Ποδόσφαιρο

Α’ Ιταλίας: Ρόμα και… τέρματα

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 - 01:35

Η Ρόμα μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Μπολόνια, διέξοδο δίνουν τα γκολ στο ντέρμπι του Μιλάνου.

Α’ Ιταλίας: Ρόμα και… τέρματα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α’ Ιταλίας.

ΡΟΜΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Η Ρόμα δέχθηκε γκολ από την Ουντινέζε κόντρα στη ροή, ωστόσο ισοφάρισε και πίεσε ασφυκτικά για τη νίκη. Βέβαια, τα πάντα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, καθώς στο 72' κατέρρευσε ο Ιβοριανός Εβάν Ντικά και ο διαιτητής διέκοψε το ματς, με τους παίκτες των δύο ομάδων να είναι σοκαρισμένοι (θα συνεχιστεί από το 72'). Ο παίκτης υπέστη πνευμοθώρακα εν τέλει, θα μείνει εκτός δράσης για 15-20 μέρες, οπότε... τέλος καλό. Την Πέμπτη επικράτησε 2-1 της Μίλαν και πέρασε στους «4» του Γιουρόπα, όπου περιμένει η Λεβερκούζεν. Εκτός οι Ντικά (α. 20/0), Λουκάκου (ε. 29/11).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μπολόνια είχε μετρημένες ευκαιρίες (24', 58', 69') απέναντι στη Μόντσα, σίγουρα λιγότερες από αυτές που θα μπορούσε να βγάλει με άφθονη κατοχή μπάλας. Από τη στιγμή που απειλήθηκε ελάχιστα (28'), δεν προκαλεί την παραμικρή εντύπωση το 0-0. Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική έφερε «λευκή» ισοπαλία η ομάδα του Τιάγκο Μότα. Εξακολουθεί να διαγράφει υπερβατική πορεία, ωστόσο προκύπτει διόρθωση. Εξέτισε ο Σούλεμακερς (μ.-ε. 24/2, 2 ασίστ), ρήξη χιαστού υπέστη ο Φέργκιουσον (μ. 31/6, 3 ασίστ), λείπουν και οι Οντγκαρντ (ε. 6/2) και Σουμαορό (α.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τον «άσο» να κυκλοφορεί στο 2,40, είμαστε διατεθειμένοι να ποντάρουμε.

ΜΙΛΑΝ - ΙΝΤΕΡ

Τοπικό ντέρμπι με κοινή έδρα και ακραία αντιπαλότητα. Η Μίλαν έχανε 2-0 στο 10' από τη Σασουόλο, ουδέποτε έπαιξε σταθερά καλά, αλλά οι ατομικές εξάρσεις έφεραν τουλάχιστον τον βαθμό. Τερματίστηκε το σερί των πέντε νικών, στο πρωτάθλημα δεν έχει να ελπίζει σε πολλά η ομάδα του Στέφανο Πιόλι (στην Ιντερ τη σεζόν 2016-17). Την Πέμπτη έχασε 2-1 εκτός από τη Ρόμα, αποκλείστηκε από το Γιουρόπα, «κράζουν» οι οπαδοί, τίθεται θέμα προπονητή. Τιμωρημένος ο Τσάο (α. 17/0), εκτός οι Καλουλού (α. 6/0), Κίερ (α. 19/0).

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Η Ιντερ προηγήθηκε δύο φορές της Κάλιαρι, αλλά ουδέποτε έπαψε να απειλείται και ισοφαρίστηκε ισάριθμες, ενώ στο φινάλε λίγο έλειψε να μείνει με άδεια χέρια (85', 95'). Δεύτερη ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα, λογική η υποσυνείδητη χαλάρωση, κάνει περίπατο. Με νίκη στο σούπερ ντέρμπι, εξασφαλίζει και μαθηματικά τον τίτλο. Ετοιμάζονται ήδη οι εορταστικές δηλώσεις και αυτό ίσως έχει διπλή ανάγνωση. Εξέτισαν οι Μαρτίνες (ε. 28/23, 2 ασίστ), Παβάρ (α. 19/0), θα παραταχθεί πάνοπλη στο ματς της αγωνιστικής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το γκολ εκατέρωθεν σε συνδυασμό με το Over διπλασιάζει, αμυντικά έχουν θέματα οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr