Ποδόσφαιρο

Europa League: Ρόμα – Μίλαν, “τελικός” στο 1.72!

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 11:04

Στο ντέρμπι της ημέρας, οι “τζιαλορόσι” υποδέχονται τους Λομβαρδούς έχοντας προβάδισμα για την πρόκριση μετά την επικράτηση στο πρώτο ματς αν και το διπλό δέχεται πιέσεις τις τελευταίες ώρες στην στοιχηματική αγορά.

Europa League: Ρόμα – Μίλαν, “τελικός” στο 1.72!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρόμα – Μίλαν.

Επαναληπτικός αγώνας για την προημιτελική φάση του Europa League.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Μίλαν με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
22:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 993
Cosmote Sport 5
Ο νικητής με Λεβερκούζεν ή Γουέστ Χαμ στα ημιτελικά.
Α’ Αγώνας: Μίλαν – Ρόμα 0-1

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ρόμα

Η Ρόμα ήταν καλοστημένη και σοβαρή στο πρώτο ματς, βρήκε γκολ από στημένη μπάλα, άντεξε στην πίεση της Μίλαν στην επανάληψη και αφού γλίτωσε απο δοκάρι στο 87’, επέστρεψε με το πολύτιμο διπλό! Μπορεί αυτή να ειναι η μόλις δεύτερη νίκη στα τελευταία 14 ματς κόντρα στους “ροσονέρι”, αλλα είναι αρκετή για να την δώσει τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση. Το καλό κλίμα “χάλασε” στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Ουντινέζε όταν ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και το ματς διεκόπη. Ο Αφρικανός απέφυγε πάντως τα χειρότερα (έμφραγμα) και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τις επόμενες εβδομάδες.

Χωρίς Κριστάντε
Πλήγμα η απουσία του βασικού μέσου Κριστάντε που συμπλήρωσε κάρτες, δεν υπολογίζεται βέβαια και ο συνήθως βασικός στόπερ Εντικά. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι στόπερ Κρίστενσεν, Χάουζεν, τραυματίας ο αναπληρωματικός φορ Αζμούν.

Πιθανή σύνθεση: Σβίλαρ – Τσέλικ, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Σπινατσόλα – Μπόβε, Παρέδες, Πελεγκρίνι – Ελ Σααράουι, Λουκάκου, Ντιμπάλα

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Μίλαν

Η Μίλαν άργησε να πάρει… μπρος στο πρώτο ματς και παρότι βελτιώθηκε στην επανάληψη, δεν κατάφερε να απαντήσει στη Ρόμα σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες. Αποσυντονίστηκε από την ήττα, την Κυριακή έμεινε στο 3-3 με τη Σασουόλο, όπου χρειάστηκε να επιστρέψει από 1-3 για να σώσει τον βαθμό. Έχει προκριθεί μόλις μια φορά σε εννέα περιπτώσεις όπου ηττήθηκε στον πρώτο εντός έδρας αγώνα. Μετρά 2-3-1 σε εκτός έδρας ματς σε ιταλικούς “εμφυλίους”.

Με Μενιάν
Επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Μενιάν που δεν αγωνίστηκε με τη Σασουόλο, καθώς ο Πιόλι “φρέσκαρε” την ενδεκάδα. Εξέτισε ο χρήσιμος στόπερ Τομορι, δεν προλαβαίνει όμως ο Καλουλού (βασικός στόπερ), νέο πρόβλημα ο επίσης στόπερ Κιαερ, εκτός και ο μέσος Πόμπεγκα.

Πιθανή σύνθεση: Μενιάν – Καλάμπρια, Τομόρι, Γκάμπια, Ερναντέζ – Ράιντερς, Λόφτους-Τσικ – Τσουκουέζε, Πούλισικ, Λεάο – Ζιρού

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.05 3.45 2.2 2 1.74 1.37 2.9 1.6 2.18 1.62 1.28 1.34
Ρόμα - Μίλαν / Εκτίμηση

Ντέρμπι με τα… όλα του και το σετ μάλλον αδικεί τους γηπεδούχους που και στο πρώτο ματς ξεκίνησαν σε τιμές αουτσάιντερ. Το λογικό γκολ/γκολ προσφέρεται στο “διαβασμένο” 1.72 από τη Betshop και φαντάζει συνετή επιλογή, έχει τύχη και το 1-1 anytime σκορ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr