Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Σκωτίας: Νταντί - Ρέιντζερς, σκοράρουν αμφότερες!

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 01:10

Δράση για την Πρέμιερ Σκωτίας, με την Νταντί να υποδέχεται τη Ρέιντζερς στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής, με τους φιλοξενούμενους να διψούν για το τρίποντο που θα την κρατήσει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Πρέμιερ Σκωτίας: Νταντί - Ρέιντζερς, σκοράρουν αμφότερες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Νταντί - Ρέιντζερς.

Κωδ ΟΠΑΠ 960

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Νταντί

Η Νταντί, έμεινε στο μηδέν με την Αμπερντίν και παρά το ότι δεν έχει νίκη δύο αγώνες, είναι σίγουρα στην πρώτη εξάδα και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο στα έξι ματς που απομένουν. Η ομάδα του Τόνι Ντόχερτι, σκοράρει σε εννέα από τα τελευταία δέκα ματς, στα τρία τελευταία μάλιστα με τον ΜακΚάουαν. Τελευταία εντός έδρας νίκη επί της Ρέιντζερς, το 2017. Εκτός ο μπακ Μπεκ και ο επιθετικός Πινέδα, αμφίβολος ο τερματοφύλακας Κάρσον και οι μέσοι Μάλιγκαν, Μέιν.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Ρέιντζερς

Η Ρέιντζερς υπέστη ήττα – σοκ από την Ρος Κάουντι και παραχώρησε πλεονέκτημα τίτλου στη Σέλτικ, ψάχνοντας οπωσδήποτε νίκη μετά από δύο αγωνιστικές στο Νταντί, έχοντας μείνει με μόνο ένα τρίποντο σε τέσσερα παιχνίδια. Η ομάδα του Πολ Κλεμάν, πληρώνει δέκα σερί over 2.5 στο πρωτάθλημα, σκοράροντας 14 σερί ταξίδια, ενώ ο Ταβερνίερ, έχει βάλει γκολ και στα πέντε τελευταία ματς, αλλά και στα τρία τελευταία εκτός έδρας. Εκτός ο μπακ Γιλμάζ, οι μέσοι Τζακ, Κορτές, Nτιομαντέ και ο επιθετικός Ντανίλο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
9 6.15 1.22 2.75 1.4 1.68 2.05 1.77 1.9 3.65 1.08
Νταντί - Ρέιντζερς / Εκτίμηση

Ένα παιχνίδι που ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος και που θέλουν οι μεν γήπεδούχοι να αποδείξουν ότι δικαια βρίσκονται στα πλει οφ οι δε φιλοξενούμενοι να μαζέψουν τα κομμάτια τους από την σφοδρή εκτός έδρας ήττα στο γήπεδο της Ρος Κάουντι. Αναμένεται ένα αρκετά ανοικτό παιχνίδι με καλό ρυθμό και σε αυτό θα ποντάρουμε, με το g/g και οβερ 2.5 από τη Betshop να προσφέρεται σε απόδοση κοντά στο 2.20

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr