Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Κύπρου: Πέφτουν κορμιά στη Λεμεσό

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 09:10

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού για το Κύπελλο της Κύπρου, καθώς διεξάγονται οι ρεβάνς των ημιτελικών και όλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον πηγαίνει στη μάχη του Απόλλωνα Λεμεσού με την Πάφο.

Κύπελλο Κύπρου: Πέφτουν κορμιά στη Λεμεσό

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Κύπρου.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Η Ομόνοια έκανε εκκωφαντική εμφάνιση στην Λεμεσό, θριάμβευσε με 3-0 και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία στο ΓΣΠ. Όσο και αν υπάρχει σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση, άπαντες στις τάξεις των πράσινων ρεαλιστικά περιμένουν τον τελικό για να υπερασπιστούν τον τίτλο. Σε εξαιρετική κατάσταση η Ομόνοια παραμένει γερά και στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, καθώς μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς. Μόνο ένα γκολ παθητικό σε αυτό το διάστημα. Νοκ άουτ ο γκολκίπερ Φαμπιάνο και ο μεσοεπιθετικός Μπεζούς, βασικότατα στελέχη για τον κόουτς Γιάμννη Αναστασίου.

Στο πιο καθοριστικό σημείο της σεζόν, στην τελική ευθεία είναι που ξέμεινε εντελώς από δυνάμεις και λύσεις ο Άρης. Η ομάδα από την Λεμεσό κατέρρευσε και μένει εκτός όλων των στόχων. Στο πρωτάθλημα μετρά μόνο έναν βαθμό στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, δεν μπορεί πλέον να υπερασπιστεί τον τίτλο, ενώ στο Κύπελλο χρειάζεται ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα. Μία από τις πλέον επιθετικογενείς ομάδες στην Κύπρο έχει χάσει την… φλόγα στην γραμμή κρούσης, Μόνο ένα γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς ο πενιχρός απολογισμός για τους πράσινους του Αλεξέι Σπιλέφσκι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όλα φαίνονται να έχουν κριθεί μετά το επιβλητικό πέρασμα της Ομόνοιας με 3-0 από την Λεμεσό. Οι πορείες των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, όμως ο Άρης είναι αναγκασμένος να επιτεθεί για να κυνηγήσει το θαύμα. Over 2,5 στο 1,82 από την Betshop.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΠΑΦΟΣ

Για τον Απόλλωνα αυτό είναι το ματς της χρονιάς από τη στιγμή που στο πρωτάθλημα απογοήτευσε, συμμετέχοντας στα πλέι άουτ. Θέλει τη νίκη, την πρόκριση και φυσικά την κούπα για να διασφαλίσει και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ξεσηκωμός στις τάξεις των οπαδών, θα γεμίσει το «Αλφαμέγα». Ο κόουτς Πάμπλο Ματσίν δεν έκανε ροτέισον στο αδιάφορο ματς πρωταθλήματος με την Νέα Σαλαμίνα, όπου υπέστη θλάση ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Ματιέ Βαλμπουενά που χάνει την ρεβάνς. Χτύπησαν επίσης οι μέσοι Σπόλιαριτς και Κοστάκε, αμφίβολη η συμμετοχή τους, σκληρή κριτική δέχεται ο Ισπανός κόουτς.

Και για την Πάφο η αναμέτρηση με τον Απόλλων εξελίσσεται στο σημαντικότερο παιχνίδι της περιόδου. Οι γαλάζιοι και πάλι δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση στο πρωτάθλημα όπου ταβάνι τους είναι η τέταρτη θέση και έχουν ρίξει όλο το βάρος στο Κύπελλο. Έχουν το προβάδισμα από το πρώτο μαρς, θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στο ΓΣΠ. Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα ο Ισπανός κόουτς Χουάν Κάρλος Καρσέδο ξεκούρασε όλα τα βαριά χαρτιά. ΟΙ Ρους, Μπότσκαι, Πέπε, Βαλακάρι και Ζάιρο προφυλάχθηκαν για να μπουν στην μάχη της Λεμεσού και να ηγηθούν της μάχης πρόκρισης στον τελικό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα πάντα ανοικτά είναι σ’ αυτό το παιχνίδι, με την Πάφο να έχει κερδίσει το πρώτο ματς με 2-1. Ο Απόλλων Λεμεσού είναι δυνατός στην έδρα του, όμως έχει σημαντικά προβλήματα. Στις λεπτομέρειες αναμένεται να κριθεί η πρόκριση. Goal/Goal στο 1,82 από την Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr