Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Ντεφορμέ η Λέστερ

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 10:55

Η Λέστερ δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και η Γουέστ Μπρομ. μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Τσάμπιονσιπ: Ντεφορμέ η Λέστερ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

ΛΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.

Η Λέστερ, προέρχεται από δύο σερί ήττες με 1-0, ενώ έχει χάσει πλέον έξι από τα τελευταία δέκα ματς. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, παρ’ όλα αυτά έχει ακόμα στο χέρι την απ’ ευθείας άνοδο και θα την κατακτήσει ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων, αν κερδίσει τρία από τα τέσσερα ματς που της απομένουν. Έχει τις λιγότερες ισοπαλίες στη σεζόν, μόνο τέσσερις, ενώ έχει φέρει Χ σε ένα από τα τελευταία 14 ματς. Aμφίβολος ο μέσος ΜακΑτίρ και ο μπακ Σούταρ.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Η Γουέστ Μπρομ., έχασε μετά από δέκα αγωνιστικές κόντρα στη Σάντερλαντ και έχει μία νίκη σε πέντε αγώνες, όμως θα είναι στα πλέι – οφ, αν κερδίσει δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια της. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, έχει χάσει μόνο ένα ματς πρωταθλήματος φέτος στο οποίο προηγήθηκε, αλλά κέρδισε μόνο ένα, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Εκτός έδρας έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό ισοπαλιών (8). Εκτός Κέλι (μπακ), Μολούμπι (μέσος), Ντάικ (επιθετικός) και ο τιμωρημένος πρώτος σκόρερ Τόμας – Ασάντε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Nτεφορμέ η Λέστερ, δεν έχει πολλές ισοπαλίες, αντίθετα με τη Γουέστ Μπρομ., που μπορεί εδώ να τσιμπήσει το Χ.

ΚΑΡΝΤΙΦ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Κάρντιφ, έχασε στην έδρα της Μίλγουολ και εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα πέντε σερί αγώνες, με δύο τρίποντα σε έξι, χάνοντας μαθηματικά τις ελπίδες για πλέι - οφ. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ έχει πάρει και τις 11 τελευταίες νίκες στην Τσάμπιονσιπ, με ακριβές σκορ 1-0 ή 2-1. Τελευταία εντός έδρας ήττα από τη Σαουθάμπτον, το 2013. Εκτός ο τερματοφύλακας Όλνγουικ, αμφίβολοι οι μπακ Γουίλσον – Έσμπραντ, ΜακΓκίνες, οι μέσοι Ο’ Ντάουντα, Ράμζι και ο επιθετικός Ετέτε (3 γκολ).

Η Σαουθάμπτον, προέρχεται από τρεις σερί νίκες και τέσσερις αγώνες αήττητο, όμως θέλει το απόλυτο και γκέλες των Λέστερ και Λιντς για να πάρει απ’ ευθείας άνοδο. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, έχασε μόνο δύο ματς όταν βρέθηκε μπροστά στο σκορ, αλλά κέρδισε μόνο δύο όταν έμεινε πίσω. Ο Τ. Άνταμς σκοράρει τρεις σερί αγωνιστικές και στα τέσσερα τελευταία που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Μπαζούνου (παίζει ο ΜακΚάρθι), ο μπακ Λαριός και ο μέσος Στιούαρτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε μεγάλη φόρμα ο Άνταμς, μπορεί να σκοράρει ξανά.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Χάντερσφιλντ μπορούσε νίκη στο Μπρίστολ, αλλά ισοφαρίστηκε και είναι στην επικίνδυνη ζώνη, με μόνο μία νίκη στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές. Η ομάδα του Αντρέ Μπραϊτενράιτερ, έχει φέτος τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα συνολικά (17), ενώ έχει κερδίσει μόνο ένα ματς όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ σε όλη τη σεζόν. Σκοράρει ακριβώς ένα γκολ σε έξι σερί εντός έδρας ματς, καθώς και σε οκτώ από τα τελευταία εννέα. Eκτός οι Μπάλκερ, Ράφελς, Νακαγιάμα (μπακ), Xάρατ (επιθετικός), αμφίβολος ο μέσος Χογκ.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Η Σουόνσι, προέρχεται από δύο σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και αν δεν χάσει το επόμενο ματς, θα μείνει και μαθηματικά στην κατηγορία. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, δεν ενθουσιάζει όμως μακριά από την έδρα της, με δύο νίκες σε 11 ταξίδια. Όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ, έχει κερδίσει μόνο ένα ματς φέτος συνολικά. Τελευταία νίκη στο Χάντερσφιλντ, το 2008. Εκτός ο μέσος Άλεν και ο εξτρέμ Πλασέτα, αμφίβολοι οι μπακ Γουντ-Γκόρντον, Νότον, Άσμπι και οι μέσοι Πάρκερ, Τζινέλι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χάντερσφιλντ μπορεί μία σπάνια εντός έδρας νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που δυσκολεύεται ως φιλοξενούμενη.

ΝΟΡΙΤΣ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Νόριτς, επέστρεψε στις νίκες και είναι αήττητη τρεις αγωνιστικές, έχοντας στο χέρι της την είσοδο στα πλέι - οφ, με μία ήττα σε επτά αγωνιστικές και δύο σε 14. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, έχει σούπερ έδρα, με οκτώ σερί νίκες και αήττητο 13 αγώνων (11 νίκες, 2 ισοπαλίες). Έχει πάρει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό πόντων, σε παιχνίδια που βρέθηκε πίσω (22). Εκτός oι μπακ Χάνλι, Γιαννούλης και ο επιθετικός Ερνάντες, αμφίβολος ο μπακ Γκιμπς και ο μέσος Σόρενσεν.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μπρίστολ Σίτι, έσωσε τον πόντο στο τέλος με Χάντερσφιλντ και είναι πέντε αγωνιστικές αήττητη, με μία ήττα σε επτά ματς, ούσα πλέον και μαθηματικά αδιάφορη. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ, εκτός έδρας έχει μόνο τρεις νίκες σε 16 ταξίδια. Ο Γουέλς σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές (αμφότερες με πέναλτι) και στα τρία τελευταία ματς που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Τελευταία νίκη στο Νόριτς, το 2009. Εκτός οι μπακ Άτκινσον, Βάινερ, οι μέσοι Νέισμιθ, Μπεναρούς και ο βασικός επιθετικός Μπελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι.

ΡΟΔΕΡΑΜ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Ρόδεραμ, υπέστη τρίτη σερί ήττα χωρίς να σκοράρει από τη Σουόνσι, αλλά λίγη σημασία έχει, καθώς έχει πέσει μαθηματικά, ενώ θα είναι σίγουρα τελευταία. Η διοίκηση, απέλυσε τον Λιμ Ρίτσαρντσον και ο Στιβ Έβανς ανέλαβε και κάνει ντεμπούτο. Έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία 19 παιχνίδια. Και τα τέσσερα φετινά τρίποντά της όμως, είναι μέσα στο γήπεδό της. Δεν έχει νίκη όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ. Εκτός Aγιάλα (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολοι είναι οι μπακ Κιόσο, Μόρισον, Μπλάκετ, Χολ, ο επιθετικός Χάγκιλ και οι μέσοι Κλούκας, Λίντσι, Τιεΐ.

Η Μπέρμιγχαμ, πήρε τεράστιο τρίποντο επί της Κόβεντρι και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, οπότε η παραμονή εξαρτάται από την ίδια. Η ομάδα του του Γκάρι Ρόουετ, έχει πάρει μόλις τρεις νίκες εκτός έδρας, ενώ δεν έχει κερδίσει στα επτά τελευταία ταξίδια της. Έχει όμως ιδανική ευκαιρία να κάνει βήμα παραμονής, απέναντι στη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Ο Στάνσφιλντ σκοράρει στα τρία τελευταία που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Εκτός Μ. Ρόμπερτς (μπακ), Τσανγκ (μέσος) αμφίβολοι Μπερκ (εξτρέμ), Γιούτκιεβιτς (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν δεν κερδίσει εδώ η Μπέρμιγχαμ, πολύ απλά δεν αξίζει να μείνει στην κατηγορία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΟΟΥΚ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Στόουκ, βρέθηκε πίσω τέταρτο σερί ματς, αλλά απέσπασε ισοπαλία και παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με τέσσερα ματς χωρίς νίκη, αλλά και με μία ήττα σε πέντε. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, έχει μόνο δύο νίκες σε 14 εντός έδρας ματς. Έχει πάρει μόλις μία νίκη σε ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έχασε μόνο δύο φορές όταν πήρε προβάδισμα. Εκτός ο μπακ Γκουτς και ο μέσος Πίρσον, αμφίβολοι οι μέσοι Μπούρχερ, Χακσαμπάνοβιτς και ο επιθετικός Μάε.

Η Πλίμουθ, πήρε μεγάλη νίκη επί της Λέστερ και είναι τρεις αγώνες αήττητη με τον υπηρεσιακό, Νιλ Ντιούσνιπ, οπότε θα σωθεί σίγουρα αν κερδίσει δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια. Από τις 12 φετινές νίκες της, μόνο οι τρεις είναι εκτός, αλλά όλες ήταν στα τελευταία επτά ταξίδια της, σκοράροντας από το ημίχρονο και χωρίς να δεχτεί γκολ. Ωστόσο, δεν έχει κερδίσει ποτέ στην ιστορία της στο Στόουκ. Έχει δύο over 2.5 γκολ σε 12 αγωνιστικές. Αμφίβολος ο μέσος Τζιάμπι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πλίμουθ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, μπορεί το διπλό.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Σάντερλαντ, κέρδισε μετά από τρεις αγωνιστικές, για τη μόλις δεύτερη νίκη σε 12 ματς, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ τρεις σερί αγωνιστικές. Η ομάδα του υπηρεσιακού Μάικ Ντοντς, είναι πλέον και μαθηματικά αδιάφορη, αλλά θέλει να προσφέρει κάτι στο κοινό της, μια και δεν έχει κερδίσει πέντε σερί εντός έδρας. Από τις 18 περιπτώσεις στις οποίες προηγήθηκε στο πρωτάθλημα, έχασε μόνο δύο, ενώ δεν έφερε καμία ισοπαλία. Εκτός Σέιλτ, Χάγκινς, Σέρκιν (μπακ), Έμπλετον (μέσος), Ρούσιν (επιθετικός), αμφίβολος Έβανς (μέσος).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μίλγουολ, προέρχεται από δύο σερί νίκες και θέλει άλλη μία για να μείνει οριστικά στην κατηγορία. Η ομάδα του Νιλ Χάρις όμως, έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία 13 παιχνίδια εκτός έδρας, ενώ στα 11 από αυτά έχει δεχτεί γκολ. Έχει πάρει τους λιγότερους πόντους στο πρωτάθλημα (3) σε ματς που βρέθηκε πίσω, ενώ δεν έχει κάνει ακόμα ανατροπή στη σεζόν. Τελευταίο διπλό στο Σάντερλαντ, το 2003. Αμφίβολος ο μπακ Γουάλας και οι βασικοί μέσοι Χάνιμαν, Λόνγκμαν, Έσε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μάλλον αδιάφορο το ματς, η Μίλγουολ μπορεί να πάρει πόντο που ουσιαστικά θα την κρατήσει στην κατηγορία.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΧΑΛ

Η Γουότφορντ, έχασε στο Σαουθάμπτον και δεν έχει νίκη πέντε αγωνιστικές, με ένα τρίποντο σε 10 αγώνες και δύο σε 16, ενώ έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό σε Χ στο πρωτάθλημα, με 16 συνολικά. Η ομάδα του Τομ Κλέβερλι, φαίνεται να έχει πάει ήδη διακοπές, αλλά ξέχασε να…σωθεί μαθηματικά, κάτι που θα γίνει με τρίποντο επί της Χαλ. Δεν έχει όμως νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας! Eκτός ο μπακ Ενγκακιά και ο μπακ Σέμα, αμφίβολος ο επιθετικός Μπάα.

Η Χαλ, είναι αήττητη τρεις σερί αγωνιστικές (δύο νίκες και μία ισοπαλία), όμως για να μπει στην εξάδα των πλέι – οφ, θέλει τέλειο φινάλε και γκέλες από Νόριτς, ή Γουέστ Μπρόμιτς. Θετικό για την ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, το ότι κράτησε ανέπαφη εστία μετά από 12 αγωνιστικές, εκτός είναι δυνατή με μία ήττα σε επτά ταξίδια. O Φίλοτζιν σκοράρει τρεις σερί αγώνες, ο Καρβάλιο σε τρεις από τους τελευταίες τέσσερις. Αμφίβολος ο βασικός μπακ Κόιλ και ο καλός εξτρέμ Ζαρουρί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aδιάφορο ουσιαστικά το ματς, ευκαιρία για ανοικτό παιχνίδι και over 2.5.

ΚΠΡ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Η ΚΠΡ, υπέκυψε στη Χαλ και ναι μεν παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, όμως είναι τρεις αγώνες χωρίς νίκη. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες, θέλει άλλα δύο τρίποντα για να μείνει στην κατηγορία, χωρίς να κοιτά τα αποτελέσματα των υπόλοιπων, αλλά εντός έδρας, έχει μόνο τρεις νίκες σε 12 ματς. Ανεξαρτήτως έδρας, νίκησε μόνο τρεις φορές φέτος, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έχασε μόνο δύο φορές όταν προηγήθηκε. Εκτός είναι o μέσος Ρίτσαρντς, αμφίβολοι οι επιθετικοί Φρέι, Κολί.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Πρέστον έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια χωρίς να σκοράρει και έχει μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές, μένοντας χωρίς γκολ στα υπόλοιπα τέσσερα ματς. Η ομάδα του Ράιαν Λόου, για να ελπίζει σε πλέι - οφ, θέλει αποκλειστικά τρεις νίκες και να…αυτοκτονήσουν οι ομάδες που είναι από πάνω της. Μακριά από την έδρα της, έχει κάνει πάντως ζημιές, ενώ δεν πληρώνει γκολ – γκολ σε έξι σερί ταξίδια. Αμφίβολοι οι μπακ Μπάουερ, Ποτς, οι μέσοι Γουάιτμαν, ΜακΚαν και ο επιθετικός Μίλαρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H KΠΡ δυσκολεύεται εντός, αλλά εδώ θέλει τουλάχιστον πόντο και μπορεί να τον πάρει.

Βαθμολογία -

20/04/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 89 43 26 11 6 85 53 32
2 Λέστερ Λέστερ 88 42 28 4 10 79 38 41
3 Λιντς Λιντς 87 43 26 9 8 76 34 42
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 84 42 25 9 8 84 54 30
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 72 43 20 12 11 66 42 24
6 Νόριτς Νόριτς 71 43 21 8 14 76 60 16
7 Χαλ Χαλ 65 42 18 11 13 62 54 8
8 Κόβεντρι Κόβεντρι 63 42 17 12 13 66 52 14
9 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 63 43 18 9 16 61 56 5
10 Πρέστον Πρέστον 63 43 18 9 16 56 60 -4
11 Κάρντιφ Κάρντιφ 59 43 18 5 20 48 60 -12
12 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 58 43 16 10 17 50 46 4
13 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 56 43 16 8 19 52 50 2
14 Σουόνσι Σουόνσι 53 43 14 11 18 53 62 -9
15 Γουότφορντ Γουότφορντ 52 43 12 16 15 59 58 1
16 Μίλγουολ Μίλγουολ 50 43 13 11 19 42 55 -13
17 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 49 43 13 10 20 57 71 -14
18 Πλίμουθ Πλίμουθ 48 43 12 12 19 58 66 -8
19 ΚΠΡ ΚΠΡ 47 43 12 11 20 40 57 -17
20 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 47 43 12 11 20 41 60 -19
21 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 45 43 12 9 22 48 64 -16
22 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 44 43 9 17 17 47 70 -23
23 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 44 43 12 8 23 36 67 -31
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 23 43 4 11 28 32 85 -53
Promotion - Premier League
Promotion - Championship (Play Offs: Semi-finals)
Relegation - League One

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr