Ποδόσφαιρο

Β’ Ιταλίας: Αμφίρροπη αγωνιστική

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 01:10

Με σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες μοιάζει η αγωνιστική στη Β’ κατηγορία της Ιταλίας.

Β’ Ιταλίας: Αμφίρροπη αγωνιστική

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Β’ Ιταλίας.

ΑΣΚΟΛΙ - ΜΟΝΤΕΝΑ

Η Ασκολι είχε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του εκτός έδρας ματς με την Τσιταντέλα, ωστόσο εκείνη πλησίασε πιο κοντά στο γκολ, έχοντας δύο δοκάρια (26', 82'). Υπό αυτή την έννοια, η ισοπαλία ίσως την αδικεί. Δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία (0-2-1) η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, πλην όμως παρουσιάζεται ανταγωνιστική και αυτό βοηθάει στην τελική ευθεία. Εξέτισε ο Μπελούσι (α. 26/2), με θέμα οι Μποτέγκιν (α. 21/2), Μέντες (ε. 27/11), Γκαλιόλο (α. 1/0), Μπόγκνταν (α.), Κράια (μ. 5/0), Φαλάσκο (α. 17/0), Μπαγέγε (μ. 19/0).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μόντενα μπήκε με επιθετικό πνεύμα στην αναμέτρηση με την Καταντζάρο, πλην όμως στα μετόπισθεν είχε πρόβλημα και βρέθηκε να χάνει 2-0. Δεν παράτησε την προσπάθεια, μείωσε νωρίς, αλλά μετά το 3-1 δεν είχε απαντήσεις. Αγνοεί τη νίκη σε 11 αγωνιστικές (0-8-3), κρατούσε στα χέρια της τη θέση στα πλέι οφ, ωστόσο πλέον δεν είναι άνετη. Απολύθηκε ο τεχνικός Πάολο Μπιάνκο, ο έμπειρος Πιερπάολο Μπίζολι στη θέση του. Με πρόβλημα οι Βαντέλι (3ος τ.), Γκουαρίνο (α.), Κάουτζ (α. 17/0), Γκαρτζούλο (μ. 3/0), Τζέρλι (μ. 24/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν βγαίνει άκρη, η ισοπαλία έχει νόημα στο συγκεκριμένο ματς.

ΜΠΑΡΙ - ΠΙΖΑ

Η Μπάρι ήταν νωθρή στο Κόμο, δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αντιπάλου και από τη στιγμή που δέχθηκε γκολ και στα δύο ημίχρονα, ενώ δεν μπορούσε να απειλήσει (μείωσε στο φινάλε), έμεινε δικαίως με άδεια χέρια. Αγνοεί τη νίκη για οκτώ ματς (0-2-6), απολύθηκε ο τεχνικός Μπέπε Ιακίνι και ο Φεντερίκο Τζαμπάολο από την ομάδα Νέων γίνεται ο 4ος προπονητής για φέτος. Στα... δέντρα οι οργανωμένοι, βαρύ το κλίμα. Εξέτισαν οι Ντι Τσέζαρε (α. 24/2), Σιμπίλι (ε. 30/10, 3 ασίστ), εκτός ο Κουτσουπιάς (μ. 14/2), ΟΚ ο Καλόν (ε. 9/0).

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Η Πίζα πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή εμφάνιση με τη Φεραλπισαλό, το 2-0 στο 1ο ημίχρονο θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Δεν την πτόησε η μείωση του σκορ, βρήκε το 3-1 στην εκπνοή και πανηγύρισε δίκαιη νίκη. Δεύτερη επιτυχία στα τελευταία τρία για την ομάδα του Αλμπέρτο Ακουιλάνι, ανεβάζει στροφές και δείχνει ότι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την παρουσία της στα πλέι οφ ανόδου. Εξέτισαν οι Κανεστρέλι (α. 31/3), Καράτσολο (α. 20/2), Λεβέρμπ (α. 14/0), αμφίβολος δίνεται ο έμπειρος Μπαρμπέρις (μ. 9/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αγνωστο το πώς θα αντιδράσει η Μπάρι, η Πίζα μπορεί να της κάνει ζημιά.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΕΣΙΑ - ΤΕΡΝΑΝΑ

Η Μπρέσια προερχόταν από αξιοσημείωτες εμφανίσεις, ωστόσο στη Βενετία δεν είχε καλή παρουσία, έγινε έρμαιο στις διαθέσεις του αντιπάλου και δικαίως έμεινε με άδεια χέρια, δεχόμενη γκολ και στα δύο ημίχρονα. Το εξαιρετικό σερί τριών ματς (2-1-0) έφτασε στο τέλος του για τους «ροντινέλε» του Ρολάντο Μαράν, οι οποίοι, πάντως, εξακολουθούν να διαγράφουν υπερβατική πορεία, οπότε όλα καλά. Τιμωρημένος ο Φαρές (α.-μ. 16/0), εξέτισε ο Αντόρνι (α. 22/1). Εκτός ο Μπορέλι (ε. 28/9), με πρόβλημα οι Ολτζερ (μ. 26/0) και Αντρενάτσι (2ος τ. 9 συμ.).

Η Τερνάνα είχε θεωρητικά ελάχιστες πιθανότητες στην Κρεμόνα, ιδίως από τη στιγμή που δέχθηκε το γκολ στο πρώτο τέταρτο. Το θετικό, όμως, είναι ότι η ισοφάριση ήρθε άμεσα και παρά το ότι δέχθηκε πίεση, δεν αμέλησε τα επιθετικά της καθήκοντα, για να κάνει την ανατροπή στα τελευταία δευτερόλεπτα. Με 2-1-1 στα τέσσερα πιο πρόσφατα, οι παίκτες του Ρομπέρτο Μπρέντα βγήκαν από την τελευταία πεντάδα, χαμόγελα. Δύσκολα κάποιος εκ των Σγκάρμπι (α. 9/1), Ζούμπερεκ (ε. 1/0), Ενγκεσάν (μ.), Ιαναρίλι (τ. 32 συμ.), Σόρενσεν (α. 13/2), Φατικάντι (μ. 5/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, σε δελεαστική απόδοση το «διπλό».

ΦΕΡΑΛΠΙΣΑΛΟ - ΚΟΜΟ

Στο ουδέτερο «Γκαρίλι» (Πιατσέντζα). Η Φεραλπισαλό προερχόταν από τέσσερις νίκες στη σειρά εκτός έδρας, ωστόσο στην Πίζα δεν... εμφανίστηκε. Στο 1ο ημίχρονο έχανε 2-0 και βάσει εμφάνισης, γλίτωσε από τα χειρότερα. Μείωσε στην τελική ευθεία, δεν άξιζε αποτέλεσμα και δεν πήρε. Το μίνι αήττητο σερί 1-1-0 τερματίστηκε, παραμένει σε δύσκολη θέση, ωστόσο το παλεύει στο 100%. Τιμωρημένος ο Τσεπιτέλι (α. 26/0, 2 ασίστ), δεν αναμένεται να παίξει κάποιος από τους Σάου (ε. 11/1), Ντι Μολφέτα (ε. 27/1), Βερτζελέτι (α. 1/0), Καράρο (μ. 5/0), Βολτάν (μ.).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Κόμο παρουσιάστηκε άριστα διαβασμένη στο εντός έδρας ματς με την Μπάρι, δεν είχε την παραμικρή διάθεση υποτίμησης και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στο 2-0. Δεν την πτόησε η μείωση του σκορ στο φινάλε, πανηγύρισε εύκολη και δίκαιη νίκη. «Τέσσερα στα τέσσερα» για τους παίκτες του Σεσκ Φάμπρεγας, στο κρίσιμο σημείο της σεζόν παρουσιάζεται εξαιρετική και αποτελεσματική, φουλάρει για άνοδο. Εκτός δράσης σε σταθερή βάση ο Κονέ (μ. 14/0), δύσκολα οι Ιοβίνε (μ. 21/0), Σολίνι (α. 3/0), Ρίσπολι (μ. 2/0), Φουμαγκάλι (ε. 3/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Γερά τα πατήματα των φιλοξενούμενων, είναι το δίκαιο φαβορί.

ΚΑΤΑΝΤΖΑΡΟ - ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ

Η Καταντζάρο έδειξε από τα πρώτα λεπτά ότι ήταν αποφασισμένη να πάρει τη νίκη στη Μόντενα και το έκανε δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Έβαλε τις βάσεις με το 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το ημίωρο και ουδέποτε κοίταξε πίσω. Δεύτερη νίκη στα τρία πιο πρόσφατα, αν είχε νικήσει και την Κόμο ενδιάμεσα, θα «έβλεπε» άνοδο. Βέβαια, το ότι θα παίξει στα πλέι οφ είναι υπερβατικό για τους νεοφώτιστους του Βιντσέντζο Βιβαρίνι, οι οποίοι επιτίθενται σε κάθε αντίπαλο. Σημαντικό το ότι δεν έχουν αναφερθεί αγωνιστικά προβλήματα.

Η Κρεμονέζε μπήκε δυνατά στο εντός έδρας ματς με την Τερνάνα και ευτύχησε να βρει το γρήγορο γκολ. Το κακό είναι ότι ισοφαρίστηκε άμεσα, ενώ όσο και να προσπάθησε στη συνέχεια και πίεσε τον αντίπαλο, εκείνη έμεινε με άδεια χέρια, δεχόμενη το 2-1 στην εκπνοή. Τρίτη αποτυχία στα τελευταία τέσσερα, οι παίκτες του Τζοβάνι Στρόπα «χύνουν το γάλα» στο πιο κρίσιμο σημείο, η απ' ευθείας άνοδος απομακρύνεται. Τιμωρημένος ο Κολόκολο (μ. 24/4), αμφίβολοι οι Γιούνγκνταλ (τ. 18 συμ.), Σαρ (τ. 12 συμ.), αμφίβολοι οι Τούια (α. 4/0) και Μπιανκέτι (α. 28/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμένεται αμφίρροπο, πιθανότατα με γκολ εκατέρωθεν.

ΛΕΚΟ - ΒΕΝΕΤΣΙΑ

Η Λέκο παρουσίασε κάκιστο πρόσωπο στο 1ο ημίχρονο με τη Ρετζιάνα, το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο, αλλά μετά την ανάπαυλα παρουσίασε ισορροπημένο πρόσωπο και ένα γκολ ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη, από τη στιγμή που δεν απειλήθηκε. Πρώτη επιτυχία μετά την αλλαγή του χρόνου για τους νεοφώτιστους, προηγήθηκε αρνητικό σερί 0-3-10. Δεν προκύπτουν ιδιαίτερες πιθανότητες επιβίωσης, αν και δεν το παρατάει ουδείς, υπάρχει θετική νοοτροπία. Εξέτισαν οι Σερζάντι (μ. 28/1), Παριτζίνι (μ. 9/0), με πρόβλημα ο Λαμάνα (τ. 3 συμ.).

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Η Βενέτσια ήταν εκπληκτική κατά διαστήματα στο εντός έδρας ματς με την Μπρέσια, σημείωσε γκολ και στα δύο ημίχρονα και έφτασε με άνεση στο 2-0, το οποίο μπορούσε να είναι απείρως μεγαλύτερο. Το μίνι αρνητικό σερί δύο αγώνων (0-1-1) τερματίστηκε για τους «αραντσονεροβέρντι» του Πάολο Βανόλι, κυνηγούν με μανία την απ' ευθείας άνοδο, ωστόσο η κατάσταση δεν είναι στα χέρια τους. Βέβαια, ακόμη και στα πλέι οφ πρόκειται για απόλυτα υπολογίσιμο μνηστήρα. Εκτός ομάδας σταθερά ο Μπουζάτο (α. 2/0), αμφίβολος δίνεται ο Ούλμαν (α. 4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι φιλοξενούμενοι έχουν δικαίως τον πρώτο λόγο.

ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ - ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Η Σουντιρόλ έπαιξε πίσω από την μπάλα στο εκτός έδρας ματς με τη Σαμπντόρια, αλλά το έκανε εξαιρετικά, ουδέποτε επέτρεψε στον αντίπαλο να γίνει απειλητικός και ένα γκολ από τον Τάιτ ήταν αρκετό προκειμένου να πανηγυρίσει την πολύτιμη και δίκαιη νίκη. Με 2-1-1 στην τελευταία τετράδα, η ομάδα του Φεντερίκο Βαλέντε πρακτικά καθάρισε με την επιβίωση και μπορεί να κοιτάξει για το κάτι παραπάνω δίχως πίεση. Με πρόβλημα οι Βινετό (α. 15/1), Σκάλια (α. 12/0), Ελ Καουακιμπί (α. 5/0), χωρίς απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Τσιταντέλα κυκλοφόρησε καλά την μπάλα κατά διαστήματα στο εντός έδρας με την Ασκολι, αλλά δεν κατάφερε να γίνει τόσο απειλητική όσο ο αντίπαλος, ο οποίος είχε δύο δοκάρια (26', 82'). Υπό αυτή την έννοια, ο βαθμός της «λευκής» ισοπαλίας κρίνεται θετική κατάληξη. Δεν χάνει στα τελευταία πέντε (1-4-0) η ομάδα του Εντι Γκορίνι, παραμένει σε απόσταση βολής από τα πλέι οφ και ενώ στοχεύει κυρίως στην επιβίωση. Εξέτισε ο Αματούτσι (μ. 23/2), αμφίβολοι δίνονται οι Μπαλντίνι (ε. 11/1), Πιταρέλο (ε. 30/4), Νέγκρο (α. 20/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ισοπαλία είναι αρκετά πιθανή στο συγκεκριμένο ματς.

ΣΠΕΤΣΙΑ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Η Σπέτσια δεν μπορούσε να λύσει τον γρίφο της ανώτερης Πάρμα, απείλησε μία φορά (22') και τίποτα περισσότερο. Δέχθηκε γκολ και στα δύο ημίχρονα, λύγισε λογικά και αναμενόμενα. Πρώτη αποτυχία έπειτα από πέντε ματς (2-3-0) για την ομάδα του Λούκα Ντ' Άντζελο, δεν έχει δικαίωμα εφησυχασμού και ενώ προκύπτει ασφυκτική πίεση. Το θετικό είναι ότι παρουσιάζει βελτίωση εδώ και περισσότερο από έναν μήνα. Τιμωρημένος ο Φαλτσινέλι (ε. 12/0, 2 ασίστ), εξέτισε ο Μπαντινέλι (μ. 28/0). Εκτός δράσης οι Κρέσπι (2ος τ.), Βισνιέβσκι (α.).

Η Σαμπντόρια δεν μπορούσε να βρει διέξοδο προς τη μεγάλη περιοχή της Σουντιρόλ, επί της ουσίας δεν έβγαλε κλασική ευκαιρία απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει άμυνα για σεμινάριο και έτσι ένα γκολ ήταν αρκετό για να την αφήσει με άδεια χέρια. Πρώτη ήττα έπειτα από σερί 4-1-0 για τους παίκτες του Αντρέα Πίρλο, ίσως αποτελέσει σήμα προειδοποίησης εν όψει των πλέι οφ. Εκτός οι Μπενεντέτι (μ. 10/1), Φεράρι (α. 3/0), Αν. Κόντι (α. 1/0), Βιέιρα Ναν (μ. 13/0), δύσκολα οι Ντε Λούκα (ε. 29/9, 4 ασίστ), Ασκιλντσεν (μ. 18/0), Σ. Εσπόζιτο (ε. 18/5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιθανότατα η αποφυγή της ήττας είναι το βασικό ζητούμενο, οπότε ισοπαλία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

20/04/2024Serie B: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πάρμα Πάρμα 69 33 20 9 4 59 32 27
2 Κόμο Κόμο 64 33 19 7 7 49 35 14
3 Βενέτσια Βενέτσια 61 33 18 7 8 60 38 22
4 Κρεμονέζε Κρεμονέζε 59 33 17 8 8 43 28 15
5 Καταντζάρο Καταντζάρο 55 33 16 7 10 53 42 11
6 Παλέρμο Παλέρμο 51 33 14 9 10 58 48 10
7 Μπρέσια Μπρέσια 45 33 11 12 10 38 35 3
8 Σαμπντόρια Σαμπντόρια 44 33 13 7 13 47 48 -1
9 Πίζα Πίζα 43 33 11 10 12 44 45 -1
10 Τσιταντέλα Τσιταντέλα 43 33 11 10 12 37 40 -3
11 Σουντιρόλ Σουντιρόλ 42 33 11 9 13 40 41 -1
12 Ρετζιάνα Ρετζιάνα 40 33 8 16 9 34 38 -4
13 Μόντενα Μόντενα 39 33 8 15 10 37 44 -7
14 Κοζέντσα Κάλτσιο Κοζέντσα Κάλτσιο 36 33 8 12 13 35 38 -3
15 Τερνάνα Τερνάνα 36 33 9 9 15 38 45 -7
16 Μπάρι 1908 Μπάρι 1908 35 33 7 14 12 32 42 -10
17 Σπέτσια Σπέτσια 35 33 7 14 12 31 46 -15
18 Άσκολι Άσκολι 33 33 7 12 14 33 38 -5
19 Φεραλπισάλο Φεραλπισάλο 31 33 8 7 18 38 54 -16
20 Λέκκο Λέκκο 26 33 6 8 19 31 60 -29
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr