Ποδόσφαιρο

Super League 2: Με ενδιαφέρον στην ουρά!

Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 - 00:50

Μεγάλο το ενδιαφέρον στην ουρά της Σούπερ Λιγκ, με πολλές ομάδες να εμπλέκονται σε σενάρια υποβιβασμού! 

Super League 2: Με ενδιαφέρον στην ουρά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Β’ Ελλάδας.

ANΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΟΖΑΝΗ

Η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη της επί του Αιολικού και υπέστη ήττα πισωγύρισμα από τον ΠΑΟΚ Β’. Στην ισοβαθμία υστερεί και βρίσκεται κάτω από την γραμμή σωτηρίας, σαν τελικός αντιμετωπίζεται το ματς με την Κοζάνη. Δεν έχουν το εύκολο γκολ οι κιτρινόμαυροι. Σε Under 2,5 γκολ και No Goal εξελίχθηκαν τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Στο μίνιμουμ κόστος των πέντε ευρώ τα εισιτήρια, ενώ για κάθε μια αγορά θα υπάρχει και ένα δώρο.

Η Κοζάνη στόχευσε στη νίκη στην αναμέτρηση που έγινε στην Αριδαία κόντρα στον Αιολικό, αλλά για μία ακόμα φορά πλήρωσε τις αδυναμίες στην επίθεση. Είχε μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει στην αρχή και στο τέλος του ματς, δεν αξιοποίησε κάποια από αυτές και περιορίστηκε στην τρίτη ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια, όπου δεν έχει πανηγυρίσει νίκη. Τα δέκα από τα 12 πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Πλήρης η αποστολή για τον κόουτς Άγγελο Διγκόζη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όπως τα περισσότερα παιχνίδια, έτσι και αυτό, θα πάει σε χαμηλό τέμπο με προσεκτικές κινήσεις. No goal (1.52) στη Betshop.

ΠΑΟΚ Β - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ

Ο ΠΑΟΚ Β’ άφησε πίσω μία μίνι-κοιλιά και επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Θέλει αν ξεμπερδεύει όσο γίνεται πιο γρήγορα με το θέμα της παραμονής στην κατηγορία. Μετρά τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία ματς ο «δικέφαλος του βορρά». Επιζητά εκδίκηση για την προ δεκαημέρου ήττα με 4-2 από τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Πολύ σκληρός αποδεικνύεται ο Καμπανιακός που μέχρι προ διμήνου φάνταζε ο επικρατέστερος για αν υποβιβαστεί, αλλά έκλεισε τον πρώτο γύρο των πλέι άουτ πάνω από την επικίνδυνη ζώνη,. Η ομάδα από την Χαλάστρα έχασε μόνο τρία από τα 11 πιο πρόσφατα ματς. Τέσσερις νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια για τους ερυθρόλευκους που παλεύουν σε όλες τις αναμετρήσεις. Στα σημεία ηττήθηκαν από τον Ηρακλή, πολύ δύσκολη νέα αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Στα έξι από οκτώ τελευταία ματς μπήκε από ένα γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τη μία ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά τη παραμονή του, αλλά από την άλλη ο Καμπανιακός τρέχει για να σωθεί. Θέλει βαθμό ή βαθμούς και θα το παλέψει. Εκτός έδρας εξάλλου δείχνει καλό πρόσωπο. ΔΕ 2Χ.

ΧΑΝΙΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ

Τα Χανιά πήραν ανάσες στο ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής. Ήταν ότι ακριβώς χρειάζονταν οι κρητικοί για να συνέλθουν από την κατραπακιά στην Ηλιούπολη. Δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για γκέλα, αφού απέχει τρεις πόντους από την προπορευόμενη Καλλιθέα της οποίας υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία. Οι μπλε του Γιάννη Ταουσιάνη πληρώνουν τις αμυντικές αδυναμίες, ενώ μπροστά σκοράρουν με άνεση. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Ο Ιωνικός φαινόταν ικανός να κυνηγήσει μέχρι τέλους το όνειρο της ανόδου, αλλά στην πορεία ξέμεινε από δυνάμεις και ψυχολογία. Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες αποδείχθηκαν καταστροφή, πλέον επιζητά αγωνιστικό θαύμα για να καλύψει επτά βαθμούς δείχνοντας τέσσερις αγώνες. Οι κυανόλευκοι δημιουργούν και σκοράρουν με άνεση, αλλά έχουν θέματα στα μετόπισθεν. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Ο κόουτς Δημήτρης Σπανός υπολογίζει σε πλήρη αποστολή, δεν αλλάζει η αρχική ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα Χανιά εντός έδρας είναι πολύ ανταγωνιστικά και κυνηγάνε κάθε παιχνίδι. Ο Ιωνικός θα προσπαθήσει να τους βάλει φρένο αλλά δεν είναι ιδιαίτερα καλός εκτός. Over 2 (1.74) στη Betshop.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Έστω και με μεγάλη δυσκολία, η Καλλιθέα πήρε σπουδαίο διπλό στην Καλαμάτα και ανέκτησε το προβάδισμα στην κούρσα για την πρωτιά και την άνοδο. Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για γκέλα από τη στιγμή που τα Χανιά ακολουθούν κατά πόδας. Δυσκολεύεται πολύ πάντως η ομάδα του Ελ Πάσο το τελευταίο διάστημα, καθώς μετρά δύο νίκες σε έξι παιχνίδια. Ο έμπειρος κόουτς Αλέκος Βοσνιάδης υπολογίζει σε όλους τους βασικούς παίκτες, δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα.

Το είπαν και το πράττουν στην Ηλιούπολη πως η παρουσία τους στα πλέι οφ ανόδου δεν θα είναι διακοσμητική. Μπορεί εξαρχής να είχε μείνει πίσω η ομάδα από τα νότια προάστια και να μην ελπίζει στην υπέρβασης, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους παίκτες από το να τα δίνουν όλα και να κάνουν ζημιές. Οι κυανέρυθροι αγωνίζονται επιθετικά. Χωρίς άγχος, δημιουργούν και σκοράρουν, αλλά έχουν θέματα στα μετόπισθεν, Τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αποφασιστικό βήμα ανόδου θέλει να κάνει η Καλλιθέα απέναντι στην κατώτερη Ηλιούπολη. Over 2.5 (1.68) στη Betshop.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β - ΑΙΓΑΛΕΩ

Στη Λεωφόρο το ματς. Ο Παναθηναϊκός Β’ πέτυχε μία νίκη που ίσως στο φινάλε της περιόδου να είναι αυτή που θα τον κρατήσει στην κατηγορία. Έμειναν όρθιοι οι πράσινοι στον Ρέντη στο ντέρμπι αιωνίων με τον Ολυμπιακό, απέδρασαν στο φινάλε με το τρίποντο και κυρίως με την ψυχολογία στα ύψη. Εξακολουθεί να μαίνεται η μάχη σωτηρίας. Σε No Goal τα πέντε πιο πρόσφατα ματς, τα τέσσερα εξ’ αυτών και Under 2,5 γκολ. Πλήρης η αποστολή.

Το Αιγάλεω προερχόταν από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Πήγε στην Πάτρα για αν κλειδώσει την παραμονή, αλλά απέτυχε. Σε ένα σκληρό ματς, υπέκυψε στο πάθος των γηπεδούχων και επέστρεψε με άδεια χέρια στην Αθήνα, παραμένοντας σε κίνδυνο. Βγάζει κόπωση και δυστοκία το «Σίτι» το τελευταίο διάστημα, μόνο ένα γκολ ενεργητικό στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο κόουτς Απόστολος Χαραλαμπίδης, που υπολογίζει σε όλους τους βασικούς παίκτες για το ματς στη Λεωφόρο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κρισιμότατο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, δεν πρόκειται να πάρουν ρίσκα. Εξάλλου γενικότερα είναι ομάδες που πάνε σε χαμηλούς ρυθμούς. Under 2.5 (1.57) στη Betshop.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Σε ένα ακόμα ματς ο Γιούχτας πήρε λιγότερα από όσα άξιζε στην αποστολή στην Ρόδο. Είχε διπλάσιες ευκαιρίες από τον Διαγόρα δύο δοκάρια και όμως δεν πήρε ούτε τον βαθμό. Απογοητευμένος αλλά περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο κόουτς Κώστας Ανυφαντάκης. Τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς στις οποίες δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ, αν και σε όλα είχε ευκαιρίες για αν σκοράρει. Δεν υπολογίζεται ο κεντρικός αμυντικός Φαζός.

Η Παναχαϊκή είχε στοχεύσει σε έξι βαθμούς στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό και το Αιγάλεω και τους πήρε ! Παράλληλα πήρε και οξυγόνο από τη στιγμή που έφθασε στη γραμμή σωτηρίας όπου ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό. Θέλουν όσο τίποτε άλλο οι αχαιοί να… τριτώσει το καλό στην κομβική αποστολή στο Ηράκλειο. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal. Νοκ άουτ ο πρώτος σκόρερ, Πατρινός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους. Kαι εδώ δεν περιμένουμε πολλά πράγματα. Under 2.5 (1.55).

Βαθμολογία -

20/04/2024Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 38 4 3 1 0 9 3 6
6 Ηρακλής Ηρακλής 24 5 2 3 0 5 3 2
7 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 24 5 3 0 2 11 9 2
2 Λάρισα Λάρισα 28 4 0 3 1 8 9 -1
3 Μακεδονικός Μακεδονικός 21 4 1 2 1 8 9 -1
8 Καμπανιακός Καμπανιακός 19 5 2 1 2 7 6 1
4 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 21 4 1 2 1 3 4 -1
9 Αναγέννηση Καρδίτσας Αναγέννηση Καρδίτσας 19 5 1 1 3 1 4 -3
5 ΑΕΚ Β' ΑΕΚ Β' 18 4 0 2 2 6 9 -3
10 Κοζάνη Κοζάνη 18 5 1 3 1 6 7 -1
11 Αιολικός Αιολικός 15 5 1 2 2 3 4 -1
Promotion - Super League
Promotion - Super League
Relegation
20/04/2024Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
6 Διαγόρας Διαγόρας 25 5 3 2 0 6 3 3
1 Καλλιθέα Καλλιθέα 31 4 2 1 1 7 3 4
7 Αιγάλεω Αιγάλεω 21 5 2 2 1 6 3 3
2 Χανιά Χανιά 28 4 2 0 2 10 10 0
3 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 25 4 2 1 1 7 8 -1
8 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 18 5 2 1 2 5 8 -3
9 Παναθηναϊκός Β' Παναθηναϊκός Β' 18 5 2 1 2 4 3 1
4 Ιωνικός Ιωνικός 24 4 1 3 0 8 4 4
10 Γιούχτας Γιούχτας 17 5 2 0 3 4 8 -4
5 Καλαμάτα Καλαμάτα 19 4 0 1 3 0 7 -7
11 Ολυμπιακός Β' Ολυμπιακός Β' 15 5 1 0 4 8 8 0
Promotion - Super League
Promotion - Super League
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr