Ποδόσφαιρο

Europa League: Γουέστ Χαμ - Λεβερκούζεν, δεν χάνουν τα σφυριά!

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 00:40

Σε τρομερή κατάσταση η Λεβερκούζεν, θέλει να πάρει τη πρόκριση, ενώ βρίσκεται στα πανηγύρια ακόμα από τη κατάκτηση του κυπέλλου!

Europa League: Γουέστ Χαμ - Λεβερκούζεν, δεν χάνουν τα σφυριά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γουέστ Χαμ - Λεβερκούζεν.

(22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 991, Cosmote Sport 6HD
Επαναληπτικός αγώνας για τα προημιτελικά.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Γουέστ Χαμ με δύο γκολ διαφορά ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
Ο νικητής με Μίλαν ή Ρόμα στα ημιτελικά.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Γουέστ Χαμ

Η Γουεστ Χαμ απείλησε πρώτη στη Γερμανία, αλλά στη συνέχεια περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και στο φινάλε λύγισε στην πίεση της καλύτερης Λεβερκούζεν. Με την… πλάτη στον τοίχο και χωρίς να βρίσκεται μάλιστα σε καλό ζευγάρι, προερχόμενη από εντός έδρας ήττα από την Φούλαμ στο πρωτάθλημα και μετρά μόλις μια νίκη στα έξι τελευταίας ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Μετρά 14 νίκες στα 17 τελευταία ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς.

Αγωνιστικά νέα: Εξέτισε ο βασικός μέσος Αλβάρεζ, αλλά συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός μεσοεπιθετικός Πακετά. Έχασαν τα τελευταία ματς και δίνονται αμφίβολοι οι βασικοι Αρεολά (τερματοφύλακας), Μποουεν (φορ, πρώτος σκόρερ).

Πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνσκι – Ογκμπόνα, Ζουμά, Κρέσγουελ – Τσούφαλ, Άλβαρες, Σούσεκ, Γουόρντ Πράους, Τζόνσον – Κούντους, Αντόνιο.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Λεβερκούζεν

Ο επιμένων νικά και η Λεβερκούζεν επιβραβεύτηκε για την πίεση της και σκόραρε δις στο τελευταίο δεκάλεπτο, αποκτώντας έτσι προβάδισμα για την πρόκριση. Σε εντυπωσιακή κατάσταση, την Κυριακή επικράτησε της Βέρντερ Βρέμης και κατέκτησε και μαθηματικά τη Μπουντεσλίγκα ενώ θα αγωνιστεί και στον τελικό του Κυπέλλου. Αήττητη στα τελευταία 43 ματς σε όλες τις διοργανώσεις! Δυσκολεύεται πάντως σε αγγλικό έδαφος (1-2-7). Μετρά έξι διπλά στα οκτώ τελευταία ευρωπαϊκά εκτός έδρας ματς.

Αγωνιστικά νέα: Δεν υπολογίζεται ο ενίοτε βασικός μεσοεπιθετικός Χλόζεκ που έχασε και το πρώτο ματς. Ο Τσάβι Αλόνσο “φρέσκαρε” το αρχικό σχημα στην αναμέτρηση με τη Βέρντερ.

Πιθανή ενδεκάδα: Κόβαρ – Στάνισιτς, Τα, Ταπσόμπα – Φρίμπονγκ, Τσάκα, Παλάσιος, Γκριμάλντο – Βιρτς, Αντλί – Σικ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.75 3.8 1.84 2.22 1.61 1.45 2.62 1.55 2.27 1.9 1.24 1.24
Γουέστ Χαμ - Λεβερκούζεν / Εκτίμηση

Πάντα υπολογίσιμη και επικίνδυνη η Γουέστ Χαμ αλλά δεν έχει τύχη με αυτό το σκορ στη πλάτης της. Πετάνε οι ασπιρίνες στη παρούσα φάση και τα θέλουν όλα. Θα τους δώσουμε το προβάδισμα σήμερα.

2Χ & over 1.5 (1.55) στη Betshop

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr