Ποδόσφαιρο

Champions League Ασίας: Αλ Χιλάλ - Aλ Αΐν, αναγκασμένη να ανοιχτεί!

Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 - 00:40

H Aλ Χιλάλ απειλείται με οδυνηρό αποκλεισμό στα ημιτελικά της διοργάνωσης και πρέπει να κάνει ένα μικρό θαύμα για να περάσει. 

Champions League Ασίας: Αλ Χιλάλ - Aλ Αΐν, αναγκασμένη να ανοιχτεί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αλ Χιλάλ - Aλ Αΐν.

Ρεβάνς για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει υπέρ της Αλ Αϊν με σκορ 2-4.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Al-Hilal Saudi FC

Η Αλ Χιλάλ ήταν το φαβορί στην έδρα της Αλ Αΐν, αλλά δεν πρόσεξε την άμυνα, δέχθηκε τέσσερα γκολ, σημείωσε τα μισά και μπροστά της έχει τον δύσκολο δρόμο της ανατροπής. Προ δεκαημέρου κατέκτησε το Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας με δύο νίκες επί της Αλ Νασρ, της οποίας προπορεύεται στο πρωτάθλημα, με διαφορά 9 βαθμών, αλλά και ματς λιγότερο (ασυναγώνιστη). Είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ με τέσσερα τρόπαια και εννέα τελικούς. Τελευταία κούπα αυτή του 2021, φιναλίστ για ύστατη φορά ήταν το 2022.

Γνωστά προβλήματα

Εκτός δράσης οι ηγετικοί επιθετικοί Νέιμαρ και Μίτροβιτς, ενώ αναμένεται να λείψει και ο χρήσιμος μέσος Αλ Μαλκί. Σοβαρές απουσίες, ωστόσο έχει μάθει να «ζει» με αυτές εδώ και αρκετό καιρό.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Aλ Αΐν

Η Αλ Αΐν ήταν εντυπωσιακή στο επιθετικό σκέλος στον πρώτο ημιτελικό, προηγήθηκε 3-0 μετά το ημίωρο και η διαφορά δύο τερμάτων εν τέλει της δίνει προβάδισμα, με τον τεχνικό Ερνάν Κρέσπο, όμως, να αναγνωρίζει τις δυσκολίες τις ρεβάνς. Εντός συνόρων δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, «τρέχει» αρνητικό σερί 0-2-1 στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και η 2η θέση είναι το ταβάνι της. Κατέκτησε το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ το 2003 ενώ στη συνέχεια είχε δύο παρουσίες στον τελικό (2005, 2016), δίχως να καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο.

Τίποτα το ιδιαίτερο

Δεν αναφέρθηκαν δεδομένα αγωνιστικά προβλήματα. Στο πρώτο ματς διέπρεψε επιθετικά και δεν αναμένεται το τεχνικό τιμ να αλλάξει πολλά πράγματα όσον αφορά στην ενδεκάδα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.22 6 8.5 3.55 1.23 2.1 1.62 1.52 2.27 1.07 3.55
Al-Hilal Saudi FC - Aλ Αΐν / Εκτίμηση

Τα αστέρια της Αλ Χιλάλ είναι με τη πλάτη στο τοίχο σε αυτόν τον δεύτερο ημιτελικό. Είναι πίσω με δυο γκολ και είναι αναγκασμένη να ρισκάρει όσο μπορεί και άμεσα στο παιχνίδι. Σε ίδιο μοτίβο το παιχνίδι. Over 3.5 (1.93) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr