Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελβετίας: Σιόν - Λουγκάνο, σε φόρμα η φιλοξενούμενη!

Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 00:03

Πρώτος ημιτελικός για το ελβετικό κύπελλο και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού το ζευγάρι υπόσχεται μια σπουδαία μάχη.

Κύπελλο Ελβετίας: Σιόν - Λουγκάνο, σε φόρμα η φιλοξενούμενη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σιόν - Λουγκάνο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Σιόν

Η Σιόν για το πρωτάθλημα ηττήθηκε με 1-0 από τη Τουν εκτός έδρας στο ντέρμπι κορυφής. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από καιρό, αφού έτρεχε μίνι σερί πέντε αγωνιστικών χωρίς ήττα. Δέχθηκε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έκτοτε πίεσε ασφυκτικά για να φτάσει στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε. Στα θετικά είναι πως με παιχνίδι λιγότερο ξανά είναι πρώτη με διαφορά τεσσάρων βαθμών. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χάσει την απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Μία απώλεια

Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα στην αποστολή. Γνωστή είναι η απουσία του δεξιού εξτρέμ Ιταϊτίνγκα που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Λουγκάνο

Η Λουγκάνο πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, αφού πηγαίνει από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα. Έχει φτάσει και στα ημιτελικά του κυπέλλου, είναι μια άκρως πετυχημένη χρονιά και θέλει να τη κλείσει όμορφα. Στο πρωτάθλημα κέρδισε τη Λωζάνη και έφτασε τα δέκα σερί παιχνίδι χωρίς ήττα! Εκτός έδρας έχει αήττητο σερί 6 αγώνων. Στις τελευταίες 4 επισκέψεις στην έδρα της Σιόν, μετράει τρία διπλά.

Έχει απώλειες

Με απουσίες πάει σε αυτό το παιχνίδι. Εκτός είναι ο Μπέρμπιτς (κίπερ), ο Χαρίζι (στόπερ) και ο Πριμπίλκο (φορ). Όλοι έχουν προβλήματα τραυματισμών.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3 3.15 2.25 1.62 2.15 1.22 3.8 1.85 1.81 1.54 1.3 1.32
Σιόν - Λουγκάνο / Εκτίμηση

Η Σιόν είναι η κορυφαία ομάδα της 2ης κατηγορίας στην Ελβετία, όπως σήμερα θα παίξει κόντρα σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της 1ης εθνικής. Σίγουρα υπάρχει διαφορά ποιότητας που αργά ή γρήγορα θα παίξει ρόλο μέσα στο παιχνίδι. Θα στηρίξουμε την φιλοξενούμενη για πολλούς και διάφορους λόγους.

Πρόκριση Λουγκάνο 1.63 στη Betshop

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr