Ποδόσφαιρο

Λιγκ2 Αγγλίας: Πέφτει η αυλαία!

Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 02:39

Τελευταία (46η) αγωνιστική στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, με το ενδιαφέρον για μία θέση στα μία πλέι οφ ενώ η Σάτον μόνο με... θαύμα θα σώσει την παρτίδα.

Λιγκ2 Αγγλίας: Πέφτει η αυλαία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ2 Αγγλίας

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Η Γουίμπλεντον έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της Τρανμίρ (3-2), μένοντας οριστικά εκτός διεκδίκησης θέσης στα πλέι οφ. Είχε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, δικαίως λύγισε μένοντας και με παίκτη λιγότερο στο 59', συμπλήρωσε πλέον επτά αγωνιστικές με μόλις μία νίκη (1-2-4, 5-3-3). Εφερε δεύτερο κολλητό over μετά από 15 συνεχόμενα under! Τιμωρημένος ο μέσος Ο'Τουλ, αμφίβολος ο αν. επιθετικός ΜακΛιν, μακροχρόνια τραυματίας ο μέσος Πελ.

Οδυνηρή ήττα από την Μπράντφορντ υπέστη η Γουόλσολ (2-3), χάνοντας ουσιαστικά και τις τελευταίες ελπίδες για πλέι οφ. Μάλιστα πήρε γρήγορο προβάδισμα δύο τερμάτων, ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική ενώ δεν μπόρεσε ούτε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό αβαντάζ από το 68'. Εκτός έδρας κατά μέσο όρο δέχεται δύο γκολ. Και τα έξι τελευταία ήταν συνδυασμός γκολ-γκολ και over (17/22 γκολ-γκολ). Aμφίβολος ο φορ Οτεχ, νοκ άουτ οι αμυντικοί ΜακΕντι, Γουίλιαμς και ο μέσος Ιρινγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιάφορη στην αυλαία η Γουίμπλεντον, ενώ η Γουόλσολ δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για πλέι οφ. Θα τις εξαντλήσει, έχει λογική και τύχη το διπλό (2,85) ως δευτερεύουσα επιλογή πάντως.

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΤΡΑΝΜΙΡ

Αναμενόμενη ήττα στην έδρα της Στόκπορτ (4-2) υπέστη η Ακρινγκτον, που επιδιώκει απλώς το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα αν και συμπλήρωσε οκτώ αγωνιστικές με μόλις μία νίκη (1-2-5, 2-3-9). Ισοφάρισε γρήγορα το πρώτο γκολ που δέχτηκε, γενικότερα όμως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της πρωτοπόρου. Over τα 11/12 τελευταία, γκολ-γκολ τα επτά από τα εννιά πιο πρόσφατα. Παραμένουν παροπλισμένοι ο βασικός γκολκίπερ ΜακΚράκεν και ο αμυντικός Ριτς-Μπαγκουέλου.

Δεύτερη κολλητή νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού πήρε η Τρανμίρ κόντρα στην Γουίμπλεντον (3-2), βεβαίως έχει προ πολλού ξεμείνει από στόχους και απλώς περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν. Κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο, άνετη επικράτηση έχοντας και αριθμητικό αβαντάζ από το 59'. Γκολ-γκολ τα 5/6 τελευταία, αποδυναμώνεται εμφανώς εκτός έδρας. Αμφίβολοι ο αριστερός μπακ Γουντ, ο αμυντικός Λικ και οι μέσοι Μόρις, Γουόκερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οχι στα καλύτερα της στο φινάλε της σεζόν η Ακρινγκτον, με ψηλά το κεφάλι θέλει να αποχαιρετίσει η Τρανμίρ. Χαμηλά το αρκετά πιθανό γκολ-γκολ (1,50), στο 1,78 αν συνδυαστεί με over.

ΜΠΑΡΟΟΥ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Ακόμη μία ευκαιρία να “κλειδώσει” τα πλέι οφ σπατάλησε η Μπάροου, η εντός έδρας ήττα από την Μπράντφορντ (1-2) ήταν η πέμπτη στα έξι τελευταία (0-1-5, με 5-14 γκολ) -κι ενώ είχε προηγηθεί αήττητο έξι αγωνιστικών με τέσσερις νίκες- έτσι η μάχη των πλέι οφ θα κριθεί οριστικά στην τελευταία αγωνιστική! Τα 10/15 πιο πρόσφατα είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Εξέτισε ο αμυντικός Ρέι, μοναδικός απόντας ο αριστερός μπακ Τιένσια.

Η Μάνσφιλντ ίδρωσε αλλά υπέταξε την Τζίλιγχαμ (2-1), τέταρτη συνεχόμενη νίκη κι ενώ από την προηγούμενη αγωνιστική είχε εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο. Τα 22 τέρματα έφτασε ο Κέιλορ-Νταν, που έχει και δέκα ασίστ. Γκολ-γκολ τα 9/11 τελευταία, ενώ έχει την δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας επίδοση στην κατηγορία (11-6-5, με 46-24 γκολ). Αμφίβολος ο βασικός στόπερ Μπραντ, δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Τζόνσον, Κάργκιλ, ΜακΝτόναλντ, Κίλγκουρ και ο αν. επιθετικός Οατες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τελικός... τελικός για την Μπάροου, άνετη και με άριστη ψυχολογία η Μάνσφιλντ και αβέβαιο αν θα “χτυπήσει το ματς. Δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε τους γηπεδούχους, με μεγάλο ρίσκο πάμε στο no goal (2,30).

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Η Μπράντφορντ άλωσε την έδρα της Μπάροου (1-2) και την πλησίασε στους δύο πόντους, έτσι στην τελευταία αγωνιστική ελπίζει ακόμα για πλέι οφ όμως δεν ορίζει την τύχη της. Στην εκπνοή ήρθε η πέμπτη νίκη στο αήττητο έξι αγωνιστικών (ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές ήττες). Τα έξι από τα οκτώ τελευταία είχαν σύνολο 2-3 τερμάτων. Εξέτισε ο μέσος Γουόκερ, αμφίβολος ο αμυντικός Γιανγκ, εκτός πλάνων οι Σταμπς (αμυντικός) και Πάτισον (μέσος).

Ακόμη μία ήττα, την έβδομη συνεχόμενη υπέστη η Νιούπορτ, εντός έδρας από την Σάλφορντ (0-1) και θα ολοκληρώσει την σεζόν στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Οι Ουαλοί δεν έκαναν καλή εμφάνιση, γλίτωσαν σε αρκετές ευκαιρίες (με αποκορύφωμα δοκάρι) πριν λυγίσουν στις καθυστερήσεις. Αξιοσημείωτο ότι έχει μόλις μια ισοπαλία εκτός έδρας (7-1-14). Αμφίβολος ο μέσος Πέιν, νοκ άουτ οι αμυντικοί Ντιλέινι, Ντρισντέιλ, Σέμπερι, Κλαρκ και οι μπακ Λιούις (αριστερός), ΜακΛάφλιν (δεξιός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπράντφορντ αναμένεται να κλείσει νικηφόρα την κανονική διάρκεια και θα περιμένει τα άλλα αποτελέσματα. Τα έχει παρατήσει καιρό τώρα η Νιούπορτ. Ασος από ημίχρονο (1,88).

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΚΡΟΥ

Αν και προηγήθηκε η Κόλτσεστερ διασύρθηκε εντός έδρας από την Ντονκάστερ (1-4), τέταρτη ήττα στα έξι πιο πρόσφατα και στην τελευταία αγωνιστική ενδεχομένως να χρειαστεί ένα βαθμό (αν η Σάτον νικήσει την ΜΚ Ντονς) ώστε να παραμείνει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Πλέον τρέχει σερί 3-1-4 και 3-7-6, γκολ-γκολ τα 11/14 πιο πρόσφατα. Εξέτισαν ο επιθετικός Τοβάιντ και ο αμυντικός Ντάλισον-Λίσμπον, αμφίβολος ο αμυντικός Αντερσον, νοκ άουτ ο στόπερ Εγκμπο.

Δεύτερη κολλητή εντός έδρας ήττα γνώρισε η Κρου από την Ρέξαμ (0-3) και στην τελευταία αγωνιστική χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει τα πλέι οφ (εκτός κι αν δεν νικήσουν οι Μπάροου και Κρόουλι). Μετράει έξι συνεχόμενα no goal.Τιμωρημένοι οι μέσοι Κούνεϊ, Λι, αμφίβολοι οι Τερνς (αμυντικός), Τόμας (μέσος), Λονγκ (φορ), νοκ άουτ οι γκολκίπερ Ντέιβις, Μπουθ, οι μέσοι Πάουελ, Λαντ και οι Οφορντ (αμυντικός), Μπέικερ-Ρίτσαρντσον (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανήσυχη στην τελευταία αγωνιστική η Κόλτσεστερ, ένα βαθμό θέλει η Κρου ώστε να είναι ασφαλής. Βολική και για τις δύο η “πετσοκομμένη” ισοπαλία (2,40).

ΚΡΟΟΥΛΙ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Η Κρόουλι βρέθηκε φάτσα με ήττα στην έδρα της προτελευταίας Σάτον, την γλίτωσε στις καθυστερήσεις φέρνοντας δεύτερη κολλητή ισοπαλία (2-2) πλέον όμως δεν ορίζει την τύχη της αναφορικά με τα πλέι οφ. Προηγήθηκε λίγο πριν την ανάπαυλα, έπεσε θύμα ανατροπής, εν τέλει έσωσε ένα βαθμό. Γκολ-γκολ τα εννιά από τα έντεκα πιο πρόσφατα (πέντε συνεχόμενα) ματς πρωταθλήματος. Μίκρυνε το ιατρικό δελτίο και απουσιάζει μόνο ο μέσος/αρχηγός Γκλάντγουιν.

Η Γκρίμσμπι επικράτησε 2-0 της Σουίντον και έτσι στην αυλαία δεν διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο. Σε ισορροπημένο από πλευράς ευκαιριών παιχνίδι βρήκε τις λύσεις στο τελευταίο τέταρτο, πλέον τρέχει σερί 3-2-4. Under και no goal τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα, έχει μόλις δύο διπλά σε 22 εξόδους (2-11-9). Εκτός πλάνων ο πρώτος σκόρερ Ρόουζ (13 γκολ) και οι Καρτράιτ (βασικός τερματοφύλακας), Ντρίσκολ-Γκλένον (αμυντικός), Γκνάουα (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε μία κλωστή τα πλέι οφ για την Κρόουλι, εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο απέναντι στην απόλυτα ασφαλή Γκρίμσμπι (1,70). Συνδυαστικά με under ο άσος... εκτοξεύεται στο 4,80.

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Φόρεστ Γκριν είχε υποβιβαστεί και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική, έτσι η εκτός έδρας νίκη επί της Μόρκαμ (1-2) ήταν ουσιαστικά χωρίς αντίκρισμα. Οι «οικολόγοι» έχουν την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (δεν σκόραραν στα 6/8 πιο πρόσφατα) όπως και την χειρότερη εντός έδρας επίδοση (4-4-14). Είχαν προηγηθεί δέκα συνεχόμενα no goal, ενώ τα 10/14 τελευταία ήταν under. Εκτός πλάνων οι Ντάνιελς (βασικός γκολκίπερ) και Χόλαντ (επιθετικός).

Η Νοτς Κάουντι επικράτησε 1-0 της Κόλτσεστερ, βέβαια η μόλις δεύτερη εντός έδρας νίκη στο 2024 ήταν απλώς γοήτρου καθώς η παλαιότερη ομάδα του κόσμου ήδη έχει μείνει εκτός διεκδίκησης θέσης στα πλέι οφ οφ (σερί 3-1-1, 4-2-8). Δίκαιη επικράτηση με το 28ο γκολ του Λάνγκσταφ, νωρίτερα οι νικητές γλίτωσαν σε δοκάρι όπως εξάλλου και στις καθυστερήσεις. Προηγήθηκαν εννιά συνεχόμενα over, νοκ άουτ οι Μπαϊράμι (αμυντικός χαφ), Πάλμερ (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Επεσε στη Νάσιοναλ οι γηπεδούχοι, ανώτερη η Νοτς Κάουντι και επιλέγουμε το διπλό (2,02), συνδυαστικά με over ανεβαίνει στο 2,65.

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Η Τζίλιγχαμ δεν άντεξε στο Μάνσφιλντ (2-1), χάνοντας και τις τελευταίες μαθηματικές ελπίδες για πλέι οφ (σερί 1-1-3 και 2-3-5). Είχε από νωρίς το προβάδισμα και το κράτησε για αρκετή ώρα, όχι όμως μέχρι τέλους δεχόμενη δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά. Over τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα. Αμφίβολοι οι μέσοι Λάπσλι και Χόκινς, αναμένεται διαθέσιμος ο μέσος Τζέφρις, νοκ άουτ ο νεοφερμένος επιθετικός Ουρτάδο.

Τι κι αν έμεινε πίσω στο σκορ, η Ντονκάστερ πέρασε ισοπεδωτικά από το Κόλτσεστερ (1-4), δέκατη συνεχόμενη νίκη (με 26-5 γκολ) διευρύνοντας το ρεκόρ του κλαμπ (γενικότερο σερί 13-3-1). Κυριολεκτικά από το... πουθενά βρίσκεται πλέον αγκαλιά με τα πλέι οφ, στηριζόμενη κυρίως στην πολύ δυνατή έδρα. Μετράει πέντε διαδοχικά over. Αμφίβολος ο αν. φορ Μπιάμου, νοκ άουτ οι επιθετικοί Κάρτι, Μίλερ, Μαρς, Λέιβερι, οι μέσοι Κλόουζ, Ρέιβενχιλ και ο γκολκίπερ Λόουλορ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν άντεξε μέχρι τέλους η Τζίλιγχαμ, αντιθέτως η Ντονκάστερ έχει αγγίξει τα πλέι οφ με απίθανο ντεμαράζ. Θα χρειαστεί πιθανότατα ένα βαθμό, επίφοβο το “σκέτο” διπλό, το combo 2Χ και over 1,5 είναι στο 1,60.

ΜΚ ΝΤΟΝΣ-ΣΑΤΟΝ

Εντυπωσιακά πέρασε η ΜΚ Ντονς από το Χάρογκειτ (3-5), εξασφαλίζοντας την τέταρτη θέση (σερί 8-2-4). Η επίθεση την έβγαλε και πάλι ασπροπρόσωπη καλύπτοντας τις αμυντικές ανορθογραφίες, σε κανένα σημείο δεν.. τράβηξε το πόδι από το γκάζι, τα έξι γκολ στα πέντε τελευταία ματς έφτασε ο Ντιν! Over τα 8/10 πιο πρόσφατα, έχει την τρίτη καλύτερη εντός έδρας επίδοση (14-4-4, με 44-23 γκολ). Μοναδικός απόντας ο αμυντικός Γουόλερ.

Η Σάτον βρέθηκε αγκαλιά με μία νίκη που θα της έδινε κάποιες ελπίδες παραμονής, όμως ισοφαρίστηκε στα.. χασομέρια από την Κρόουλι (2-2) και πλέον μόνο με θαύμα θα σωθεί. Οι Λονδρέζοι έκαναν την ύστατη προσπάθεια για να σώσουν την παρτίδα (σερί 4-1-2), κατά τα φαινόμενα όμως δεν θα είναι αρκετό. Εχει την δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση στην κατηγορία (4-5-13), ενώ το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τον αμυντικό Τζάκσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εντυπωσιακή εδώ και καιρό η ΜΚ Ντονς, πολύ δύσκολη πλέον η σωτηρία για την Σάτον. Ψηλά ο άσος (2,07).

ΣΑΛΦΟΡΝΤ-ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες η Σάλφορντ άλωσε στις καθυστερήσεις την έδρα της Νιούπορτ (0-1, με το 25ο γκολ του Σμιθ), βέβαια είχε από πριν εξασφαλιστεί και μαθηματικά. Τα πέντε από τα επτά τελευταία είχαν σύνολο 2-3 τερμάτων, ενώ εντός έδρας έχει την δεύτερη χειρότερη επίδοση. Τρίτη αγωνιστική τιμωρίας για τον αμυντικό Βασέλ, αμφίβολος ο αν. επιθετικός ΜακΛέναν (1 γκολ), εκτός οι μέσοι Ασλεϊ, Μάλαν και ο μπακ Σέπαρντ.

Οριστικά εκτός διεκδίκησης θέσης στα πλέι οφ έμεινε η Χάρογκειτ, υποκύπτοντας εντός έδρας στην Μίλτον Κέινς Ντονς με το θεαματικό 3-5. Φουλ επίθεση έπαιξαν οι δύο ομάδες (τα 18 γκολ έφτασε ο Τόμσον σκοράροντας δις, ενώ είχε και δοκάρι), εν τέλει υπέστη την δεύτερη ήττα στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (3-4-2). Εχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (32) από ότι εντός (30). Νοκ άουτ οι Τόμας (γκολκίπερ) και Γκίμπσον (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στοπ στην κατηφόρα έβαλε η Σάλφορντ φυσικά δεν είναι εμπιστοσύνης, ενώ η Χάρογκειτ έμεινε τελικά εκτός διεκδίκησης θέσης στα πλέι οφ. Οι αριθμοί δείχνουν ισοπαλία (3,85) και όχι φαβορί του 1,72 τους γηπεδούχους.

ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΜΟΡΚΑΜ

Προ πολλού τα έχει παρατήσει η Σουίντον που ηττήθηκε στην έδρα της Γκρίμσμπι (2-0) και στην τελευταία αγωνιστική θα επιδιώξει απλώς να τερματίσει λίγο ψηλότερα. Σε ισορροπημένο ματς λύγισε στο τελευταίο τέταρτο, πλέον μετράει από τρεις νίκες και ήττες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Γκολ-γκολ τα 9/11 τελευταία, αποδυναμώνεται εμφανώς εκτός έδρας. Νοκ άουτ οι αμυντικοί Ουούακουε, Κλέιτον και οι Ντιβάιν (αριστερός μπακ), Μαχόνεϊ (βασικός τερματοφύλακας), Καν (μέσος).

Ανώδυνη ήττα από την Φόρεστ Γκριν υπέστη η Μόρκαμ (1-2), είχε ήδη μείνει εκτός διεκδίκησης πλέι οφ (άλλωστε πρόσφατα της επιβλήθηκε και ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών). Over τα 8/10 τελευταία για τις «γαρίδες», που εκτός έδρας κατά μέσο όρο δέχονται πάνω από δύο τέρματα. Ο γενικός αρχηγός Μπεν Σάντλερ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν για να αναλάβει αντίστοιχο πόστο στην Γουόλσολ, εκτός πλάνων οι Μουρ (βασικός τερματοφύλακας), Μπάρκερ (αν. μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιάφορη εδώ και καιρό η Σουίντον, απογοήτεση στην Μόρκαμ που κυνήγησε τα πλέι οφ. Χαμηλά ο άσος (1,55), που είναι το πρώτο σημείο.

ΡΕΞΑΜ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Με μεγάλη άνεση πέρασε η Ρέξαμ από το Κρου (0-3), έκτη νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (6-0-1) κι ενώ από την προηγούμενη οι Ουαλοί είχαν εξασφαλίσει την άνοδο στην Λιγκ1 μετά από 20 χρόνια, θυμίζουμε πέρυσι έπαιζαν στη Νάσιοναλ! Συνολικά έχει πετύχει 15 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς (!), ενώ έχει την καλύτερη εντός έδρας επίδοση (16-3-3, με 60-24 γκολ!). Αμφίβολος ο αριστερός μπακ Μεντί, εκτός οι μέσοι Τζόουνς, Φορντ και ο γκολκίπερ Λέιντον.

Εύκολο έργο είχε η Στόκπορτ με την Ακρινγκτον (4-2) ενώ είχε ήδη εξασφαλίσει πέρα από την απευθείας άνοδο και το πρώτο της πρωτάθλημα σε οποιαδήποτε επαγγελματική κατηγορία μετά το 1967! Ογδοο διαδοχικό τρίποντο, είναι 13 αγωνιστικές αήττητη (9-4-0) ενώ έχει την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση (12-6-4). Στην Λιγκ1 έπαιξε τελευταία φορά την σεζόν 2009-10. Αμφίβολοι οι Ράιτ (αμυντικός), Κόλαρ (μέσος), Ολαόφε (φορ), νοκ άουτ ο αμυντικός Σάουθαμ-Χέιλς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κλείνει η ονειρική σεζόν και για τις δύο ομάδες που εξασφάλισαν την άνοδο κυρίως χάρη στις παραγωγικές τους επιθέσεις. Στο 1,90 ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over.

Βαθμολογία -

27/04/2024League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στόκπορτ Στόκπορτ 92 45 27 11 7 95 46 49
2 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 85 45 24 13 8 89 46 43
3 Ρέξαμ Ρέξαμ 85 45 25 10 10 87 51 36
4 Milton Keynes Dons Milton Keynes Dons 77 45 23 8 14 79 64 15
5 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 70 45 21 7 17 71 66 5
6 Κρου Κρου 70 45 19 13 13 68 64 4
7 Μπάροου Μπάροου 68 45 18 14 13 61 55 6
8 Crawley Town Crawley Town 67 45 20 7 18 71 67 4
9 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 66 45 18 12 15 57 58 -1
10 Γουόλσολ Γουόλσολ 65 45 18 11 16 68 68 0
11 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 63 45 18 9 18 44 55 -11
12 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 62 45 16 14 15 59 50 9
13 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 62 45 17 11 17 58 67 -9
14 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 61 45 18 7 20 89 85 4
15 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 57 45 17 6 22 66 66 0
16 Μόρκαμ Μόρκαμ 57 45 17 9 19 64 78 -14
17 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 55 45 16 7 22 61 72 -11
18 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 54 45 15 9 21 59 70 -11
19 Σουίντον Σουίντον 53 45 14 11 20 74 80 -6
20 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 50 45 13 11 21 64 80 -16
21 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 49 45 11 16 18 57 72 -15
22 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 44 45 11 11 23 58 79 -21
23 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 41 45 9 14 22 55 80 -25
24 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 39 45 10 9 26 43 78 -35
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr