Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Παιχνίδια ζωής και θανάτου!

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 02:59

Φτάνει στο τέλος της η Λιγκ 1 και όσες ομάδες κυνηγάνε κάποιο στόχο θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια. 

Λιγκ 1 Αγγλίας: Παιχνίδια ζωής και θανάτου!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

NOΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΕΞΕΤΕΡ

Η Νορθάμπτον μπήκε μουδιασμένα στην έδρα της Φλίτγουντ, δέχθηκε το γκολ κατά βάση στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου, ουδεμία τύχη μετά το 2-0 στο ημίωρο. Διεκόπη το μίνι σερί των δύο νικών, στόχος την επόμενη σεζόν η εξάδα. Από τον Φλεβάρη του 2020 «τρέχει» 5-1-0 εις βάρος της Εξετερ σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, με αποκορύφωμα το 4-0 στον τελικό των πλέι οφ ανόδου της Β’ Αγγλίας. Δεν αναφέρθηκαν αξιοσημείωτα αγωνιστικά προβλήματα, οι περιστάσεις επιτρέπουν… πειράματα από το τεχνικό τιμ ώστε να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του νέου ρόστερ.

Η Εξετερ «πιάστηκε κορόιδο» από την Πορτ Βέιλ στα μετόπισθεν, δέχθηκε το 2-0 στο φινάλε του 1ου ημιχρόνου, αλλά μετά την ανάπαυλα παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη και διέλυσε τον αντίπαλό της, με τέσσερα αναπάντητα τέρματα. Με πρόσφατο απολογισμό 3-1-0, οι «γκρέσιανς» στοχεύουν να ξεπεράσουν τους 60 βαθμούς, αν και δύσκολα θα μπουν στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης. Εκτός δράσης οι Λι (2ος τ.), Μίτσελ (μ. 14/2), Τέιλορ (μ. 24/0), Μούσκε (ε. 6/0), στο τελευταίο χτύπησε ο Χάρπερ (ε. 31/1) και οι πιθανότητες να προλάβει δεν είναι με το μέρος του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες οπότε θα παίξουν πιο ελεύθερα. Αυτή η ελευθερία ευελπιστούμε να φέρει γκολ στο ματς. Goal/goal (1.71) στη Betshop.

ΚΑΡΛΑΙΛ - ΓΟΥΙΚΟΜΠ

Η Καρλάιλ δέχθηκε το γκολ από την Μπλάκπουλ πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό και παρά το ότι στη συνέχεια κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να αποφύγει την ήττα, δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Αν οι «κούμπριανς» είχαν όλη τη σεζόν τη συμπεριφορά των τελευταίων έξι αγώνων (2-1-3), θα βρίσκονταν σε πορεία 53 βαθμών, άρα και επιβίωσης. Αναμένεται να λείψουν οι Αντρέσον (τ. 6 συμ.), Γκάι (μ. 16/0), Βέλα (μ. 7/2), ΜακΓκουτς (μ. 13/0), Αμπλέιντ (ε. 13/0), Μπάτεργουορθ (ε. 28/4), Μαγκουάιρ (ε. 32/2), μαζεύτηκαν αρκετά θέματα.

Η Γουίκομ δεν ήταν καλύτερη από την Πορτ Βέιλ, αλλά αποδείχθηκε πιο ουσιαστικά, βρήκε δίχτυα στο πρώτο και το τελευταίο πεντάλεπτο, δεν πτοήθηκε από το ότι δέχθηκε την ισοφάριση ενδιάμεσα. Δεύτερη διαδοχική επικράτηση για τους «λάτικς», κάνουν την προσπάθειά τους για να κλείσουν με χαμόγελα τη σεζόν και από τη στιγμή που «χρωστούν» ματς, στόχος είναι να τερματίσουν στη δεκάδα. Εκτός δράσης οι Βίνσεντ-Γιανγκ (α. 17/0) και Χάνλαν (ε. 16/2), πρόκειται για κενά τα οποία μπορεί να διαχειριστεί σχετικά εύκολα το τεχνικό τιμ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Kουρασμένη και ταλαιπωρημένη η Γουίκομ αλλά είναι πιο ποιοτική ομάδα. Θα τη στηρίξουμε ώστε να μη χάσει σήμερα, αφού και η Καρλάιλ δεν πηγαίνει για κάτι. 2Χ & over 1.5 (1.75) στη Betshop.

ΚΕΙΜΠΡΙΤΖ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Κέμπριτζ ήθελε τη νίκη για να «καθαρίσει» με τη σωτηρία, αλλά δεν τα κατάφερε με τους Μπρίστολ Ρόβερς. Στο 33’ γλίτωσε από πέναλτι, ωστόσο έπαιξε στην ουσία για το 0-0 και στο παρά τρία έμεινε με άδεια χέρια. Αρνητικό σερί 0-1-2 για τους «φοιτητές», με μία νίκη είναι ουσιαστικά εξασφαλισμένοι, «πονηρό» το πρόγραμμα (Ντέρμπι, Γουίκομ και Πορτ Βέιλ). Εκτός δράσης οι Στίβενς (τ. 33 συμ.), Χάουντστρουπ (α. 3/0), Μόρισον (α. 38/1), Ντανκ (μ. 4/0), Τόμας (μ. 31/1), ΜακΚόνελ (ε. 3/0), Τζάνε (ε. 11/0) και Τέιλορ (ε. 12/1), έχει μάθει να ζει με τις απουσίες.

Η Ντέρμπι μπήκε δυνατά στο ματς με τη Λέιτον Οριεντ, ήταν αποφασισμένη να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και από τη στιγμή που προηγήθηκε 2-0 πριν καν κλείσει το πρώτο εικοσάλεπτο, πανηγύρισε τη σχετικά εύκολη νίκη. Αήττητα στα τέσσερα πιο πρόσφατα (2-2-0) τα «κριάρια», διατηρούν τη 2η θέση και το σίγουρο είναι ότι δεν χάνουν την άνοδο αν κλείσουν με «δύο στα δύο». Με πρόβλημα οι Ρούνι (α. 3/0), Νιάμπε (α. 19/0), Φόρσιθ (α. 26/3), Ελντερ (α. 21/0), Μπερντ (μ. 7/2), Τζον-Τζουλς (ε. 12/1), Γκέιλ (ε. 6/3), μαζεύτηκαν απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πάει για απευθείας άνοδο η Ντέρμπι και δεν πρέπει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. 2 (1.62) στη Betshop.

ΛΕΙΤΟΝ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ

Η Λέιτον Οριεντ ήταν το αουτσάιντερ στο εκτός έδρας ματς με την Ντέρμπι και δεν βρήκε τον τρόπο να αντισταθεί στην ορμή του αντιπάλου. Δέχθηκε το 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο, έμεινε δικαίως με άδεια χέρια. Μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος, είχε την επιθετική επάρκεια να διεκδικήσει κάτι καλό, όχι όμως και την απαραίτητη ανασταλτική συνέπεια. Εκτός οι Χάπε (α. 28/0), Γκρέιαμ (μ. 15/0), Αρτσιμπαλντ (μ. 29/2), λογικά και οι Πράτλι (μ. 30/0), Μιζούνι (α. 40/1), πρόκειται για σημαντικές μονάδες.

Η Φλίτγουντ προηγήθηκε της Πιτέρμπορο με τη σέντρα, ισοφαρίστηκε σχετικά γρήγορα και άντεξε μέχρι το 81’, αλλά κατέρρευσε μετά το 2-1 και υπέστη βαριά ήττα, το σκορ την αδικεί. Βέβαια, η ανικανότητα των παικτών της «χτύπησε κόκκινο», καθώς στο 10’ έχασε πέναλτι για το 0-2 με τον Ομοτσίαρ και στο 76’ έχασε πέναλτι για το 1-2 ο Λαουάλ. Δεν έδωσε συνέχεια στη νίκη επί της Νορθάμπτον και μένει στην κατηγορία με συνδυασμό αποτελεσμάτων, υπάρχει απογοήτευση. Δεν αναφέρθηκαν αγωνιστικά προβλήματα, λογικά θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Για τη Φλίτγουντ οι ελπίδες τελειώνουν κάπου εδώ. Σιγά σιγά πρέπει να συμβιβαστεί στην ιδέα πως θα αποχεραιτήσει την κατηγορία. Σίγουρα θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια αλλά είναι πολύ δύσκολο. Over 2.5 (1.84) στη Betshop.

MΠΑΡΤΟΝ - ΡΕΤΙΝΓΚ

Η Μπάρτον αποδείχθηκε έτοιμη για το ματς «αίμα και άμμος» με την Τσέλτεναμ. Βρήκε το προβάδισμα σε κρίσιμο σημείο, αλλά μετά την ανάπαυλα δεν διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση και υπέστη οδυνηρή ήττα. Τρίτη αποτυχία στα τελευταία τέσσερα, βρίσκεται στο «+2» από τις θέσεις του υποβιβασμού, ωστόσο μπορεί να μην φτάσει ακόμη και το «δύο στα δύο» επειδή η Τσέλτεναμ έχει ματς λιγότερο. Εκτός ο εφεδρικός Λέκο (ε. 1/0), δύσκολα ο Χάμερ (α. 27/1), από εκεί και πέρα δίνονται αμφίβολοι τρεις βασικοί, δίχως να συντρέχει σοβαρός λόγος ανησυχίας.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Ρέντινγκ είχε αξιόλογη παρουσία στην έδρα της Μπάρνσλει, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ δύο φορές, αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες και εν τέλει αρκέστηκε στη μοιρασιά. Μία νίκη στα τελευταία τέσσερα (1-2-1) για τους «ρόγιαλς», το θετικό είναι ότι σφράγισαν την επιβίωση και μαθηματικά, καθώς η 21η ομάδα δεν μπορεί να τερματίσει με πάνω από 49 βαθμούς στο φινάλε. Ζητείται βελτίωση σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο. Εκτός δράσης οι Χάτσινσον (α. 12/0), Καμαρά (μ. 5/0) και Μπάλαρντ (ε. 10/3), δεν πρόκειται για απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όλη η χρονιά παίζεται για τη Μπάρτον που θέλει τη νίκη διακαώς. Η Ρέτινγκ είναι ασφαλής και εξασφαλισμένη οπότε δεν έχει άγχος. ΔΕ 1Χ (1.59) στη Betshop.

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΜΠΡΑΝΣΛΕΙ

Φέτος (5/12) για το Λιγκ Τρόφι: Μπλάκπουλ – Μπάρνσλεϊ 2-1. Η Μπλάκπουλ δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στην έδρα της υποβιβασμένης Καρλάιλ, αλλά βρήκε το γκολ με τη σέντρα, το κράτησε μέχρι τέλους και έτσι κατέκτησε το τρίποντο. Τρίτωσε το καλό και είναι σημαντικό το ότι βρίσκεται σε απόσταση βολής από τις θέσεις των πλέι οφ, αλλά δεν κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Εκτός δράσης οι Λάιονς (α. 15/1) και Ρόουντς (ε. 29/15), ο δεύτερος θα λείψει για 5ο διαδοχικό ματς και είναι πασιφανές ότι η απουσία του δεν καλύπτεται στο ελάχιστο.

Η Μπάρνσλεϊ μπήκε δυνατά στο δύσκολο ματς με την Πόρτσμουθ, προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες και μάλιστα έμεινε με άδεια χέρια στο… παρά ένα. Με απογοητευτικό πρόσφατο απολογισμό (0-1-3), δεν κυνήγησε μέχρι τέλους την άνοδο και καλείται να γλιτώσει το… έμφραγμα, το να μείνει εκτός πλέι οφ. Αρκεί μία νίκη. Τελευταία φορά νίκησε την Μπλάκπουλ τον Απρίλη του 2019, έκτοτε μετράει μόνο ήττες σε τέσσερις αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Εκτός οι Κάντι (α.), Πάινς (α. 4/2), αμφίβολος ο Ράσελ (μ. 29/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Μπλάκπουλ είναι έτοιμη να βάλει φωτιά στις θέσεις των πλέι οφ και με μία νίκη θα τα ανακατέψει όλα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να το πετύχει. 1 (2.01) στη Betshop.

ΜΠΟΛΤΟΝ - ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ

Φέτος (5/12) για το Λιγκ Τρόφι: Μπόλτον – Πορτ Βέιλ 2-0. Η Μπόλτον παρουσίασε… αφέλεια στο αμυντικό σκέλος, βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με τη Σριούσμπερι και παρά το ότι ισοφάρισε ισάριθμες, η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή για τη νίκη. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, για να κερδίσει την αυτόματη άνοδο θέλει «δύο στα δύο» και την… καταστροφή της Ντέρμπι, δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος της. Θα λείψουν οι Ενλουντουλού (ε. 18/1), Γκόμες (ε. 16/2), πρόκειται για γνωστά προβλήματα, στα οποία το τεχνικό τιμ έχει βρει λύσεις.

Η Πορτ Βέιλ έκανε καλή προσπάθεια με τη Γουίκομ, ισοφάρισε προσωρινά, αλλά από τη στιγμή που η εστία της παραβιάστηκε στην αρχή και το φινάλε του ματς, υπέστη οδυνηρή ήττα. Τρίτη διαδοχική αποτυχία, δεν έχει νίκη μέσα στον Απρίλιο (0-1-4) και παραμένει σε δύσκολη θέση. Με δυο νίκες διατηρεί πιθανότητες επιβίωσης, αλλά δεν είναι φαβορί να τα καταφέρει. Απουσιάζουν οι Κλαρκ (α. 12/0), Γκορ (μ. 1/0) και Ουίλσον (ε. 27/4), ο τελευταίος έχει δώσει λύσεις και θεωρείται το πιο σημαντικό κενό. Στο τελευταίο χτύπησε ο Σανγκ (α. 27/0), δύσκολα θα προλάβει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το παιχνίδι είναι ο ορισμός του over. Καμία δεν συμφέρει η ισοπαλία. Η Μπόλτον θέλει την απευθείας άνοδο και η Πορτ Βέιλ την αποφυγή του υποβιβασμού. Over 2.5 (1.80) στη Betshop.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Η Μπρίστολ Ρόβερς έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο απέναντι στην Κέμπριτζ και μπορεί να έχασε πέναλτι στο 33’ με τον Μάρτιν, ωστόσο ο Σκωτσέζος πέταξε από πάνω του τον μανδύα του μοιραίου με το γκολ της νίκης στην τελική ευθεία. Δεύτερη διαδοχική νίκη, στόχος πλέον το να ξεπεράσει τους 60 βαθμούς, αν και δύσκολα αυτό θα είναι αρκετό για να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης. Απουσιάζουν οι Φρεντ (α. 12/0), Κράμα (α. 27/0) και Ουόρντ (μ. 18/1), πρόκειται για κενά που αδυνατίζουν κυρίως την ανασταλτική λειτουργία.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Πιτέρμπορο δέχθηκε γκολ από τη Φλίτγουντ με τη σέντρα, ισοφάρισε άμεσα, αλλά δυσκολεύτηκε για το 2-1, το οποίο ώθησε τον αντίπαλο σε κατάρρευση. Βέβαια, γλίτωσε από πέναλτι στο 10’ (θα γινόταν 0-2) και στο 76’ (θα γινόταν 1-2), είχε και την τύχη με το μέρος της. «Τρία στα τέσσερα», μπορεί να «χρωστάει» ματς, ωστόσο η αυτόματη άνοδος δεν είναι στο χέρι της, έχει μόνο θεωρητικές πιθανότητες. Θα λείψουν οι Φουχς (μ. 5/0) και Ολακίγκμπε (ε. 5/0), στο τελευταίο χτύπησε ο Τζόουνς (ε. 41/9) και οι πιθανότητες να προλάβει δεν είναι με το μέρος του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπρίστολ είναι από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες στη κατηγορία και όλα της τα παιχνίδια είναι διαφορετικής έντασης. Η φιλοξενούμενη θέλει τη νίκη για να πλασαριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα στη βαθμολογία. Θα το στηρίξουμε. 2 (1.71) στη Betshop.

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Πόρτσμουθ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά δεν σταμάτησε να προσπαθεί και ισοφάρισε ισάριθμες, με τον Σόνεσι να της δίνει τη νίκη στο παρά ένα. Επιστροφή στις νίκες μετά το «Χ» με την Μπόλτον, εξασφάλισε άνοδο και τίτλο, εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών. Υπάρχει πίστη στους «πόμπις» ότι θα μπορέσουν να σταθούν και στο επόμενο επίπεδο. Εκτός δράσης οι Πουλ (α. 14/3), ΜακΙντάιρ (α. 1/0), Ρόμπερτσον (μ. 23/1), Μόρελ (μ. 27/0), Ντέβλιν (μ. 18/1), Λόουρι (μ. 8/0), Σκάλι (μ. 6/0), χτύπησε (αμφίβολος) και ο Σουόνσον (μ. 12/0).

Η Γουίγκαν ενεπλάκη σε συναρπαστικό ματς με τη Λίνκολν, στο οποίο είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, για να πανηγυρίσει τη νίκη με γκολ στο φινάλε. Επιστροφή στα τρίποντα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1), κλείνει δίχως παρατράγουδα μία πολύ δύσκολη χρονιά και στόχος για την επόμενη σεζόν είναι να βρει την οργάνωση που έχει ανάγκη και τα χρήματα στο ταμείο ώστε να διεκδικήσει την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Με πρόβλημα οι Τσέιμπερς (α. 16/0), Τζόουνς (μ. 26/3), Ματζένις (ε. 33/5), δεν αποκλείεται να λείψει και ο Χάμφρις (ε. 38/9).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πόρτσμουθ έχει πετύχει τον στόχο της και θα αγωνίζεται στη μεγαλύτερη κατηγορία του χρόνου. Θέλει τη νίκη για το γόητρο και μπορεί να τη πάρει. 1 (1.73) στη Betshop.

ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Η Τσάρλτον πήρε προβάδισμα στο πρώτο ημίωρο και έδειχνε ικανή για τη νίκη στην έδρα της Κέμπριτζ, αλλά ισοφαρίστηκε αμέσως μετά την ανάπαυλα και δεν είχε άλλες απαντήσεις. Αήττητοι για πάνω από δύο μήνες οι «άντικς» (4-9-0), αν είχαν βρει τον τρόπο να μετατρέψουν τις ισοπαλίες σε νίκες, θα βρίσκονται πολύ ψηλότερα. Οι βλέψεις για την επόμενη σεζόν είναι μεγάλες και οι διοικούντες έχουν… στρωθεί στη δουλειά. Εκτός δράσης οι Τέιλορ (μ. 5/0) και Λίμπερν (ε. 13/3), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν «φρέσκα» αγωνιστικά προβλήματα.

Η Σριούσμπερι ήταν το ξεκάθαρο αουτσάιντερ στην έδρα της Μπόλτον, αλλά βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί δύο φορές και παρά το ότι ισοφαρίστηκε ισάριθμες, κράτησε τον έναν βαθμό (πρόκειται για κέρδος). Η 4η από το τέλος δεν γίνεται να έχει πάνω από 49 βαθμούς στο φινάλε του πρωταθλήματος, οπότε είναι προφανές ότι οι «σρους» έχουν ανάγκη από ένα τρίποντο για να εξασφαλιστούν. Ζητούμενο η συνέπεια στο επιθετικό σκέλος. Εξέτισε ο Φλάναγκαν (α. 20/0), εκτός οι Κένεχ (μ. 28/1), Φλέμινγκ (α. 8/0) και Πιέρ (α. 17/1), δεν πρόκειται για απρόοπτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιάφορο ματς γενικότερα, δεν προκύπτει κάτι από εδώ εύκολα. Οι δύο ομάδες εξάλλου δεν είναι και η επιτομή του θεάματος. 2-3 γκολ (1.97) στη Betshop.

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΛΙΝΚΟΛΝ

Η Τσέλτεναμ ενεπλάκη σε ματς… πόλεμο με την Μπέρτον. Δέχθηκε το 1-0 σε κομβικό σημείο, αλλά δεν παράτησε την προσπάθεια και ισοφάρισε αμέσως μετά την ανάπαυλα, για να βρει το πολύτιμο 2-1 με τον κεντρικό αμυντικό Ντέιβις. Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες, πλησίασε την επιβίωση στο «-2», το ότι χρωστάει ματς ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστικό στην προσπάθεια που κάνει για την επιβίωση. Εκτός δράσης ο Στριτ (ε. 22/2), ενώ στο τελευταίο χτύπησε ο Κίνα (ε. 40/1), ο οποίος δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του.

Η Λίνκολν χρειαζόταν μόνο τη νίκη στην έδρα της Οξφορντ για να συντηρήσει τις όποιες πιθανότητες για τα πλέι οφ και την πήρε με το πέναλτι του Μάντριου, ενώ άντεξε με 10 παίκτες (από το 83’). Αντίδραση έπειτα από μίνι αρνητικό σερί 0-1-1, χρειάζεται δύο νίκες και ένα στραβοπάτημα της Οξφορντ για να τερματίσει στην εξάδα (υπέρ της τα τέρματα). Τιμωρημένος ο Ντάφι (μ. 33/2), εκτός δράσης οι Χάμιλτον (μ. 30/3), ΜακΓκράντλς (μ. 5/0) και Ουόκερ (ε. 5/0), αμφίβολοι οι Χάκετ-Φέρτσαϊλντ (ε. 29/7), Μόιλαν (μ. 16/4). Μαζεύτηκαν απουσίες στην τελική ευθεία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Mατς ζωής και θανάτου το συγκεκριμένο, αφού όποια χάσει μπλέκει άσχημα. Ίσως φανούν προσεκτικές και στοχευμένες οι δύο ομάδες. Under 2.5 (1.67) στη Betshop.

Βαθμολογία -

19/04/2024League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 94 44 27 13 4 75 39 36
2 Ντέρμπι Ντέρμπι 86 44 26 8 10 75 37 38
3 Μπόλτον Μπόλτον 83 44 24 11 9 81 48 33
4 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 80 43 24 8 11 84 56 28
5 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 75 44 21 12 11 79 60 19
6 Όξφορντ Όξφορντ 73 44 21 10 13 76 54 22
7 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 71 44 19 14 11 63 37 26
8 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 70 44 20 10 14 60 43 17
9 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 67 44 18 13 13 54 44 10
10 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 62 44 17 11 16 50 53 -3
11 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 59 44 17 8 19 55 63 -8
12 Γουίκομ Γουίκομ 58 43 15 13 15 55 53 2
13 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 58 44 16 10 18 43 58 -15
14 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 57 44 16 9 19 52 64 -12
15 Γουίγκαν Γουίγκαν 56 44 18 10 16 59 55 4
16 Τσάρλτον Τσάρλτον 52 44 11 19 14 63 63 0
17 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 50 44 15 11 18 63 65 -2
18 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 47 44 13 8 23 33 63 -30
19 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 46 43 12 10 21 38 59 -21
20 Μπέρτον Μπέρτον 43 44 11 10 23 36 62 -26
21 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 41 43 11 8 24 37 61 -24
22 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 40 44 10 10 24 41 72 -31
23 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 37 44 8 13 23 45 72 -27
24 Καρλάιλ Καρλάιλ 30 44 7 9 28 40 76 -36
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr