρμπι και έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με τέρματα 7-1. Η ομάδα του Χένρικ Ρίντστρεμ, έχει υποστεί πάντως και τις τέσσερις τελευταίες ήττες της στην κατηγορία, μακριά από το γήπεδό της. Σε πολύ καλή φόρμα ο Τελίν, με τρία γκολ σε δύο αγώνες, σκοράρει και σε τρία σερί ταξίδια. Εκτός Τίνερχολμ, Μοϊσάντερ, Ζέτερστρεμ (μπακ), Γκούντιονσεν (επιθετικός), αμφίβολος ο μέσος Μπεργκ, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Όλσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο ομάδων. Η Μάλμε έχει μπει με… φόρα στη σεζόν και αναμένεται να περάσει εύκολα και από την έδρα της Βάρναμο. Αμφότερες πάντως δείχνουν επιθετικές διαθέσεις στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. 2 και Over 2,5 στο 1,72 από την Betshop.

ΧΑΚΕΝ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Η Χάκεν έκανε το ιδανικό ματς για 64 λεπτά μέσα στην έδρα της Τζουργκάρντεν, αλλά πίστεψε ότι είχε τελειώσει και το πλήρωσε, με ισοφάριση από 3-0 στο 3-3, για να περιοριστεί απλά στον πρώτο φετινό βαθμό στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Παλ Άρνε Γιόχανσεν, είχε τελειώσει την περσινή σεζόν με 13 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες, αλλά έχασε εκεί στην πρεμιέρα και καλείται να θυμηθεί τον καλό της εαυτό. Εκτός Χάμαρ, Ζέτσεβιτς, Λούνταλ (μπακ), αμφίβολοι οι Μπρούσμπεργκ (μέσος) και Αγκμπονίφο (επιθετικός).

Η Μπρομαποϊκάρνα κινδύνευσε με ήττα στο ντέρμπι Στοκχόλμης με την ΑΪΚ, αλλά έσωσε ισοπαλία και έχει τέσσερις πόντους σε δύο ματς. Η ομάδα των Αντρέας Ένγκελσμαρκ και Όλοφ Μέλμπεργκ, δείχνει ευχέρεια στο σκοράρισμα, με έξι γκολ ως τώρα, ενώ εκτός έδρας έχει μία ισοπαλία σε 18 ταξίδια. Σε φόρμα ο Φρίτζσον, με γκολ δύο σερί αγωνιστικές. Τον περασμένο Μάρτιο, είχε πάρει ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Χάκεν στο Κύπελλο. Εκτός οι Μπούτρος, Βάκερ, Ταβίλνταραν, Άκερμαν, Μάγκνουσον (μέσοι) και Τζόρνταν (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί η Μπρομαποϊκάρνα να έχει εκπλήξει ευχάριστα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ωστόσο η Χάκεν είναι ανώτερη ομάδα. Οι γηπεδούχοι ξέρουν να εκμεταλλεύονται την έδρα τους, αν και δεν το έδειξαν στην πρεμιέρα και πιστεύουμε ότι θα πάρουν την πρώτη τους νίκη. 1 στο 1,83 από την Betshop.

ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Η Χάμαρμπι πάλεψε στην έδρα της πρωταθλήτριας Μάλμε, αλλά υπέστη την πρώτη φετινή ήττα. Η ομάδα του Κιμ Χέλμπεργκ, κέρδισε στην πρεμιέρα, αλλά είναι η μοναδική νίκη πρωταθλήματος που έχει στα τελευταία οκτώ ματς, με τα έξι από αυτά να έχουν λήξει ισόπαλα. Στην έδρα της είναι ισχυρή, έχοντας χάσει μόνο δύο από τα τελευταία 22 εκεί σε επίπεδο πρωταθλήματος, από τον Ιούλιο του 2022. Σημαντική η απώλεια του μπακ Βίντερ, που θα χάσει μήνες της σεζόν με ρήξη χιαστών.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Έλφσμποργκ βελτιώθηκε στη δεύτερη αγωνιστική και πήρε το τρίποντο στην έδρα της Βαστέρας, παραμένοντας αήττητη δύο ματς. Η ομάδα του Τζίμι Τέλιν κράτησε επίσης για πρώτη φορά ανέπαφη εστία στη φετινή σεζόν. Έδειξε για άλλο ένα παιχνίδι ότι είναι ισχυρή μακριά από το γήπεδό της, όπου έχει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ταξίδια, μαζί με την περσινή σεζόν, με τη μοναδική της ήττα εκτός αυτό το διάστημα, να είναι αυτή από τη Μάλμε, που της στοίχισε πέρσι τον τίτλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες είναι καλές και έχουν μεγάλες βλέψεις. Το δείγμα από το τρέχον πρωτάθλημα είναι μικρό και γι’ αυτό το σετ των αποδόσεων είναι ισορροπημένο. Εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο το να επιλέξουμε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Goal/Goal στο 1,78 από την Betshop.

Βαθμολογία -

15/04/2024Allsvenskan
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Τζουργκάρντεν Τζουργκάρντεν 7 3 2 1 0 9 4 5
2 Μιάλμπι Μιάλμπι 7 3 2 1 0 5 1 4
3 Μάλμε Μάλμε 6 2 2 0 0 7 1 6
4 Σίριους Σίριους 6 3 2 0 1 5 3 2
5 Χάλμσταντ Χάλμσταντ 6 3 2 0 1 2 3 -1
6 ΑΪΚ Στοκχόλμης ΑΪΚ Στοκχόλμης 5 3 1 2 0 4 3 1
7 Μπρομαποϊκάρνα Μπρομαποϊκάρνα 4 2 1 1 0 6 2 4
8 Έλφσμποργκ Έλφσμποργκ 4 2 1 1 0 3 2 1
9 Χάμαρμπι Χάμαρμπι 3 2 1 0 1 3 3 0
10 Γκέτεμποργκ Γκέτεμποργκ 3 3 1 0 2 2 5 -3
11 Γκάις Γκάις 3 3 1 0 2 2 6 -4
12 Νόρκεπινγκ Νόρκεπινγκ 3 3 1 0 2 2 8 -6
13 Χάκεν Χάκεν 1 2 0 1 1 3 4 -1
14 Βάρναμο Βάρναμο 1 2 0 1 1 3 4 -1
15 Βαστέρας Βαστέρας 0 3 0 0 3 0 3 -3
16 Καλμάρ Καλμάρ 0 3 0 0 3 2 6 -4
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Allsvenskan (Relegation)
Relegation - Superettan

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr