Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι, βγάζει αντίδραση

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 01:36

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στους Λονδρέζους και να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Κύπελλο Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι, βγάζει αντίδραση

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι.

Νοκ άουτ ημιτελικός του FA Cup στο ουδέτερο «Γουέμπλεϊ». Εφόσον το παιχνίδι λήξει ισόπαλο στα 90 λεπτά, τότε ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί μετά, πέναλτι.

19:15 Cosmote Sport 3
Κωδ. ΟΠΑΠ: 631

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μάντσεστερ Σίτι

Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, επέστρεψε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά μεσοβδόμαδα έμεινε στο 1-1 στα 120’ εντός με Ρεάλ και αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ στα πέναλτι, οπότε της έμεινε η υπεράσπιση του νταμπλ. Είναι έβδομη φορά τα τελευταία οκτώ χρόνια που παίζει ημιτελικά, αλλά έχει μόνο δύο προκρίσεις στις προηγούμενες έξι. Μετρά 10 σερί νίκες Κυπέλλου.

Ισοπαλίες στο πρωτάθλημα

Με την Τσέλσι, είναι αήττητη σε οκτώ σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά έμεινε ισόπαλη στα δύο ματς φέτος στο πρωτάθλημα, με τον Ρόδρι να σκοράρει σε αμφότερα. Δεν υπάρχει κάποια δεδομένη απουσία για τους «πολίτες».

Πιθανή σύνθεση: Ορτέγκα, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Άκε, Ρόδρι, Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Φόντεν, Ντοκού, Χάαλαντ

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Τσέλσι

Η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, διέλυσε 6-0 την Έβερτον στο πρωτάθλημα, με τον τρομερό πρώην παίκτη της Σίτι, Κόουλ Πάλμερ, να σκοράρει τέσσερις φορές και να ανεβαίνει στην πρώτη θέση των σκόρερ. Παραμένει αήττητη οκτώ σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας πάντα τουλάχιστον δύο φορές, αλλά με μόνο μία ανέπαφη εστία.

Αρκετές απουσίες

Εκτός οι μπακ Κόλγουιλ, Τζέιμς, Φοφανά, oι μέσοι Λάβια, Ουγκοτσούκβου και ο επιθετικός Ενκουνκού, αμφίβολος o βασικός τερματοφύλακας Σάντσεθ, ο μπακ Ντισασί. Φαίνεται να επιστρέφουν ο μέσος Φερνάντες και ο εξτρέμ Στέρλινγκ, που σκόραρε και στα δύο ματς πρωταθλήματος με Σίτι.

Πιθανή σύνθεση: Πέτροβιτς, Γκούστο, Σίλβα, Τσαλομπά, Τσίλγουελ, Φερνάντες, Καϊσέδο, Γκάλαχερ, Πάλμερ, Στέρλινγκ, Τζάκσον.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.57 4.35 5.15 2.27 1.58 1.5 2.45 1.58 2.22 1.16 1.21 2.3
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι / Εκτίμηση

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, αν και η Τσέλσι βρίσκει δίχτυα με μεγάλη ευκολία τελευταία και μπορεί να γίνει απειλητική. Παρ' όλα αυτά, οι "μπλε" δέχονται γκολ με μεγάλη συχνότητα και οι "πολίτες" είναι μία ομάδα που συνήθως βγάζει αντίδραση μετά από άσχημο αποτέλεσμα. Περιμένουμε από τους τυπικά γηπεδούχους να τα δώσουν όλα μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πάμε με το 1 στο 1,70 από την Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr