Ποδόσφαιρο

Champions League: Ντόρτμουντ - Ατλέτικο, σε... τεντωμένο σχοινί!

Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 02:09

Λεπτές οι ισορροπίες στη Βεστφαλία, με τους Μαδριλένους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης, αλλά και μία δύσκολη αποστολή μπροστά τους, καθώς οι Γερμανοί δεν αστειεύονται στην έδρα τους.

Champions League: Ντόρτμουντ - Ατλέτικο, σε... τεντωμένο σχοινί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Ατλέτικο.

Επαναληπτικός αγώνας για τα προημιτελικά. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Ντόρτμουντ με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί μετά, η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν.

22:00 Cosmote Sport 3
Κωδ. ΟΠΑΠ: 905

Πρώτο παιχνίδι: Ατλέτικο – Ντόρτμουντ 2-1

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ πιάστηκε αιχμάλωτη στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης στη Μαδρίτη, αλλά στο δεύτερο μισό αντέδρασε εντυπωσιακά και μείωσε, ενώ είχε δύο δοκάρια και άλλες ευκαιρίες για να αποφύγει την ήττα. Προκύπτει έκδηλη πίστη για τη νίκη και την πρόκριση στις τάξεις των Βεστφαλών, οι οποίοι προέρχονται από το 2-1 στην έδρα της Γκλάντμπαχ για την Α’ Γερμανίας (παλεύουν για την πρώτη τετράδα). Στο 11-12-13 ο συνολικός απολογισμός με ισπανικές ομάδες (8-7-3 εντός).

Δύο κενά

Εκτός δράσης τέθηκαν οι Αλέ (ε. 3/1, 14/0) και Μπενσεμπαϊνί (α. 5/0, 17/0), το θετικό είναι ότι οι απουσίες περιορίζονται κάπου εδώ και ενώ υπάρχουν οι εναλλακτικές για την κάλυψη των κενών.

Πιθανή σύνθεση: Κόμπελ, Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν, Τσαν, Σάμπιτζερ, Μπραντ, Μάλεν, Σάντσο, Φούλκρουγκ.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έπιασε σπουδαία απόδοση στα πρώτα 45 λεπτά με την Ντόρτμουντ, θα μπορούσε να φτάσει σε σκορ πρόκρισης και το 2-0 δεν ήταν κακό, ωστόσο πάλι καλά που δεν της ξέφυγε η νίκη. Το οριακό 2-1 αφήνει τα πάντα ανοιχτά, απόλυτη συγκέντρωση ζήτησε ο τεχνικός Ντιέγκο Σιμεόνε. Για την Α’ Ισπανίας επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Τζιρόνα και κρατάει την τύχη της στα χέρια της αναφορικά με την πρώτη τετράδα και το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 21-9-19 με γερμανικές ομάδες, έχει 6-3-15 εκτός μαζί τους.

Τρία προβλήματα

Τιμωρημένος είναι ο κομβικός Λίνο (ε. 7/3, 27/3), εκτός δράσης ο Ντεπάι (ε. 3/1, 20/5). Αμφίβολος δίνεται ο πολύπειρος Σαούλ (μ. 9/1, 30/1), διόλου ασήμαντα τα θέματα των «ροχιμπλάνκος».

Πιθανή σύνθεση: Όμπλακ, Βίτσελ, Χιμένεθ, Ερμόσο, Μολίνα, Γιορέντε, Κόκε, Αθπιλικουέτα, Ντε Πολ, Γκριεζμάν, Μοράτα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.18 3.55 3.1 2.25 1.6 1.48 2.52 1.51 2.4 1.35 1.28 1.67
Ντόρτμουντ - Ατλέτικο Μαδρίτης / Εκτίμηση

Με το γκολ που πέτυχε στα τελευταία λεπτά του πρώτου αγώνα, η Ντόρτμουντ έθεσε νέα δεδομένα στο ζευγάρι και από εκεί που η Ατλέτικο φαινόταν έτοιμη να τσεκάρει το εισιτήριο, πλέον τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Περιμένουμε τους Γερμανούς σαφώς βελτιωμένους, μιας και παίζουν στην ισχυρή τους έδρα. Αρκετά ορατό το ενδεχόμενο παράτασης. Άσος στο 2,27 από την Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr