Ποδόσφαιρο

Α’ Βελγίου: Χωρίς περιθώρια η Ουνιόν!

Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 - 00:49

Οι πρωτευουσιάνοι δεν… αντέχουν απώλεια βαθμών κόντρα στην “κουρασμένη” Κλαμπ Μπριζ ενώ σε πτώση βρίσκεται ο άσος της Σαρλερουά στα πλέι οφ παραμονής.

Α’ Βελγίου: Χωρίς περιθώρια η Ουνιόν!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Βελγίου.

ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΒΕΡΠ

Νέα μαχητική εμφάνιση από τη Σερκλ Μπριζ, που είχε και πάλι τον τερματοφύλακα Βάρλεσον σε εξαιρετική βραδιά και κατάφερε να απαντήσει στη Γκενκ παρότι είχε μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής! Αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία πως η παρουσία της στα πλέι οφ δεν ειναι τυχαία, είναι άλλωστε αήττητη στα τρία ματς (1-2-0) του έξτρα πρωταθλήματος.

Λίγα πράγματα και πάλι από την Αντβέρπ που ήταν ανταγωνιστική μόνο στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά όταν δέχτηκε δεύτερο γκολ παραδόθηκε στις ορέξεις της καλύτερης Κλαμπ Μπριζ. Προβληματική και με το παραπάνω στα πλέι οφ καθώς δεν έχει καταφέρει να αποκομίσει ούτε έναν βαθμό μετά απο τρεις αγωνιστικές και μοιραία έχει τεθεί εκτός μάχης για την πρώτη τριάδα. Under τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στα πλέι οφ αλλά το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Δεν… μπλέκουμε, θα περιμένουμε το live.

ΚΟΡΤΡΑΙΚ – ΜΟΛΕΝΜΠΕΙΚ

Τι κι αν προηγήθηκε; Η Κορτράικ παρουσιάστηκε φοβισμένη στην επανάληψη και απέτυχε να σώσει έστω τον βαθμό κόντρα στη Σαρλερουά, δεχόμενη γκολ στο 94'! Χωρίς νίκη στα δύο πρώτα ματς των πλέι οφ (0-1-1) και μοιραία είναι με την πλάτη στον τοίχο, με το ματς με την Μολένμπέικ να αποκτά χαρακτήρα τελικού. Γκολ/γκολ με over τα τρία από τα πέντε τελευταία ματς.

Σπουδαία νίκη για την Μολενμπέικ που με ανατροπή επικράτησε της Εουπεν και... φώναξε παρούσα στη μάχη της παραμονής. Οι πρωτευουσιάνοι επικράτησαν μετά απο τέσσερις μήνες και 13 ματς και απεγκλωβίστηκαν μετά απο καιρό απο τις δύο τελευταίες και καταδικαστικές θέσεις. Βελτιωμένη μετά την αλλαγή τεχνικού, μετρά 1-1-0 στα πλέι οφ με τον πολύπειρο Γιανίκ Φερέιρα στον πάγκο.

EKTIMHΣΗ: Ματς χωρίς αύριο και για τις δύο ομάδες. Θα… πάμε με την εμπειρία και θα εμπιστευθούμε τους γηπεδούχους στο 2.05 από το Pamestoixima.gr.

ΟΥΝΙΟΝ -ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Τι κι αν ισοφάρισε και είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα; Η Ουνιόν επέστρεψε με άδεια χέρια απο το τοπικό ντέρμπι συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις. Εμφανώς “τρακαρισμένη” στα πλέι οφ όπου παραμένει χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές και μοιραία υποχώρησε στην 2η θέση μετά απο καιρό.

Πειστική εμφάνιση από την Κλαμπ Μπριζ που επικράτησε άνετα της Κλαμπ Μπριζ και συνέχισε τις βελτιωμένες εμφανίσεις μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, Με τον Νίκι Χάγιεν στον πάγκο μετρά 2-1-0 στα πλέι οφ και... μπήκε στο κόλπο, όσο ψάχνει και την ευρωπαϊκή διάκριση. Την Πέμπτηυ δοκιμάστηκε στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ (1-0 πρώτο ματς).

EKTIMHΣΗ: Η Ουνιόν ειναι με την πλάτη στον τοίχο ενώ η Κλαμπ Μπριζ “κουβαλά” κούραση απο απαιτητικό εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς μεσοβδόμαδα. “Παίζεται” ο άσος στο 2.36 της Betshop.

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΕΟΥΠΕΝ

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Η Σαρλερουά επικράτησε στο Κορτράικ με γκολ στο 94' και πραγματοποίησε καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Οι “ζέβρες” έχουν αποκομίσει τέσσερις βαθμούς στα δύο πρώτα ματς των πλέι οφ και ορίζουν ουσιαστικά την μοίρα τους, με τον νέο τεχνικό ντε Μιλ, να... κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η Εουπεν προηγήθηκε αλλά εν τέλει απέτυχε να σώσει τον βαθμό στην πρωτεύουσα και πλέον ειναι με την πλάτη στον τοίχο. Χωρίς νίκη στα δύο ματς των πλέι οφ, υποχώρησε στην καταδικαστική τελευταία δυάδα και δεν... αντέχει πλέον περαιτέρω απώλεια βαθμών. Μετρά πέντε σερί εκτός έδρας ήττες και οκτώ στις εννέα τελευταίες εξορμήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σαρλερουά ορίζει την μοίρα της για την παραμονή στην κατηγορία και δεν θα σπαταλήσει την ευκαιρία. Ο λογικός άσος πληρώνει 1.65 στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr