Ποδόσφαιρο

Europa League: Μαρσέιγ - Μπενφίκα, καίγονται οι Γάλλοι!

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 00:29

Oι Πορτογάλοι έχουν το προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι και έτσι οι Γάλλοι είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν το γκολ της ισορροπίας. 

Europa League: Μαρσέιγ - Μπενφίκα, καίγονται οι Γάλλοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μαρσέιγ - Μπενφίκα.

(22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 992, Cosmote Sport 8HD
Επαναληπτικός αγώνας για τα προημιτελικά.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Μαρσέιγ με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
Ο νικητής με Λίβερπουλ ή Αταλάντα στα ημιτελικά.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ ήταν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά το γκολ του Ομπαμεγιάνγκ την διατήρησε στο κόλπο της πρόκρισης. Οι Μασσαλοί ψάχνουν – απεγνωσμένα – αντίδραση καθώς μετά τα αρχικά θετικά αποτελέσματα που έφερε η αλλαγή τεχνικού, μετρούν πλέον πέντε σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Αγωνιστικά νέα: Δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα καθώς η αναμέτρηση με τη Λοριάν αναβλήθηκε λόγω του “γεμάτου” προγράμματος όπως αποφάσισε η ομοσπονδία της χώρας. Με αρκετά και σημαντικά προβλήματα και πάλι καθώς παραμένουν εκτός οι Κλαους (α), Μεϊτέ, Ρονζιέ, Ναντιρ (μ.) και Σαρ (ε).

Πιθανή ενδεκάδα: Λόπες – Μπεμπά, Ζιγκό, Μπαλέρδι, Σογκλό - Κοντογκμπιά, Βερετού, Χαρίτ - Ν’ Ντιάιγ – Ομπαμεγιάνγκ, Μουμπάνια.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Μπενφίκα

Η Μπενφίκα παρουσιάστηκε πειθαρχημένη στο πρώτο ματς, απέφυγε τα ρίσκα και επικράτησε δίκαια χωρίς πάντως να… τελειώσει την υπόθεση πρόκριση. Η Ευρώπη εξελίσσεται στον βασικό στόχο της σεζόν, καθώς στο πρωτάθλημα θα αρκεστεί στην δεύτερη θέση παρότι την Κυριακή επικράτησε εντός έδρας της Μορεϊρένσε.

Αγωνιστικά νέα: Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα, δεν επηρεάζει η απουσία του αναπληρωματικού μπακ Μπερνάτ. Οι βασικοί Οταμέντι (α) και Αουρσνες (μ.) δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας.

Πιθανή ενδεκάδα: Τρούμπιν – Μπα, Οταμέντι, Αντόνιο Σίλβα, Άουρσνες – Ζοάο Νέβες, Φλορεντίνο Λουίς – Ντι Μαρία, Ράφα Σίλβα, Νέρες – Τένγκστεντ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.32 3.35 2.9 2.08 1.68 1.4 2.82 1.57 2.25 1.38 1.28 1.55
Μαρσέιγ - Μπενφίκα / Εκτίμηση

Η Μαρσέιγ είναι αυτή που καίγεται και θέλει γκολ. Αργά ή γρήγορα οφείλει να ανέβει στο γήπεδο και να πιέσει για την ισοφάριση στο συνολικό σκορ. Η Μπενφίκα είναι πάντα επικίνδυνη και ακόμα και στη κακή της ημέρα μπορεί να σκοράρει. Goal/goal (1.60) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr