Ποδόσφαιρο

Α' Ουκρανίας: Δυνατοί οι φιλοξενούμενοι!

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 00:43

Δράση για τις εξ αναβολής 15η και 16η αγωνιστική της Α' Ουκρανίας με δύο αναμετρήσεις που τραβούν τα βλέμματα και αξίζουν το ποντάρισμα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Α' Ουκρανίας: Δυνατοί οι φιλοξενούμενοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ουκρανίας.

ΜΙΝΑΤΖ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Έχασε ευκαιρία για σπουδαίο τρίποντο στην μάχη παραμονής. Προηγήθηκε απέναντι στους δέκα της Ομπόλον αλλά δέχτηκε την ισοφάριση και με την ισοπαλία παρέμεινε στην τελευταία θέση. Ο νέος κόουτς Ζέλικο Λιουμπένοβιτς σίγουρα την έχει βελτιώσει. Η ομάδα με αυτόν έχει μαζέψει εννέα βαθμούς σε οκτώ ματς ενώ χωρίς αυτόν είχε 6 βαθμούς στα πρώτα δεκαπέντε ματς. Μετράει τέσσερα συνεχόμενα Goal/Goal. Εντός έχει μια νίκη φέτος (1/5/5). Τιμωρημένος ο μπακ Κόρνιτσουκ (8 ματς/1 γκολ). Τραυματίας ο στόπερ Προκόπτσουκ (6 ματς/1 ασίστ).

Αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι με την Ολεκσάντρια αλλά κατάφερε με μια τέλεια αντεπίθεση να πάρει τη νίκη με σκόρερ τον Μπράζκο. Συνεχίζει να κυνηγάει την Σαχτάρ Ντόνετσκ η ομάδα του Αλεξάντρ Σοβκόβσκι η οποία παρέμεινε αήττητη για δωδέκατο συνεχόμενο παιχνίδι (10/2/0), από τις αρχές Νοέμβρη. Εκτός έδρας δεν έχει ηττηθεί στους επτά τελευταίους αγώνες (5/2/0). Σκοράρει για σαράντα οκτώ συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Τιμωρημένος ο επιθετικός Βολόσιν (19 ματς/5 γκολ/5 ασίστ). Τραυματίας είναι ο δεξιός μπακ Μάλις (2 ματς).

EKTIMHΣΗ: Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Μινάτς η οποία παρόλο που με τον νέο προπονητή είναι βελτιωμένη δεν αναμένεται να κερδίσει κάτι από το εν λόγω ματς. Η Ντιναμό, θέλει το τρίποντο που θα την κρατήσει κοντά στην Σαχτάρ Ντόνετσκ στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Θα ποντάρουμε στο 2/2 σε απόδοση .157 από τη Betshop.

ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΧΑΝΣΚ – ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Κατάφερε με γρήγορο γκολ να λυγίσει την Τσερνομόρετς και να πάρει σπουδαίο τρίποντο. Πήρε ανάσα αλλά η μάχη συνεχίζεται για την παραμονή στην κατηγορία. Μπορεί να έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας φέτος αλλά μέσα στο 2024, νίκες έχει μόνο στο γήπεδό της. Αρκετά δυνατή μπροστά στον κόσμο της αλλά έχει πολύ δύσκολο αντίπαλο αυτή την φορά. Επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά πιθανότατα παραμένει εκτός ο επιθετικός Γκερέρο (16 ματς/7 γκολ/3 ασίστ). Επιστρέφει ο μπακ Ζουνίνιο μετά από τραυματισμό.

Καλύτερη αλλά σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες με την Βόρσκλα Πολτάβα. Νίκησε πάντως δίκαι και συνέχισε με νίκη. Πρώτη στην βαθμολογία η ομάδα του Μαρίνο Πούσιτς η οποία πηγαίνει σε δύσκολη έδρα για να κρατήσει την πρωτιά. Τελευταία φορά έχασε παιχνίδια στις 12 Νοεμβρίου. Από τότε είναι αήττητη στα τελευταία δέκα ματς (9/1/0) έχοντας δεχτεί γκολ μόνο σε τρία από αυτά. Μοιάζει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες σε ποιότητα. Αμφίβολος είναι μόνο ο μέσος Κρίσκιβ (20 ματς/5 γκολ/5 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία, προερχόμενοι μάλιστα από σπουδαίο τρίποντο. Όμως αυτή τη φορά πρέπει να αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο Σαχτάρ, η οποία πηγαίνει με σπασμένα φρένα και δεν πρόκειται να αφήσει βαθμούς. Θα πάμε με το 2 & over 1,5 σε απόδοση 1.65 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr