Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιταλίας: Λάτσιο - Γιουβέντους, κόντρα στο φαβορί

Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 - 00:56

Σπουδαίο παιχνίδι στο "Ολίμπικο" με φόντο ένα εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, ωστόσο δεν δικαιολογείται το γεγονός ότι η Γιουβέντους προσφέρεται ως φαβορί στις αποδόσεις μέσα στην έδρα της Λάτσιο.

Κύπελλο Ιταλίας: Λάτσιο - Γιουβέντους, κόντρα στο φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λάτσιο – Γιουβέντους.

Ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας. Δεν ισχύει ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αριθμού τερμάτων συνολικά, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

22:00 Novasports 2
Κωδ. ΟΠΑΠ: 842

Πρώτο παιχνίδι: Γιουβέντους – Λάτσιο 2-0
Πρωτάθλημα: Γιουβέντους – Λάτσιο 3-1, Λάτσιο – Γιουβέντους 1-0

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Λάτσιο

Η Λάτσιο έχει βουνό να ανέβει μετά το 2-0 στο 1ο ματς, αλλά υπάρχει ελπίδα. Την Παρασκευή επικράτησε 1-0 εκτός της Τζένοα (67’ Λουίς Αλμπέρτο). Καλύτερη στο 2ο ημίχρονο, επί της ουσίας είχε κινδυνεύσει μόνο στο 45’. «Δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ (για εννέα σεζόν παίκτης της Γιούβε), θεωρητικά ελπίζει για πεντάδα (εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ).

Αρκετά θέματα

Δύσκολα θα παίξει κάποιος εκ των Λάτζαρι (α. 22/0, 2 ασίστ), Πελεγκρίνι (α. 17/1), Προβεντέλ (τ. 28 συμ.), Τζακάνι (μ.-ε. 23/4), θετικό το ότι επιστρέφει ο Ιμόμπιλε (ε. 27/6).

Πιθανή σύνθεση: Μανδάς, Κασάλε, Ρομανιόλι, Γκίλα, Μάρουσιτς, Καμάντα, Βεσίνο, Χισάι, Άντερσον, Αλμπέρτο, Καστεγιάνος.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους δεν έχει την προοπτική κατάκτησης τροπαίου φέτος, πέραν του Κυπέλλου. Το αποτέλεσμα του 1ου ματς την καθιστά φαβορί, αλλά η γενικότερη εικόνα της είναι προβληματική. Την Παρασκευή βρέθηκε να χάνει 2-0 (36’) στην έδρα της Κάλιαρι με δύο πέναλτι, ισοφάρισε δίχως να απειλήσει ιδιαίτερα (61’ Βλάχοβιτς, 87’ αυτογκόλ). Στο πρωτάθλημα έχει 2-6-4 το τελευταίο τρίμηνο, στερείται σταθερότητας, τουλάχιστον έχει εξασφαλίσει την επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολα θα συνεχίσει τη νέα σεζόν ο τεχνικός Μαξ Αλέγκρι.

Πέντε προβλήματα

Τιμωρημένοι οι Γκάτι (α. 28/4), Φατζόλι (μ. 6/0), Πογκμπά (μ. 2/0), με πρόβλημα οι Κεν (ε. 17/0) και Μιρέτι (μ. 21/1). Έχει κληθεί να αντιμετωπίσει και χειρότερες καταστάσεις φέτος.

Πιθανή σύνθεση: Περίν, Ρουγκάνι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάσο, ΜακΚένι, Ραμπιό, Λοκατέλι, Κόστιτς, Κιέζα, Βλάχοβιτς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.72 3.05 2.67 1.51 2.42 1.17 4.5 2.05 1.68 1.44 1.35 1.42
Λάτσιο - Γιουβέντους / Εκτίμηση

Η Λάτσιο βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, έχει την υποστήριξη των φιλάθλων της και μπορεί πριν από έναν μήνα να κέρδισε την Γιουβέντους σ' αυτό το γήπεδο, όμως προσφέρεται ως αουτσάιντερ στις αποδόσεις. Οι "Λατσιάλι" προέρχονται από ένα μικρό σερί νικών, την ώρα που η "Γηραιά Κυρία" παραμένει χωρίς νίκη στις έξι τελευταίες εξόδους της. Αμφότερες θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση και μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, περιμένουμε τους γηπεδούχους να παίξουν επιθετικά. 1Χ και Over 1,5 στο 2,20 από την Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr