Ποδόσφαιρο

Α' Σουηδίας: Βάζουν βάσεις!

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 00:41

Δράση για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σουηδίας με τρεις αναμετρήσεις που τραβούν τα βλέμματα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Α' Σουηδίας: Βάζουν βάσεις!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Σουηδίας.

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Η Γκέτεμποργκ σκόραρε σε καίριο χρονικό σημείο μέσα στην έδρα της Κάλμαρ και πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν, έχοντας ξεκινήσει με δύο ήττες, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο. Η ομάδα του Γενς Άσκου, πρέπει όμως να εκμεταλλευτεί και την έδρα της, όπου δεν έχει κερδίσει συνολικά στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος. Τραυματίες παραμένουν οι Nτάλμπεργκ, Κρίστιανσεν (τερμ.), Βεντ, Σάλομονσον (μπακ), Κάχεντ (μέσος), Αμπντουλάχι, Σκέλερουπ, Καρνέιλ (επιθετικοί). Αμφίβολοι Γιόχανσον (μπακ) και Σαλάου (μέσος).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Νόρκεπινγκ, έκανε την καλύτερη εμφάνισή της και πήρε τους παρθενικούς πόντους, λυγίζοντας την ΓΚΑΙΣ, ενώ κράτησε πρώτη φορά ανέπαφη εστία. Η ομάδα του Αντρέας Αλμ όμως, εκτός έδρας χρειάζεται σημαντική βελτίωση, καθώς έχει χάσει και τα τέσσερα προηγούμενα ταξίδια της στην κατηγορία, ενώ δεν έχει διπλό σε έξι σερί, με πέντε ήττες, δεχόμενη συνολικά γκολ σε 12 σερί ταξίδια. Και οι τρεις τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα, ήταν με ένα γκολ διαφορά. Εκτός οι Σεουανκάμπο (μπακ), Όρτμαρκ, Καζένι (μέσοι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Επιτέλους νίκη για τη Γκέτεμποργκ που μετά από τρεις αγωνιστικές γεύτηκε τη χαρά της νίκης. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει τη Νόρκοπινγκ με στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την πρώτη τους νίκη έχοντας μάλιστα πάρει και ψυχολογία. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.77 από τη Betshop.

ΣΙΡΙΟΥΣ - ΒΑΡΝΑΜΟ

Η Σίριους δεν κατάφερε να πάρει κάτι στην έδρα της Τζουργκάρντεν και υπέστη την πρώτη ήττα της σεζόν, χάνοντας στο πρωτάθλημα μετά από δέκα αγωνιστικές, ενώ για πρώτη φορά φέτος μένει χωρίς γκολ. Η ομάδα του Κρίστερ Ματίασον, τελείωσε τη σεζόν πέρσι με καλές εμφανίσεις στο γήπεδό της και της συνέχισε και στο ξεκίνημα της φετινής, με αποτέλεσμα να μετρά πέντε συνεχόμενα τρίποντα στο σπίτι της, πετυχαίνοντας σε όλα τουλάχιστον από δύο γκολ. Δεν έχει Χ σε 15 ως γηπεδούχος.

Η Βάρναμο, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να κοντράρει την πρωταθλήτρια Μάλμε και υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα, με αποτέλεσμα να μείνει μόλις με έναν πόντο έπειτα από τρεις αγώνες, πληρώνοντας ισάριθμα over 2.5. Η ομάδα του Άνες Μράβατς, έχει δείξει από πέρσι πάντως ότι είναι δυνατή εκτός, με μία ήττα σε επτά ταξίδια. Πληρώνει πέντε σερί γκολ – γκολ και έξι σερί over 2.5 ως φιλοξενούμενη. Eκτός ο τερματοφύλακας Ρασίντ και ο μπακ Γκρόζντανιτς, αμφίβολος ο επιθετικός Άτζεϊ.

EKTIMHΣΗ: Η Σίριους προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ προηγήθηκαν εξαιρετικές εμφανίσεις. Σε αντίθετους ρυθμούς κινείται η Βάρναμο η οποία προέρχεται από άσχημη ήττα κόντρα στη Μάλμε και δεν αναμένεται να καταφέρει να γίνει ανταγωνιστική για ακόμη μια φορά. Θα πάμε με το over 2,5 σε απόδοση 1.63 από τη Betshop.


ΜΑΛΜΕ - ΒΑΣΤΕΡΑΣ

Άγριες διαθέσεις δείχνει από νωρίς η Μάλμε, καθώς κέρδισε και την Βάρναμο και έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με τέρματα 11-1, μένοντας μόνη πρωτη στη βαθμολογία. Η ομάδα του Χένρικ Ρίντστρεμ, πετυχαίνει με ευκολία γκολ μετά από εκτελέσεις κόρνερ, ενώ εντός έδρας έχει αήττητο επτά αγώνων και έχει χάσει εκεί ένα από τα τελευταία 17 ματς. Σε πολύ καλή φόρμα ο Τελίν, με τέσσερα γκολ σε τρεις αγώνες. Εκτός Τίνερχολμ, Μοϊσάντερ, Ζέτερστρεμ (μπακ), Γκούντιονσεν (επιθετικός), αμφίβολος ο μέσος Μπεργκ

Η Βαστέρας έχασε από την Χάλμσταντ, δεχόμενη γκολ νωρίς και έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με τρεις σερί ήττες, όλες με ακριβές σκορ 1-0, οπότε περιμένει ακόμα την πρώτη νίκη στα «σαλόνια», έπειτα από 27 χρόνια. Η ομάδα του Κάλε Κάρλσον, δεν έχει επίσημη νίκη σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια από τον Φεβρουάριο και την περιμένει δύσκολο έργο στην έδρα της πρωταθλήτριας. Την τελευταία φορά που πήγε εκεί πάντως, τον Φεβρουάριο του 2021 για το Κύπελλο, είχε καταφέρει να κερδίσει με 2-1.

EKTIMHΣΗ: Δυνατά έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Μάλμε μετρώντας τρεις νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, δείχνοντας πως και φέτος έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει την Βαστέρας, η οποία κινείται σε αντίθετους ρυθμούς με τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Δύσκολο αναμένεται το ματς για τους φιλοξενούμενους. Θα ποντάρουμε στο over 2,5 σε απόδοση 1.57 από τη Betshop.

Βαθμολογία -

20/04/2024Allsvenskan
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μάλμε Μάλμε 9 3 3 0 0 11 1 10
2 Τζουργκάρντεν Τζουργκάρντεν 7 3 2 1 0 9 4 5
3 Μιάλμπι Μιάλμπι 7 3 2 1 0 5 1 4
4 Χάμαρμπι Χάμαρμπι 6 3 2 0 1 6 3 3
5 Σίριους Σίριους 6 3 2 0 1 5 3 2
6 Χάλμσταντ Χάλμσταντ 6 3 2 0 1 2 3 -1
7 ΑΪΚ Στοκχόλμης ΑΪΚ Στοκχόλμης 5 3 1 2 0 4 3 1
8 Μπρομαποϊκάρνα Μπρομαποϊκάρνα 4 3 1 1 1 9 6 3
9 Χάκεν Χάκεν 4 3 1 1 1 7 7 0
10 Έλφσμποργκ Έλφσμποργκ 4 3 1 1 1 3 5 -2
11 Γκέτεμποργκ Γκέτεμποργκ 3 3 1 0 2 2 5 -3
12 Γκάις Γκάις 3 3 1 0 2 2 6 -4
13 Νόρκεπινγκ Νόρκεπινγκ 3 3 1 0 2 2 8 -6
14 Βάρναμο Βάρναμο 1 3 0 1 2 3 8 -5
15 Βαστέρας Βαστέρας 0 3 0 0 3 0 3 -3
16 Καλμάρ Καλμάρ 0 3 0 0 3 2 6 -4
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Allsvenskan (Relegation)
Relegation - Superettan

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr