Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βουλγαρίας: ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Μπότεφ Πλόβντιβ, ημιτελικός με τα... όλα του!

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 01:06

Πρώτη φάση για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Σκωτίας με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας να υποδέχεται την Μπότεφ Πλόβντιβ με στόχο το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του θεσμού.

Κύπελλο Βουλγαρίας: ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Μπότεφ Πλόβντιβ, ημιτελικός με τα... όλα του!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Μπότεφ Πλόβντιβ.

Κωδ ΟΠΑΠ 952

H φετινή είναι η 42η διοργάνωση του κυπέλλου Βουλγαρίας με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τον πρώτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Κάτοχος του τροπαίου είναι η Λουντογκόρετς η οποία συνεχίζει να αγωνίζεται στην διοργάνωση. Βρισκόμαστε στην ημιτελική φάση. Τα παιχνίδια για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Βουλγαρίας είναι διπλοί αγώνες. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Αν το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο μετά από δύο ματς οι αναμετρήσεις οδηγούνται σε ημίωρη παράταση και αν και εκεί δεν υπάρξει νικητής και παραμείνει η ισοπαλία τότε η πρόκριση κρίνεται στην διαδικασία των πέναλτι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θέλει επιστροφή σε τελικό μετά το 2022. Τελευταία κατάκτηση το 2021. Έχει σηκώσει 21 φορές το κύπελλο. Λογικά έχασε κάθε ελπίδα για το πρωτάθλημα μετά την εντός έδρας ήττα 2-1 από την Πιρίν. Είναι πολύ πίσω από την πρωτοπόρο Λουντογκόρετς. Έχει χάσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο γήπεδό της κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά μετά από σχεδόν 14 χρόνια.

Απογοητευμένος ο κόουτς Ελ Μάεστρο. Ίσως κρίσιμο το ματς για το μελλον του. Απώλειες αμυντικά οι Πετρόβ (28 ματς/2 γκολ), Τουρίτσοβ (25 ματς/2 ασίστ) και Στόιτσεβ (24 ματς/3 ασίστ).

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Μπότεφ Πλόβντιβ

Η Μπότεφ έπαιξε τελευταία φορά σε τελικό το 2019. Τελευταία φορά κατέκτησε το τρόπαιο το 2017. Στο πρωτάθλημα έρχεται από νίκη 2-0 απέναντι στην Μπότεφ Βράτσα συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις και την προσπάθεια να τρυπώσει στην πρώτη εξάδα. Η ομάδα του κόουτς Κέρκεζ είναι αήττητη τέσσερις αγώνες (2/2/0) στους οποίους μάλιστα δεν έχει δεχτεί γκολ. Μετράει πέντε νίκες στα τελευταία εννέα ματς εκτός (5/2/2).

Το παιχνίδι θα χάσουν ο μέσος Καραμπέλιοβ (26 ματς/3 γκολ/4 ασίστ), ο στόπερ Κοντ (16 ματς/1 ασίστ) και ο επιθετικός Νικόλοβ (27 ματς/12 γκολ/1 ασίστ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.57 3.55 5 1.77 1.87 1.28 3.15 1.85 1.74 1.09 1.19 2.07
ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Μπότεφ Πλόβντιβ / Εκτίμηση

H ΤΣΣΚΑ Σόφιας έχει ρίξει το βάρος πάνω στο Κύπελλο καθώς στο πρωτάθλημα είναι πολύ πίσω από την πρώτη θέση και θέλει να σώσει τη χρονιά μέσω αυτού. Από την άλλη η Μπότεφ πραγματοποιεί θετικές εμφανίσεις και στο εν λόγω ματς μπορεί να κάνει τη ζημιά στους γηπεδούχους. Θα πάμε με το G/G σε απόδοση 2.08 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr