Ποδόσφαιρο

Α’ Βραζιλίας: Με την παράδοση στο σκοράρισμα

Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 - 10:51

Πλούσιο το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και στο κουπόνι υπάρχουν σπουδαία ντέρμπι, με τα πονταρίσματα να πηγαίνουν στα γκολ.

Α’ Βραζιλίας: Με την παράδοση στο σκοράρισμα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α’ Βραζιλίας.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Τίποτα δεν πήγε καλά για την Ατλέτικο Παραναένσε απέναντι στην Γκρέμιο για να γνωρίσει την ήττα και να αφήσει πίσω το 4-0 της πρεμιέρας με την Κουϊαμπά. Μπήκε τέλος σε 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Κούκα (ανέλαβε αρχές Μαρτίου), η οποία στα 5 ματς που προηγήθηκαν της Γκρέμιο, έβαλε 18 γκολ. Με συνολικό σκορ 4-0 επί της Μαρινγκά στους τελικούς κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα Παραναένσε. Ακολουθεί ματς για τους ομιλους του Σουνταμερικάνα.

Εξαιρετική ήταν η Ιντερνασιονάλ στην δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωταθλήτριας Παλμέιρας για να πάρει τη νίκη ενώ με νίκη έβγαλε και την πρεμιέρα της. Η ομάδα του Εντουάρντο Κουδέτ, που είναι από πέρσι στον πάγκο της, αφήνει υποσχέσεις. Ακολουθεί ματς εκτός για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Σουνταμερικάνα έχοντας βγάλει με 0-0 τα δύο πρώτα ματς. Μόλις ένα γκολ δέχθηκε στα 4 τελευταία της. Ενισχύθηκε στην επίθεση με τους σούπερ Ραφαέλ Μπορέ, Γουέσλι (ήδη δύο γκολ στο πρωτάθλημα).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, καθώς οι δύο ομάδες φαντάζουν ισοδύναμες. Ίσως αδικούν λίγο την Ιντερνασιονάλ οι αποδόσεις, αλλά η Ατλέτικο Παραναένσε είναι δυνατή στην έδρα της. Αμφότερες αναμένεται να παίξουν προσεκτικά και σε χαμηλό τέμπο. Under 2,5 στο 1,65 από την Betshop.

ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – ΜΠΑΪΑ

Σούπερ τοπικό ντέρμπι του Σαλβαδόρ με μεγάλη αντιπαλότητα. Η Βιτόρια έχει αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές την Μπαΐα φέτος έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Την αντιμετώπισε και στον διπλό τελικό του τοπικού πρωταθλήματος «Μπαϊάνο» όπου κατέκτησε τον τίτλο. Αναβλήθηκε το ματς της 2ης αγωνιστικής για την ομάδα του Λέο Κοντέ έχοντας ηττηθεί στην πρεμιέρα της από την Παλμέιρας με 1-0. Με 4 νίκες, που ήταν over, έβγαλε τα 5 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις.

Για την Μπαΐα το θέμα είναι να πάρει εκδίκηση από την Βιτόρια για την απώλεια του τίτλου στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ροτζέριο Σένι (είναι από πέρσι στον πάγκο της) προέρχεται από τη μεγάλη εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Φλουμινένσε, που της δίνει μεγάλη ώθηση. Ακολουθεί ο ημιτελικός με την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας για το Κόπα Ντο Νορντέστε. Με ήττες έβγαλε τα 3 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Αγωνιστικά ο αμυντικός Ράιαν και ο μέσος Ασεβέδο είναι τραυματίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σπουδαίο ντέρμπι μίσους στο Σαλβαδόρ ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνωρίζονται πολύ καλά. Βέβαια εμείς έχουμε μικρό δείγμα στο φετινό πρωτάθλημα και από τις δύο, με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα. Πάντως, Βιτόρια Μπαΐα και Μπαΐα συνηθίζουν να σκοράρουν στα μεταξύ τους παιχνίδια. Goal/Goal στο 1,81 από την Betshop.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Ήττα – σοκ για την Παλμέιρας εντός έδρας από την Ιντερνασιονάλ όπου συνάντησε δυσκολίες. Για την πρωταθλήτρια ήταν η πρώτη εντός για φέτος, ενώ μπήκε τέλος σε αήττητο σερί 17 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Ακολουθεί το εκτός με την Ντελ Βάλε για τους ομίλους του Λιμπερταδόρες για την ομάδα του Φερέιρα που έβγαλε αήττητη με μια νίκη τα δύο πρώτα της. Πριν από 10 μέρες νίκησε 2-0 εντός την Σάντος και ξεπέρασε την ήττα με 1-0 του πρώτου τελικού για να κατακτήσει το δυνατό τοπικό πρωτάθλημα του Σάο Πάολο.

Η Φλαμένγκο προηγήθηκε 2-0 της Σάο Πάολο, από την οποία δέχθηκε γκολ αλλά σε καμία περίπτωση δεν κινδύνευσε να χάσει τη νίκη. Η ομάδα του Τίτε είναι απόλυτη σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές και στέλνει μήνυμα για τον τίτλο με το ντέρμπι με την Παλμέιρας να είναι το πρώτο κρας τεστ. Ακολουθεί ματς για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες. Είναι αήττητη και στα 19 επίσημα ματς που έχει δώσει μέσα στο 2024 σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός παραμένει ο σούπερ στράικερ Γκαμπιγκόλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδας του πρωταθλήματος. Δεν είχαν καλό ρυθμό τα παιχνίδια της Παλμέιρας, ωστόσο στην έδρα της αυτό αλλάζει και μετράει έντεκα Goal/Goal στις δώδεκα πιο πρόσφατες επισκέψεις της Φλαμένγκο. Goal/Goal στο 1,82 από την Betshop.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε προέρχεται από την δύσκολη εξόρμηση με την Μποταφόγκο, ενώ στην πρεμιέρα της ηττήθηκε από την Φλαμένγκο αλλά ήταν ανταγωνιστική. Γύρισε στα μεγάλα σαλόνια μετά από απουσία ενός έτους. Κατέλαβε πέρσι την 4η θέση στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Ο Ζαίρ Βεντούρα (εξέτισε την ποινή του) είναι από πέρσι στον πάγκο της. Με δύο νίκες επί της Βίλα Νόβα με 2-0 και 3-1 στους τελικούς των μπαράζ του τίτλου στο τοπικό πρωτάθλημα «Γκοϊανιένσε» πήρε το τρόπαιο. Εξέτισαν οι αμυντικοί Αίξ, Μανγκίνιο.

Η Σάο Πάολο ηττήθηκε και από την Φλαμένγκο με το ίδιο σκορ που ηττήθηκε και στην πρεμιέρα της από την Φορταλέσα. Ακολουθεί ματς για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες έχοντα βγάλει με μια νίκη και μια ήττα τα δύο που προηγήθηκαν. Ο Τιάγκο Καρπίνι που την ανέλαβε φέτος αποτελεί ήδη παρελθόν. Νέος προπονητής θα είναι ο Λουίς Ζουμπελντία, ο οποίος κατέκτησε πέρυσι το Κόπα Σουνταμερικάνα με τη Λίγκα Ντεπορτίβο Ουνιβερσιτάριο ντε Κίτο. Μέχρι να αναλάβει καθήκοντα, την ομάδα θα κατευθύνει ο Μίλτον Κρους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα και για τις δύο ομάδες, με την Σάο Πάολο να προχωρά ήδη σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Αποτελεί ερωτηματικό το πως θα λειτουργήσει αυτό, τόσο νωρίς μέσα στη σεζόν. Παλεύει τα παιχνίδια της η νεοφώτιστη Ατλέτικο, αλλά δεν έχει καταφέρει κάτι ακόμα. Under 2,5 στο 1,62 από την Betshop.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ

Η Μποταφόγκο προέρχεται από την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε κι ενώ στην πρεμιέρα της ηττήθηκε με 3-2 εκτός από την Κρουζέιρο σε ένα τρελό και ανοικτό ματς. Ακολουθεί ματς για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες έχοντας βγάλει με ήττες τα δύο πρώτα. Για τουν Αρτούρ Ζόρζε το ματς με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε ήταν το 3ο του στον πάγκο της, έχοντας ηττηθεί στα δύο πρώτα. Αγωνιστικά εξέτισε ο Μπαρμπόσα. Τραυματίες οι βασικοί μπακ Ράφαελ, Σουάρες.

Η Ζουβεντούδε ήταν εξαιρετική απέναντι στην Κορίνθιανς για να της βάλει δύο γκολ και να πάρει τη νίκη. Με ισοπαλία έβγαλε την πρεμιέρα της και το ξεκίνημα της είναι ελπιδοφόρο. Μετά από ένα χρόνο απουσίας γύρισε στα μεγάλα σαλόνια κάτι που έκανε μετά την 2η θέση που πήρε πέρσι στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Ο Καρπίνι αποχώρησε, όμως και από το ξεκίνημα της σεζόν στον πάγκο είναι ο Ρότζερ Μασάντο. Έφτασε έως τον τελικό των μπαράζ του τίτλου στο τοπικό πρωτάθλημα «Γκαούτσο».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H νεοφώτιστη Ζουβεντούδε έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο τηρουμένων των αναλογιών έως τώρα, αλλά η αποστολή της στην έδρα της Μποταφόγκο δεν είναι εύκολη. Οι γηπεδούχοι μεταμορφώνονται προς το καλύτερο στην έδρα τους. Επτά συνεχόμενα Goal/Goal έχει εμφανίσει το ζευγάρι αυτό, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Goal/Goal στο 1,95 από την Betshop.

Βαθμολογία -

21/04/2024Serie A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μπραγκαντίνο Μπραγκαντίνο 7 3 2 1 0 5 3 2
2 Φλαμένγκο Φλαμένγκο 6 2 2 0 0 4 2 2
3 Γκρέμιο Γκρέμιο 6 3 2 0 1 4 2 2
4 Internacional Internacional 6 2 2 0 0 3 1 2
5 Juventude Juventude 4 2 1 1 0 3 1 2
6 Κρουζέιρο Κρουζέιρο 4 2 1 1 0 4 3 1
7 Fortaleza EC Fortaleza EC 4 2 1 1 0 3 2 1
8 Φλουμινένσε Φλουμινένσε 4 3 1 1 1 5 5 0
9 Ατλέτικο Παραναένσε Ατλέτικο Παραναένσε 3 2 1 0 1 4 2 2
10 Μπαΐα Μπαΐα 3 2 1 0 1 3 3 0
11 Μποταφόγκο Μποταφόγκο 3 2 1 0 1 3 3 0
12 Παλμέιρας Παλμέιρας 3 2 1 0 1 1 1 0
13 Βάσκο Ντα Γκάμα Βάσκο Ντα Γκάμα 3 3 1 0 2 4 5 -1
14 Κρισιούμα Κρισιούμα 2 2 0 2 0 2 2 0
15 Ατλέτικο Μινέιρο Ατλέτικο Μινέιρο 2 2 0 2 0 1 1 0
16 Corinthians Corinthians 1 3 0 1 2 0 3 -3
17 Εσπόρτε Κλούμπε Βιτόρια Εσπόρτε Κλούμπε Βιτόρια 0 1 0 0 1 0 1 -1
18 Σάο Πάολο Σάο Πάολο 0 2 0 0 2 2 4 -2
19 Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Ατλέτικο Γκοϊανιένσε 0 2 0 0 2 1 3 -2
20 Κουιαμπά Κουιαμπά 0 2 0 0 2 0 5 -5
CONMEBOL Libertadores
CONMEBOL Libertadores Qualifiers
CONMEBOL Sudamericana
CONMEBOL Sudamericana Group Stage
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr