Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Bγάζουν αντίδραση οι γηπεδούχοι!

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 09:41

Δράση για την τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' Βραζιλίας με αναμετρήσεις που αξίζουν το ποντάρισμα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Α' Βραζιλίας: Bγάζουν αντίδραση οι γηπεδούχοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Βραζιλίας.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΕ ΓΚΑΜΑ

Μετά το 2-2 με την Μπραγκαντίνο, η Φλουμινένσε ηττήθηκε με 2-1 εκτός από την Μπαία και το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα είναι απογοητευτικό. Ακολουθεί το εκτός με τη Σέρο Πορτένιο για ην 3η αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες, του οποίου είναι κάτοχος, βγάζοντας αήττητη με μια νίκη τα δύο πρώτα της. Φέτος έφερε 0-0 στην μοναδική μάχη με την Βάσκο στο τοπικό πρωτάθλημα. Τραυματίες οι Πίρες, Μανοέλ (αμυντικός).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Για την Βάσκο ήταν δύσκολη η εξόρμηση με την Μπραγκαντίνο και επιβεβαιώθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Άφησε πίσω την εξαιρετική νίκη της πρεμιέρας της εντός με την Γκρέμιο. Και πέρσι η ομάδα του Ραμόν Ντίας είχε θέματα στις εξορμήσεις της και παει σε μια ακόμα αν και είναι τοπικό ντέρμπι του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Με συνολικό σκορ 2-1 αποκλείστηκε στα ημιτελικά του τοπικού πρωταθλήματος του Ρίο Ντε Τζανέιρο από την Νόβα Ιγουάκου. Αμφίβολος ο σταρ μέσος Παγιέτ.

EKTIMHΣΗ: Πολύ κακό το ξεκίνημα της Φλουμινένσε στο πρωτάθλημα, προερχόμενη μάλιστα από την ήττα κόντρα στην Μπαία. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει τη Βάσκο Ντε Γκάμα, η οποία τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Μπαραγκαντίνο. Γενικά εκτός έδρας προβληματίζει. Θα πάμε με τον 1 σε απόδοση 1.86 από τη Betshop.

ΜΠΡΑΓΚΑΤΙΝΟ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Η Μπραγκατίνο έδειξε στην Βάσκο πως και φέτος στην έδρα της θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική για οποιαδήποτε ομάδα. Η ομάδα του Καϊξίνια, που είναι από πέρσι στον πάγκο της έφερε 2-2 στο εκτός με την Φλουμινένσε για την πρεμιέρα της και τα δείγματα είναι θετικά. Ακολουθεί ματς εντός με την Λουκένιο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Σουνταμερικάνα, έχοντας μια νίκη και μία ήττα στα 2 πρώτα. Είναι αήττητη με 4 νίκες στα 5 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις. Τραυματίας ο μέσος Φερνάντες και οι αμυντικοί Ελίνιο, Λίνκολν.

Μετα το 0-0 της πρεμιέρας με την Ατλέτικο Μινέιρο, η Κορίνθιας ηττήθηκε στην έδρα της Ζουβεντούδε και ήδη η γκρίνια έκανε την εμφάνιση της. Ακολουθεί το δύσκολο εκτός με την Αρχεντίνος για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Σουνταμερικάνα έχοντας βγάλει αήττητη με μια νίκη τα δύο πρώτα της. Στα 12 ματς με τον Ολιβέιρα στον πάγκο της σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις 2 ήττες. Εξέτισε την ποινή του ο Ολιβέιρα και θα είναι στον πάγκο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θετικό ξεκίνημα για την Μπαραγκατίνο η οποία εντός έδρας μπορεί να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα. Παρόλα αυτά το μυαλό της είναι και στο Σουνταμερικάνα. Για την Κορίνθιανς, τα πράγματα δεν είναι θετικά καθώς μετρά ήδη μια ήττα και μια ισοπαλία με το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου να μην είναι ιδανικό. Θα πάμε με το G/G σε απόδοση 2.12 από τη Betshop.

ΓΚΡΕΜΙΟ - ΚΟΥΙΑΜΠΑ ΕΣΠΟΡΤΕ

Η Γκρέμιο ήταν εξαιρετική απέναντι στην φορμαρισμένη Ατλέτικο Παραναένσε για να βάλει δύο γκολ και να πάρει τη νίκη. Ξεπέρασε την ήττα της πρεμιέρας ενώ η ομάδα του Ρενάτο Γκαούτσο έδειξε πως και φέτος στην έδρα της θα είναι άκρως ανταγωνιστική. Ακολουθεί το εκτός έδρας με την Εστουδιάντες για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες έχοντας βγάλει με ήττες τα δύο πρώτα ματς, οπότε είναι κομβικό και θα επηρεαστεί η ενδεκάδα του αγώνα με την Κουϊαμπά. Δεν επηρεάζουν τρεις μακροχρόνια τραυματίες.

Η Κουϊαμπά δεν έδωσε το ματς με την Βιτόρια καθώς μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 2-0 εκτός από την Βίλα Νόβα στον πρώτο ημιτελικό για το Κόπα Βέρντε. Έμεινε με την βαριά ήττα της πρεμιέρας εκτός με 4-0 από την Ατλέτικο Παραναένσε. Με no goal έβγαλε τα 4 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 2 νίκες και ισάριθμες ήττες. Παραμένει ως υπηρεσιακός στον πάγκο ο Λούμπελ με την ομάδα να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Νέος τραυματίας ο καλός μέσος Μαξ. Ακολουθεί ματς για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Σουνταμερικάνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Γκρέμιο έχει πραγματοποιήσει δυνατό ξεκίνημα και μάλιστα εντός έδρας εντυπωσιάζει. Όμως, το ματς για το Λιμπερταδόρες κόντρα στην Εστουδιάντες αναμένεται να αλλάξει την ενδεκάδα αλλά και την προσέγγιση στο εν λόγω παιχνίδι. Από την άλλη η Κουιάμπα Εσπόρτε, προέρχεται από δύο σερί ήττες και αποδόσεις που προβληματίζουν. Θα πάμε με το under 2,5 σε απόδοση 1.73 από τη Betshop.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ

Η Ατλέτικο Μινέιρο έμεινε στο 1-1 με την Κρισιύμα σε ματς από αυτά που στην έδρα της πρέπει να παίρνει. Προηγήθηκε το 0-0 με την Κορίνθιανς και αναμφίβολα πάει πιεσμένη στο σούπερ τοπικό ντέρμπι με την Κρουζέιρο. Της οποίας επικράτησε με συνολικό σκορ 5-3 στους δύο τελικούς κατακτώντας το τοπικό πρωτάθλημα «Μινέιρο» Σε τρία ματς φέτος έχει μία νίκη και μία ήττα. Ο Μιλίτο είναι αήττητος με 3 νίκες στα 6 πρώτα του ματς στον πάγκο της και ακολουθεί ματς για το Λιμπερταδόρες. Εξέτισε ο μέσος Μπατάλια.

Καλά στάθηκε η Κρουζέιρο στην δύσκολη εξόρμηση με την φορμαρισμένη Φορταλέσα για να πάρει το 1-1. Έβγαλε με νίκη την πρεμιερα της και τα πρώτα χαμόγελα φάνηκαν για την ομάδα του Σεάμπρα ο οποίος έκλεισε μόλις 15 ημέρες στιον πάγκο της. Πήρε την θέση του Λαρκαμόν ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο για την απώλεια του τίτλου στο τοπικό πρωτάθλημα «Μινέιρο». Ακολουθεί ματς για τους ομίλους του Σουνταμερικάνα. Τιμωρημένος ο Ρομέρο (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απογοητευτικό το ξεκίνημα της Ατλέτικο Μινέιρο στο πρωτάθλημα με το ματς κόντρα στην Κρουζέιρο να είναι κομβικής σημασίας έτσι ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δείχνουν καλύτερο πρόσωπο στα πρώτα παιχνίδια, όμως αυτό το ματς αποτελεί τοπικό ντέρμπι. Θα πάμε με τον 1 σε απόδοση 1.98 από τη Betshop καθώς αναμένουμε να βγάλουν αντίδραση οι γηπεδούχοι.

Βαθμολογία -

20/04/2024Serie A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Φλαμένγκο Φλαμένγκο 6 2 2 0 0 4 2 2
2 Internacional Internacional 6 2 2 0 0 3 1 2
3 Juventude Juventude 4 2 1 1 0 3 1 2
4 Μπραγκαντίνο Μπραγκαντίνο 4 2 1 1 0 4 3 1
5 Κρουζέιρο Κρουζέιρο 4 2 1 1 0 4 3 1
6 Fortaleza EC Fortaleza EC 4 2 1 1 0 3 2 1
7 Ατλέτικο Παραναένσε Ατλέτικο Παραναένσε 3 2 1 0 1 4 2 2
8 Γκρέμιο Γκρέμιο 3 2 1 0 1 3 2 1
9 Βάσκο Ντα Γκάμα Βάσκο Ντα Γκάμα 3 2 1 0 1 3 3 0
10 Μπαΐα Μπαΐα 3 2 1 0 1 3 3 0
11 Μποταφόγκο Μποταφόγκο 3 2 1 0 1 3 3 0
12 Παλμέιρας Παλμέιρας 3 2 1 0 1 1 1 0
13 Κρισιούμα Κρισιούμα 2 2 0 2 0 2 2 0
14 Ατλέτικο Μινέιρο Ατλέτικο Μινέιρο 2 2 0 2 0 1 1 0
15 Φλουμινένσε Φλουμινένσε 1 2 0 1 1 3 4 -1
16 Corinthians Corinthians 1 2 0 1 1 0 2 -2
17 Εσπόρτε Κλούμπε Βιτόρια Εσπόρτε Κλούμπε Βιτόρια 0 1 0 0 1 0 1 -1
18 Σάο Πάολο Σάο Πάολο 0 2 0 0 2 2 4 -2
19 Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Ατλέτικο Γκοϊανιένσε 0 2 0 0 2 1 3 -2
20 Κουιαμπά Κουιαμπά 0 1 0 0 1 0 4 -4
CONMEBOL Libertadores
CONMEBOL Libertadores Qualifiers
CONMEBOL Sudamericana
CONMEBOL Sudamericana Group Stage
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr