Ποδόσφαιρο

Champions League: Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν, για το repeat!

Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 00:56

Η Μπαρτσελόνα είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη πρόκριση στην επόμενη φάση, με την Παρί όμως να μην έχει πει την τελευταία της κουβέντα. 

Champions League: Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν, για το repeat!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν.

Επαναληπτικός αγώνας για τα προημιτελικά. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Παρί με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Ντόρτμουντ - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ενεπλάκη σε συγκλονιστικό ματς στην έδρα της Παρί και χαμογέλασε στο φινάλε, επικράτησε με ανατροπή στην ανατροπή. Δεύτερη διαδοχική τριάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ για την ομάδα του Τσάβι, η οποία πλέον είναι το φαβορί για τα ημιτελικά και δικαιούται να... ονειρεύεται. Για την Α' Ισπανίας επικράτησε 1-0 της Κάντιθ εκτός έδρας, έπαιξε με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Μετράει 37 προκρίσεις σε 39 περιπτώσεις κατά τις οποίες νίκησε εκτός έδρας το 1ο ματς.

Δύο απουσίες
Τιμωρημένος ο Κρίστενσεν (α. 7/1, 23/0), τραυματίας ο Μπαλντέ (α. 6/0, 18/0). Σε σύγκριση με τα προβλήματα που την έχουν ταλαιπωρήσει φέτος, η κατάσταση είναι εξαιρετική.

Πιθανή ενδεκάδα: Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Κανσέλο – Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Γκιουντογάν – Γιαμάλ, Λεβαντόφσκι, Ραφίνια

Μπαρτσελόνα – Παρί με 0% γκανιότα στο τελικό αποτέλεσμα

Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε την ανατροπή σε ένα τρίλεπτο, ωστόσο ανασταλτικά είχε ανεπίτρεπτη παρουσία και καλείται να κάνει την υπέρβαση για να προκριθεί. Το θετικό είναι ότι δεν είχε την παραμικρή παρενόχληση εν όψει της ρεβάνς στο «Καμπ Νόου». Αφενός αναβλήθηκε το εκτός έδρας ματς με τη Λοριάν για την Α' Γαλλίας (θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου), αφετέρου απολαμβάνει διψήφια διαφορά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, ο τίτλος βρίσκεται στο τσεπάκι. Σε εννέα περιπτώσεις ήττας στο πρώτο ματς εντός, υπέστη επτά αποκλεισμούς.

Μία απουσία

Εκτός δράσης ο Μουκιέλε (α. 3/0, 12/0), αυτή είναι και η μοναδική απουσία για τον τεχνικό Λουίς Ενρίκε, ο οποίος έγινε αποδέκτης έντονης κριτικής μετά την ήττα προ εβδομάδος.

Πιθανή ενδεκάδα

Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Λούκας Ερναντέζ, Νούνο Μέντες – Φαμπιάν Ρουίθ, Ζαΐρ Εμερί, Βιτίνια – Μπαρκολά, Ντεμπελέ, Μ’Μπαπέ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.15 3.85 2.95 2.95 1.37 1.84 1.9 1.34 2.95 1.38 1.24 1.68
Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν / Εκτίμηση

Περιμένουμε τη Παρί να πιέσει όσο το δυνατόν περισσότερο, αφού αυτή καίγεται για το γκολ. Η Μπαρτσελόνα όπως έδειξε και στο Παρίσι είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Και οι δύο έχουν ποιότητα και κρεσέντο να επαναλάβουν το πρώτο παιχνίδι. Goal/goal & over 2.5 (1.65) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr