Ποδόσφαιρο

Λιγκ2 Αγγλίας: Σε μία... κλωστή

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 02:43

Προτελευταία (45η) αγωνιστική στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, στο αποκορύφωμα το ενδιαφέρον για πλέι οφ και παραμονή.

Λιγκ2 Αγγλίας: Σε μία... κλωστή

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ2 Αγγλίας

ΚΡΟΥ-ΡΕΞΑΜ

Σε βαριά εντός έδρας ήττα από την Γκρίμσμπι υποχρεώθηκε η Κρου (0-3) και με μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-3-3) είδε να σβήνει κάθε ελπίδα για απευθείας άνοδο, βεβαίως βρίσκεται αρκετά έως πολύ κοντά στην εξασφάλιση θέσης στα πλέι οφ. Μετράει πέντε συνεχόμενα no goal. Αμφίβολοι οι Τερνς (αμυντικός), Τόμας (μέσος) και Λονγκ (φορ), νοκ άουτ οι μέσοι Πάουελ, Λαντ, ο αμυντικός Οφορντ και ο επιθετικός Μπέικερ-Ρίτσαρντσον.

Η Ρέξαμ σκόρπισε την Φόρεστ Γκριν με το εντυπωσιακό 6-0, τέταρτη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (4-0-1) σφραγίζοντας έτσι με.. στιλ την απευθείας άνοδο (ευνοούμενη και από τα άλλα αποτελέσματα). Οι Ουαλοί δεν άφησαν περιθώριο στην ουραγό, σκοράροντας τέσσερις φορές στο πρώτο ημίχρονο, συνολικά έχουν σημειώσει 12 γκολ στα τρία τελευταία ματς. Αμφίβολος ο αριστερός μπακ Μεντί, δεν υπολογίζονται οι μέσοι Τζόουνς, Φορντ και ο γκολκίπερ Λέιντον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: «Κοιλιά» στην τελική ευθεία κάνει η Κρου, πάντως δεν πρόκειται να μείνει εκτός πλέι οφ. Πανηγυρικό κλίμα στην Ρέξαμ, θα επιλέξουμε το over στο 1,78 του Pamestoixima.gr.

ΣΤΟΚΠΟΡΤ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Η Στόκπορτ πέρασε επιβλητικά από την έδρα της Νοτς Κάουντι (2-5), έβδομο διαδοχικό τρίποντο (με 21-4 γκολ) εξασφαλίζοντας και το πρωτάθλημα, ενώ από την προηγούμενη αγωνιστική είχε πανηγυρίσει την άνοδο στην Λιγκ1 (όπου έπαιξε για τελευταία φορά την σεζόν 2009-10). Εντός έδρας έχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση της κατηγορίας (14-5-3, με 44-15 γκολ). Αμφίβολοι οι Ράιτ (αμυνικός), Κόλαρ (μέσος) και Ολαόφε (επιθετικός), νοκ άουτ ο αμυντικός Σάουθαμ-Χέιλς.

Η Ακρινγκτον ήταν πολύ δύσκολο να χαλάσει το πάρτι ανόδου της Μάνσφιλντ και πράγματι υπέκυψε πιο εύκολα από ότι δείχνει το 2-1, τυπική διαδικασία τα εναπομείναντα ματς έχοντας μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-2-4, 2-3-8). Δέχτηκε δύο γκολ στα πρώτα 6' και μοιραία πέταξε.. χαρταετό. Over τα δέκα από τα έντεκα τελευταία, γκολ-γκολ τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα. Εκτός πλάνων ο τερματοφύλακες ΜακΚράκεν και ο αμυντικός Ριτς-Μπαγκουέλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: “Αφεντικό” της κατηγορίας η Στόκπορτ, η λογική υποδεικνύει άνετη νίκη επί της αδιάφορης και ντεφορμέ Ακρινγκτον. Στο 1,85 ο συνδυασμός άσου με over στην Betshop.gr.

ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Μετά από δύο κολλητές ήττες η Γουόλσολ πήρε υπερπολύτιμη νίκη επί της Σουίντον στο 89', μένοντας ολοζώντανη για πλέι οφ (2-1). Κυρίαρχη εξαρχής, προηγήθηκε νωρίς χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για άνετη επικράτηση, αγχώθηκε μετά την ισοφάριση αλλά στο 89' ο συνήθης ύποπτος Τζόνσον έδωσε την λύση. Γκολ-γκολ τα 16/22 τελευταία. Επιστρέφουν οι Κόμλεϊ (χαφ), Σμιθ (γκολκίπερ), αμφίβολος ο επιθετικός Οτεχ, νοκ άουτ οι αμυντικοί ΜακΕντι, Γουίλιαμς και ο μέσος Ιρινγκ.

Βρήκε και πάλι φόρμα στην τελική ευθεία η Μπράντφορντ, πέρασε από το Σάλφορντ (1-2) για την τρίτη νίκη στο αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές ήττες) ωστόσο είναι πια πολύ δύσκολο να προλάβει τα πλέι οφ. Παρότι μπήκε δυνατά και έχασε ευκαιρίες δέχτηκε γκολ κόντρα στη ροή, όμως επέμεινε και ανταμείφθηκε. Τα πέντε από τα έξι τελευταία είχαν σύνολο 2-3 τερμάτων. Αμφίβολος ο αμυντικός Γιανγκ, εκτός πλάνων οι Σταμπς (αμυντικός), Πάτισον (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κομβικό ματς για τους γηπεδούχους, η Μπράντφορντ φορμαρίστηκε όμως είναι πλέον... αργά. Ασος, στο 2,15 της Betsson.

ΤΡΑΝΜΙΡ-ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Στοπ στην κατηφόρα έβαλε η Τρανμίρ, που μετά από τέσσερις αγωνιστικές με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού πέρασε από την έδρα της Νιούπορτ (1-2) κι ενώ απλώς περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο μέσος Απτερ που προσυπέγραψε την ανατροπή σκοράροντας δις στο πρώτο ημίχρονο, με τους νικητές να υπερασπίζονται άνετα το προβάδισμα. Αμφίβολοι παραμένουν ο αριστερός μπακ Γουντ, ο αμυντικός Λικ και οι μέσοι Μόρις, Γουόκερ.

Η Γουίμπλεντον ήθελε πάση θυσία νίκη στην έδρα της Σουίντον ώστε να διατηρήσει κάποιες ελπίδες για πλέι οφ, αυτές όμως είναι πλέον ελάχιστες καθώς έφυγε με άδεια χέρια (3-2). Είχε το ιδανικό ξεκίνημα, όμως άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο, συμπληρώνοντας έξι αγωνιστικές με μόλις μία νίκη (1-2-3). No goal τα 9/12 τελευταία. Παραμένει τιμωρημένος ο επιθετικός Κέρτις, αμφίβολος ο δεξιός μπακ Κάρι, μακροχρόνια τραυματίας ο μέσος Πελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τυπική διαδικασία για την Τρανμίρ, ενώ για την Γουίμπλεντον η ήττα στο Σουίντον ήταν όπως όλα δείχνουν οδυνηρή. Λύση στο γκολ-γκολ (1,75 στην betshop), έχει τύχη και το σύνολο 2-3 τερμάτων (1,95).

ΣΑΤΟΝ-ΚΡΟΟΥΛΙ

Η Σάτον έσωσε στο τέλος ένα βαθμό στην έδρα της Χάρογκειτ (2-2), τα πράγματα βεβαίως παραμένουν εξαιρετικά δύσκολα παρότι μετράει τέσσερις νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (4-1-1) καθώς οι άμεσες ανταγωνίστριες πήραν νίκες. Οι Λονδρέζοι πήραν κεφάλι στο σκορ ακριβώς πριν την ανάπαυλα όμως δέχτηκαν ανατροπή, είπαν την τελευταία λέξη μάλλον όμως δεν θα αποδειχθεί αρκετό. Παραμένουν αμφίβολοι οι μέσοι Λάκιν, Ιστμοντ και οι αμυντικοί Τζάκσον, Γκούντλιφ.

Μετά από δύο απανωτές ήττες (όπου δέχτηκε επτά γκολ) η Κρόουλι αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Μπάροου (1-1), διατηρείται στην έβδομη θέση η οποία δίνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ όμως ο ανταγωνισμός παραμένει πολύ μεγάλος. Βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά δικαίως ισοφάρισε στα μέσα της επανάληψης. Γκολ-γκολ τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα. Μοναδικός απόντας είναι ο μέσος/αρχηγός Γκλάντγουιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ζωσμένη από φίδια εδώ και καιρό η Σάτον, το ματς είναι do or die. Σε μία κλωστή τα πλέι οφ για την Κρόουλι, παρά την ανωτερότητα των φιλοξενούμενων η πρόβλεψη δεν είναι εύκολη. No bet.

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Η Νοτς Κάουντι υποχρεώθηκε σε βαριά εντός έδρας ήττα από την Στόκπορτ (2-5), χάνοντας και τις τελευταίες μαθηματικές ελπίδες για πλέι οφ (σερί 2-1-1, 3-2-8). Η πρωτοπόρος την «σφυροκόπησε» και απλώς η παλαιότερη ομάδα του κόσμου μείωσε στην επανάληψη. Εντός έδρας κατά μέσο όρο σκοράρει πάνω από δύο γκολ, όμως μέσα στο 2024 έχει μόλις μία νίκη (1-2-5)! Δεν υπολογίζονται ο αμυντικός χαφ Μπαϊράμι και ο μέσος Πάλμερ.

Νίκη-χρυσάφι επί της Γκρίμσμπι κατέκτησε η Κόλτσεστερ (2-0) αγκαλιάζοντας πλέον την παραμονή, έχοντας τέσσερις βαθμούς παραπάνω και ένα ματς λιγότερο από την προτελευταία Σάτον. Ξεκίνησε ιδανικά με γρήγορο προβάδισμα και έκτοτε χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, πλέον τρέχει σερί 3-1-2 και 3-7-4. Γκολ-γκολ τα 10/12 από τα πιο πρόσφατα (είχαν προηγηθεί οκτώ συνεχόμενα). Εξέτισε ο φορ Τοβάιντ, τιμωρημένος ο αμυντικός Ντάλισον, αμφίβολος ο αμυντικός Αντερσον, νοκ άουτ ο στόπερ Εγκμπο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αποτυχημένη η χρονιά της Νοτς Κάουντι που πάντως σκοράρει εύκολα εντός έδρας, άλμα παραμονής έκανε η Κόλτσεστερ. Κλίνουμε προς τον άσο του 2,37 στην Betshop.

ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Η Νιούπορτ υπέκυψε εντός έδρας στην Τρανμίρ (1-2), βέβαια δεν είχε ουσιαστικές ελπίδες για πλέι οφ πλέον είναι και μαθηματικά εκτός. Αλλωστε αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη ήττα για τους απογοητευτικούς στο φινάλε της σεζόν Ουαλούς, που είδαν το προβάδισμα τους να διαγράφεται γρήγορα και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Αμφίβολος ο μέσος Πέιν, νοκ άουτ οι αμυντικοί Ντιλέινι, Ντρισντέιλ, Σέμπερι, Κλαρκ και οι μπακ Λιούις (αριστερός), ΜακΛάφλιν (δεξιός).

Ακόμη μία ήττα, τέταρτη συνεχόμενη υπέστη η Σάλφορντ εντός έδρας από την Μπράντφορντ (1-2) ακόμη κι έτσι πάντως εξασφαλίστηκε και μαθηματικά πλέον. Κάκιστη εμφάνιση, αν και πιέστηκε πολύ εξαρχής προηγήθηκε στην μοναδική της καλή φάση όμως η εικόνα δεν άλλαξε και δικαίως δέχτηκε ανατροπή. Τα πέντε από τα έξι τελευταία είχαν σύνολο 2-3 τερμάτων. Παραμένει τιμωρημένος ο αμυντικός Βασέλ, συνεχίζουν εκτός οι μέσοι Ασλεϊ, Μάλαν και ο μπακ Σέπαρντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εμφανώς τα έχει.. παρατήσει η Νιούπορτ, απογοητευτική η Σάλφορντ που παρότι έχει και επτά βαθμούς λιγότερους προσφέρεται φαβορί του 1,85! Δεν θα.. πάρουμε.

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Η Μάνσφιλντ πήρε με χαρακτηριστική άνεση τη νίκη κόντρα στην Ακρινγκτον (2-1), σφραγίζοντας έτσι το εισιτήριο για την απευθείας άνοδο. Σκόραρε δύο φορές στα πρώτα 6' και ήταν αρκετό παρότι ο Κέιλορ-Νταν (21 γκολ, 10 ασίστ) αυτή τη φορά σίγησε. Γκολ-γκολ τα οκτώ από τα δέκα τελευταία της παιχνίδια. Αμφίβολος ο βασικός στόπερ Μπραντ, δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Τζόνσον, Κάργκιλ, ΜακΝτόναλντ, Κίλγκουρ και ο αν. επιθετικός Οατες.

Μετά από δύο απανωτές ήττες η Τζίλιγχαμ επιβλήθηκε άνετα 3-0 της Μπάροου, με την δεύτερη νίκη στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (2-3-4) να την διατηρεί ζωντανή στο κυνήγι των πλέι οφ, όμως αν δεν πάρει αποτέλεσμα στην δύσκολη έδρα της Μάνσφιλντ θα είναι δώρο-άδωρο. Αποκτώντας αριθμητικό αβαντάζ από το 22' κιόλας, άνοιξε ο δρόμος προς την επιτυχία. Αναμένεται διαθέσιμος ο μέσος Τζέφρις, νοκ άουτ ο νεοφερμένος επιθετικός Ουρτάδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οσο ζει ελπίζει η Τζίλιγχαμ, αλλά δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Μπαίνει στο παιχνίδι μας ο συνδυασμός άσου και over στο 2,15 της betshop.

ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ-ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ

Η Χάρογκειτ άγγιξε μία νίκη που θα την διατηρούσε έστω με κάποιες πιθανότητες για πλέι οφ, όμως ισοφαρίστηκε στο τέλος από την Σάτον (2-2) και πλέον μόνο με θαύμα θα προλάβει. Εχει μόλις μία ήττα στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (3-4-1), ενώ είχαν προηγηθεί τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2021. Αμφίβολος ο μέσος Αμπού, εκτός πλάνων οι Τόμας (γκολκίπερ) και Γκίμπσον (αμυντικός).

Βαριά εντός έδρας ήττα στο καθοριστικό ματς με την ιδίων στόχων Μάνσφιλντ υπέστη η ΜΚ Ντονς (1-4), χάνοντας ουσιαστικά τις ελπίδες για την απευθείας άνοδο από την άλλη εξασφάλισε και μαθηματικά θέση στα πλέι οφ (σερί 7-2-4). Παρότι προηγήθηκε νωρίς με ωραίο γκολ, στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε έναν εμφανώς ανώτερο αντίπαλο. Over τα επτά από τα εννιά τελευταία, μοναδικός απόντας είναι ο αμυντικός Γουόλερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λίγες πια οι ελπίδες της Χάρογκειτ για πλέι οφ, τα οποία η ΜΚ Ντονς εξασφάλισε. Με το over (1,70 στο Pamestoixima.gr) θα πάμε.

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΣΟΥΪΝΤΟΝ

Με άδεια χέρια έφυγε η Γκρίμσμπι από το Κόλτσεστερ, θεωρητικά δεν κινδυνεύει πρακτικά ίσως χρειαστεί ένα βαθμό (σερί 2-2-4). Μάλλον κακή εμφάνιση, δέχτηκε γκολ νωρίς γλιτώνοντας και σε επιπλέον ευκαιρίες, είχε από την πλευρά της κάποιες καλές στιγμές πριν πέσει οριστικά στο καναβάτσο. Under και no goal τα 4/5 τελευταία. Εκτός πλάνων ο πρώτος σκόρερ Ρόουζ (13 γκολ) και οι Καρτράικ (βασικός τερματοφύλακας), Ντρίσκολ-Γκλένον (αμυντικός), Γκνάουα (φορ).

Η Σουίντον έστω στο 89' δικαίως είδε να διακόπτεται στο Γουόλσολ αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών με τρεις νίκες (2-1). Εξαρχής είχε παθητικό ρόλο, δέχτηκε γκολ νωρίς και κατόπιν γλίτωσε σε σημαντικές ευκαιρίες, κόντρα στη ροή ισοφάρισε με υπέροχο σουτ του Γκλάτζελ αλλά δεν ήταν αρκετό. Εχει την μικρότερη εκτός έδρας συγκομιδή στην κατηγορία (3-7-12). Νοκ άουτ οι αμυντικοί Ουούακουε, Κλέιτον και οι Ντιβάιν (αριστερός μπακ), Μαχόνεϊ (βασικός τερματοφύλακας), Καν (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Να ξεμπερδέψει με την παραμονή θέλει η Γκρίμσμπι, εδώ και καιρό σε.. mode διακοπών η Σουίντον. Πάμε παρακάτω.

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΜΠΑΡΟΟΥ

Απίθανα πράγματα κάνει η Ντονκάστερ, συνέτριψε με 4-0 την Ακρινγκτον πανηγυρίζοντας την όγδοη συνεχόμενη νίκη (με 18-2 γκολ) κι ενώ οι επτά σερί αποτελούσαν το καλύτερο ρεκόρ 67 χρόνων! Κυριολεκτικά από το... πουθενά βρίσκεται να διεκδικεί πλέι οφ με αξιώσεις. εντός έδρας έχει την τέταρτη καλύτερη επίδοση στην κατηγορία. Αμφίβολος ο φορ Μπιάμου, νοκ άουτ οι επιθετικοί Κάρτι, Μίλερ, Μαρς, Λέιβερι, οι μέσοι Κλόουζ, Ρέιβενχιλ και ο γκολκίπερ Λόουλορ.

Μετά από τρεις απανωτές ήττες με 1-7 γκολ (ενώ είχε προηγηθεί αήττητο έξι αγωνιστικών, με τέσσερις νίκες), η Μπάροου απέσπασε ισοπαλία στο Κρόουλι (1-1) και διατηρεί σημαντικό αβαντάζ για να μπει στα πλέι οφ. Αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε ιδιαίτερα καλή εμφάνιση, δίκαιο το αποτέλεσμα. Τα 9/13 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος είχαν σύνολο 2-3 τερμάτων. Εκτός πλάνων ο αριστερός μπακ Τιένσια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τρελαίνει κόσμο η Ντονκάστερ, ενώ η Μπάροου τα δίνει όλα για πλέι οφ. Δύσκολο ματς, καταλήγουμε στο σύνολο 2-3 γκολ (1,95).

ΜΟΡΚΑΜ-ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Η Μόρκαμ γνώρισε φυσιολογική ήττα στην έδρα της Στόκπορτ (2-0), έτσι μετά και την αφαίρεση τριών βαθμών που της είχε επιβληθεί έμεινε πλέον μαθηματικά εκτός διεκδίκησης θέσης στα πλέι οφ. Οι «γαρίδες» δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην πρωτοπόρο, έβδομη ήττα στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (2-0-7). Εφερε τρίτο κολλητό no goal μετά από έξι συνεχόμενα γκολ-γκολ. Εκτός πλάνων ο βασικός τερματοφύλακας Μουρ και ο αναπληρωματικός μέσος Μπάρκερ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Φόρεστ Γκριν ήταν ένα.. κακό χάλι και στην έδρα της Ρέξαμ χάνοντας με 6-0, για να υποβιβαστεί και μαθηματικά. Χωρίς αρχή και τέλος οι «οικολόγοι» γνωρίζοντας έκτη ήττα σε επτά αγωνιστικές χωρίς να σκοράρουν, έχοντας πλέον την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Μετράει δέκα συνεχόμενα no goal, ενώ τα 10/13 τελευταία ήταν under. Εκτός πλάνων ο πρώτος σκόρερ Στίβενς (9 γκολ) και οι Ντάνιελς (βασικός γκολκίπερ), Χόλαντ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: «Κλάταρε» στο φινάλε της σεζόν η Μόρκαμ, «αποχαιρέτισε» τις επαγγελματικές κατηγορίες η Φόρεστ Γκριν. Προς άσο (2,10).

Βαθμολογία -

20/04/2024League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στόκπορτ Στόκπορτ 89 44 26 11 7 91 44 47
2 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 82 44 23 13 8 87 45 42
3 Ρέξαμ Ρέξαμ 82 44 24 10 10 84 51 33
4 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 74 44 22 8 14 74 61 13
5 Κρου Κρου 70 44 19 13 12 68 61 7
6 Μπάροου Μπάροου 68 43 18 14 11 58 49 9
7 Κρόουλι Κρόουλι 66 44 20 6 18 69 65 4
8 Γουόλσολ Γουόλσολ 65 44 18 11 15 66 65 1
9 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 64 43 19 7 17 63 63 0
10 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 63 44 18 9 17 43 53 -10
11 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 62 44 16 14 14 57 47 10
12 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 62 44 17 11 16 55 62 -7
13 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 60 43 16 12 15 52 55 -3
14 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 58 44 17 7 20 88 85 3
15 Μόρκαμ Μόρκαμ 57 44 17 9 18 63 76 -13
16 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 55 44 16 7 21 61 71 -10
17 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 54 44 16 6 22 63 64 -1
18 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 54 44 15 9 20 57 66 -9
19 Σουίντον Σουίντον 53 44 14 11 19 74 78 -4
20 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 47 44 12 11 21 63 80 -17
21 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 46 44 10 16 18 55 72 -17
22 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 44 43 11 11 21 57 74 -17
23 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 40 44 9 13 22 53 78 -25
24 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 36 44 9 9 26 41 77 -36
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr