Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Τουρκίας: Ανκαραγκούτσου - Μπεσίκτας, χωρίς ρίσκο!

Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 - 09:55

Πρώτη φάση ημιτελικού Τουρκίας με την Ανκαραγκουτσού να υποδέχεται την Μπεσίκτας και να θέλει τη νίκη για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικού του Θεσμού.

Κύπελλο Τουρκίας: Ανκαραγκούτσου - Μπεσίκτας, χωρίς ρίσκο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ανκαραγκούτσου - Μπεσίκτας.

Κωδ ΟΠΑΠ 809

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ανκαραγκούτσου

Η Ανκαραγκιουτσού έκανε την απόλυτη υπέρβαση στα προημιτελικά του Κυπέλλου εις βάρος της Φενέρ, ζητείται ανάλογη συνέχεια από θέση αουτσάιντερ. Την Παρασκευή ήταν ανταγωνιστική στην έδρα της Μπεσίκτας για την Α’ Τουρκίας, αλλά δεν γλίτωσε την ήττα (18’, 67’ τα γκολ) με 2-0. Πρώτη αποτυχία έπειτα από αήττητο σερί 2-1-0, κρατάει την τύχη της στα χέρια της αναφορικά με την επιβίωση και αυτό είναι το σημαντικό.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Μπεσίκτας

Η Μπεσίκτας ξεπέρασε με το μίνιμουμ της προσπάθειας το εμπόδιο της Κόνιασπορ στα προημιτελικά του Κυπέλλου και τα δίνει όλα για να κλείσει μία προβληματική σεζόν με την κατάκτηση ενός τροπαίου. Την Παρασκευή, για την Α’ Τουρκίας, επικράτησε 2-0 της νυν αντιπάλου της στο Κύπελλο με γκολ και στα δύο ημίχρονα, στο ντεμπούτο του υπηρεσιακού τεχνικού Σερντάρ Τοπρακτεπέ. Αναμένεται να κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να τερματίσει στην πρώτη τετράδα και να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει στο Κύπελλο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.67 3.15 2.5 1.6 2.18 1.2 3.95 1.88 1.78 1.45 1.3 1.4
Ανκαραγκούτσου - Μπεσίκτας / Εκτίμηση

H Aνκαραγκουτσού υποδέχεται στο σπίτι της την Μπεσίκτας, με το μυαλό της να είναι στο Κύπελλο καθώς η παραμονή είναι στα χέρια της. Θέλει να κάνει ακόμη μια υπέρβαση ξεκινώντας από σήμερα για να βάλει τις βάσεις, έτσι ώστε να βρεθεί στον τελικό του θεσμού. Από την άλλη η Μπεσίκτας θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο προκειμένου να... κλείσει μια προβληματική σεζόν με μια επιτυχία. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι καθώς δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουν οι δύο ομάδες. Θα ποντάρουμε στο under 2,5 σε απόδοση 1.74 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr