Ποδόσφαιρο

Α' Αργεντινής: Πληρώνει το κίνητρο για τα μπαράζ του τίτλου

Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 11:49

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις τέσσερις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του Copa Liga Profesional

Α' Αργεντινής: Πληρώνει το κίνητρο για τα μπαράζ του τίτλου

Η Α' Αργεντινής έχει απόψε τέσσερα παιχνίδια στου κουπόνι για στοίχημα με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν το ενδιαφέρον τους. Πρόκειται για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Την πρόκριση για τα μπαράζ του τίτλου θα πάρουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις 4 πρώτες θέσεις του κάθε ένα από τους δύο ομίλους.

Στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά των γκολ, δεύτερο η καλύτερη επίθεση και τρίρο τα μεταξύ τους ματς.

ΛΑΝΟΥΣ - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Η Λανούς ηττήθηκε 2-0 εκτός από την Ρασίνγκ. Παραμένει στο κόλπο και θέλει πάση θυσία αποτέλεσμα σε αυτό το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδο. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 3 από τα 4 εντός έδρας. Προέρχεται από το εντός 2-1 επί της Γκαρσιλάσο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Σουνταμερικάνα. Αμφίβολος ο μέσος Ακόστα.

Η Εστουδιάντες νίκησε 1-0 στο εξ αναβολής εντός έδρας ντέρμπι με την Μπόκα. Μια νίκη που την έφερε στο κόλπο της συμμετοχής στα μπαράζ του τίτλου και θέλει πάση θυσία αποτέλεσμα. Με ήττες έβγαλε τις δύο τελευταίες εξορμήσεις στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ κι ενώ προηγήθηκε αήττητο 3 αγώνων αλλά με μόλις μια νίκη. Αήττητη με μια νίκη έχει βγάλει τα δύο πρώτα ματς στους ομίλους του Λιμπερταδόρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ντέρμπι του Μπουένος Άιρες το συγκεκριμένο. Μεγάλη η κρισιμότητα του και είναι δύσκολο να βγει σημείο από το βασικό σετ. Μικρότερο το ρίσκο στο 2-3 γκολ του 2.00.

ΜΠΕΛΓΚΡΑΝΟ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Η Μπελγκράνο νίκησε 2-1 εκτός την Ουνιόν Σάντα Φε. Έχει χάσει προ πολλού τις ελπίδες πρόκρισης από τον όμιλο της. Παράλληλα δεν έχει θέμα και με τον ειδικό πίνακα υποβιβασμού καθώς απέχει πολύ από τις επικίνδυνες θέσεις. Έχει ρίξει το βάρος στο Σουνταμερικάνα όπου μετέχει στους ομίλους και προέρχεται από το εκτός 1-1 με την Ντελφίν. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εντός έδρας στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ.

Η Ρασίνγκ νίκησε 2-0 εντός την Λανούς.Θέλει νίκη και με την Μπελγκράνο και συνδυασμό αποτελεσμάτων των άλλων διεκδικητών. Η ομάδα του Κόστας προέρχεται από το εντός 3-0 επί της Μπραγκαντίνο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Σουνταμερικάνα, έχοντας νικήσει και στην πρεμιέρα της. Γενικά μετράει 5 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις δεχόμενη ένα γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Έχει κίνητρο η Ρασίνγκ η οποία έχει βρει ρυθμό κι έχει δείξει πως μπορεί να παίρνει αποτελέσματα και εκτός έδρας. Στο 1.95 το διπλό.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ

Η Μπόκα Τζούνιορς ηττήθηκε 1-0 εκτός στο εξ αναβολής ντέρμπι με την Εστουδιάντες. Ήταν ένα πλήγμα αφού οριακά είναι εκτός 4άδα στον όμιλο της, που δίνει τα εισιτήρια για τα μπαράζ του τίτλου και θέλει πάση θυσία νίκη με την Γοδόι Κρουζ. Προηγήθηκε το 1-0 επί της Τρινιδένσε για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Σουνταμερικάνα. Με νίκες έβγαλε τα 4 τελευταία εντός στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ.

Η Γοδόι Κρουζ νίκησε 1-0 εντός την Σαρμιέντο. Έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα μπαράζ του τίτλου στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Με under έχει βγάλει η ομάδα του Ολδρά τα 4 από τα 5 τελευταία της στη διοργάνωση έχοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία. Μόλις δύο γκολ δέχθηκε στα 5 τελευταία εκτός έχοντας 4 νίκες και 1 ήττα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Μπόκα έχει το πάνω χέρι στο ματς αλλά ο άσος του 1.65 είναι μικρός. Αν συνδυαστεί με over 1.5 γκολ πάει στο 2.18.

ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ

Η Ντιφένσα Χουστίσια νίκησε 2-0 εκτός την Σαν Λορέντσο. Ορίζει την μοίρα της για τη συμμετοχή στα μπαράζ του τίτλου στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Ακολούθησε το εντός 1-1 με την Όλγουέις Ρέντι για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Σουνταμερικάνα έχοντας νικήσει στην πρεμιέρα της. Με νίκες έβγαλε τα δύο τελευταία εντός στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ.

Η Νιούελς ηττήθηκε 3-1 εκτός από την Μπόκα. Έμεινε στο -2 από την 4άδα του ομίλου της που οδηγεί στα μπαράζ του τίτλου στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ και τώρα δίνει το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου. Με under έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Αγωνιστικά εξέτισε ο αμυντικός Φερνάντες. Παραμένει εκτός ο μέσος Σοτέλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Ντιφένσα είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και αναμένεται να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Στο 2.50 ο άσος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr