Ποδόσφαιρο

CONCACAF Champions Cup: Κλαμπ Αμέρικα - Πατσούκα, "εμφύλιος" ημιτελικός!

Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 - 12:28

Ωρα ημιτελικών στο Τσάμπιονς Λιγκ Βορείου/Κεντρικής Αμερικής, απόψε διασταυρώνουν τα ξίφη τους Κλαμπ Αμέρικα και Πατσούκα. 

CONCACAF Champions Cup: Κλαμπ Αμέρικα - Πατσούκα,

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κλαμπ Αμέρικα - Πατσούκα

Πρώτος ημιτελικός, στις 30/4 Απριλίου η ρεβάνς.

Ισχύει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ.

Κλαμπ Αμέρικα

Η Κλαμπ Αμέρικα στα προημιτελικά απέκλεισε την Νιου Ινγκλαντ, με δύο ευρείες νίκες (0-4 στη Μασαχουσέτη, 5-2 στη ρεβάνς). Στο πρωτάθλημα έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της Πούμας (2-1), μόλις η δεύτερη ήττα σε 16 αγωνιστικές στην Κλαουσούρα όπου απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή την Τολούκα. Ερχόμενη από δύο κολλητές νίκες με πεντάρες (5-1 την Τολούκα, 5-2 την Νιου Ινγκλαντ) προηγήθηκε με πέναλτι στο 20λεπτο, όμως η συνέχεια αυτή τη φορά ήταν διαφορετική. Over και γκολ-γκολ τα πέντε από τα έξι τελευταία σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Καπ. Ξεχωρίζει ο επιθετικός Κινιόνες, μοναδικό πρόβλημα για τον Βραζιλιάνο τεχνικό Αντρέ Ζαρντίν είναι ο εναλλακτiκός φορ Ερνάντες.

Πατσούκα

Η Πατσούκα στα προημιτελικά απέκλεισε την Ερεντιάνο, με δύο νίκες (0-5 στην Κόστα Ρίκα, 2-1 στη ρεβάνς). Στην Κλαουσούρα πέρασε χωρίς απώλειες από την έδρα της Σάντος Λαγκούνα (0-2), με την μόλις δεύτερη νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (2-0-4) να την ανεβάζει στην έκτη θέση. Πέρα για πέρα δίκαιη επικράτηση έχοντας πολύ καλή δημιουργία και εκτέλεση, ενώ και αμυντικά στάθηκε καλά για την τρίτη νίκη στις έξι πιο πρόσφατες εξορμήσεις στο πρωτάθλημα. No goal τα πέντε από τα έξι τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ουρουγουανός τεχνικός Γκιγιέρμο Αλμάδα έχει τις γνωστές απουσίες των Ορτίς (χαφ), Λόπες (μεσοεπιθετικός).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.58 3.8 4.5 2.15 1.57 1.44 2.45 1.61 2.08 1.12 1.18 2.08
Κλαμπ Αμέρικα - Πατσούκα / Εκτίμηση

Πιο ποιοτικό σύνολο αυτό της πρωτοπόρου της μεξικάνικης Κλαουσούρα, ενώ για την Πατσούκα κύριος στόχος είναι να σκοράρει. Θα ρισκάρουμε τον συνδυασμό άσου και over στο 2,20 της betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr