Ποδόσφαιρο

A' Σουηδίας: Πληρώνουν τα... γκολ!

Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 02:24

Αυλαία για την 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σουηδίας με τέσσερις αναμετρήσεις που τραβούν τα βλέμματα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

A' Σουηδίας: Πληρώνουν τα... γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Σουηδίας.

ΒΑΡΝΑΜΟ - ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Η Βάρναμο, δεν μπόρεσε να κοντράρει την ΑΙΚ και επέστρεψε στις ήττες, οπότε παραμένει με μόνο μία νίκη όλη τη σεζόν. Η ομάδα του Άνες Μράβατς, έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ από οποιαδήποτε άλλη, έχοντας κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία. Ψάχνει ακόμα την πρώτη της εντός έδρας νίκη στη φετινή σεζόν, ενώ σε όλα τα ματς που σκόραρε φέτος, το έκανε με τον Ζελίκοβιτς. Eκτός ο μπακ Γκρόζντανιτς, αμφίβολος ο επιθετικός Άτζεϊ.

Η Χάλμσταντ, επικράτησε 2-1 της Χάμαρμπι το βράδυ της Πέμπτης, σε μία σεζόν όπου έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Η ομάδα του Μάγκνους Χάγκλουντ, πριν την Χάμαρμπι, δεν είχε πληρώσει γκολ – γκολ σε τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Κέρδισε στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι της, αλλά είναι το μοναδικό διπλό που έχει στα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος. Και οι δύο νίκες της πριν την Πέμπτη, ήταν 1-0 με γκολ στο δεκάλεπτο. Εκτός Γιόχανσον (μπακ) και Άλστραντ (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε κακή κατάσταση η Βάρναμο η οποία ψάχνει την πρώτη της εντός έδρας νίκη στη φετινή σεζόν. Προβληματίζει με την απόδοσή της, ενώ η ανασταλτική της λειτουργία είναι το αδύναμο σημείο της. Αυτή τη φορά, έρχεται αντιμέτωπη με τη Χάλμσταντ η οποία προέρχεται από τη νίκη κόντρα στη Χάμαρμπι και θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα. Θα πάμε με το G/G σε απόδοση 1.77 από τη Betshop.

ΜΑΛΜΕ - ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Η Μάλμε είχε μόνο νίκες Και είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας επικρατήσει 1-0 της Τζουργκάρντεν το βράδυ της Πέμπτης. Η ομάδα του Χένρικ Ρίντστρεμ, είναι σχεδόν ακαταμάχητη μέσα στο γήπεδό της, όπου μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες για το πρωτάθλημα, ενώ είναι αήττητη εκεί εννέα συνεχόμενα παιχνίδια, από τον περασμένο Ιούλιο. Tελευταία εντός έδρας ήττα από την ΑΙΚ, ήταν το 1996. Εκτός Τίνερχολμ, Μοϊσάντερ, Ζέτερστρεμ (μπακ), Λεβίτσκι (μέσος), Γκούντιονσεν, Βέκια (επιθετικοί), αμφίβολος ο μέσος Μπεργκ.

Η ΑΙΚ, κέρδισε τη Βάρναμο και προέρχεται από δύο σερί νίκες με ακριβές σκορ 2-0, ενώ παραμένει αήττητη στα πέντε πρώτα ματς, με μόλις τρία γκολ παθητικό Έχει όμως αδυναμίες εκτός έδρας, καθώς δεν έχει κερδίσει ακόμη στη σεζόν, ενώ δεν έχει διπλό στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος. Εκτός οι Μιλόσεβιτς (μπακ), Εντ, Έλινγκσεν, Αλί (μέσοι), Ρίντελ, Φεσχάιε (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες κονταροχτυπιούνται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θέλουν τη νίκη η κάθεμια για δικούς της λόγους. Από τη μία η Μάλμε θέλει να διευρύνει το προβάδισμά της και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που θέλουν να μειώσουν την απόσταση και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την κορυφή. Θα ποντάρουμε στο under 2,5 σε απόδοση 2.18 από τη Betshop.

ΝΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ - ΓΚΑΙΣ

Η Τζουργκάρντεν, μετά την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε και από τη Μάλμε και διεύρυνε το αρνητικό της σερί. Η ομάδα του Τόμας Λάγκερλεφ, πρέπει να περιορίσει όμως τα αμυντικά λάθη, που την είδαν να δέχεται γκολ σε τρία από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της στην κατηγορία. Ποντάρει στην έδρα της, όπου υποδέχεται την ΓΚΑΪΣ μετά από πολλά χρόνια, έχοντας χάσει από αυτή τελευταία φορά ως γηπεδούχος το 2007. Εκτός Σούλερ (μέσος), Μπέργκβαλ (μπακ).

Η ΓΚΑΪΣ επικράτησε 3-2 κόντρα στην Κάλμαρ και συνέχισε το αρκετά θετικό ξεκίνημα στην επιστροφή της στην κατηγορία, καθώς είχε απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα του Φρέντρικ Χόλμπεργκ, έχει δεχτεί πάντως γκολ σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της, ενώ και οι δύο νίκες της ήταν με ακριβές σκορ 2-1, με την ίδια να πετυχαίνει το πρώτο γκολ. Εκτός οι Μπινάκου, Μπέκμαν (μπακ), Φράιντεϊ, Τσίντι (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν και από η Μάλμε μεσοβδόμαδα και συνέχισαν να προβληματίζουν. Πολλά να αμυντικά λάθη που κοστίζουν βαθμούς. Από την άλλη η ΓΚΑΪΣ, προέρχεται από τη νίκη κόντρα στην Καλμάρ και πλέον θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα. Πληρώνει το G/G και σε αυτό θα ποντάρουμε σε απόδοση 1.70 από τη Betshop.

ΧΑΚΕΝ - ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Η Χάκεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς πέρασε από το Γκέτεμποργκ και έχει τρεις συνεχόμενες νίκες, σε αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, πλησιάζοντας τις πρώτες θέσεις. Η ομάδα του Παλ Άρνε Γιόχανσεν, κράτησε μάλιστα για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της στο τελευταίο ματς. Εντός είναι παραδοσιακά δυνατή, καθώς έχει κερδίσει εκεί τα 16 από τα τελευταία 17 παιχνίδια, με μία ήττα, ενώ δεν έχει ισοπαλία σε 18. Εκτός Ζέτσεβιτς, Λούνταλ (μπακ), αμφίβολοι οι Λάουρσεν (μπακ), Μπρούσμπεργκ (μέσος) και Αγκμπονίφο (επιθετικός).

Η Νόρκεπινγκ, επικράτησε της Έλφσμποργκ, στο μεσοβδόμαδο ματς. Η ομάδα του Αντρέας Αλμ πρέπει να βελτιωθεί εκτός, καθώς δεν έχει διπλό ακόμα φέτος και συνολικά σε επτά συνεχόμενα ταξίδια από τον περασμένο Αύγουστο. Συνολικά δέχεται γκολ σε 18 σερί ως φιλοξενούμενη, εδώ και σχεδόν έναν χρόνο. Εκτός οι Bάιχο (τερμ.), Μιστράτι, Όρτμαρκ, Καζένι (μέσοι).

EKTIMHΣΗ: Σε τρομερή κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες ενώ είναι και αήττητοι. Κόντρα στη Νόρκεπινγκ θέλουν να συνεχίσουν δυνατά και κόντρα στους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά εκτός έδρας. Θα πάμε με το over 2,5 σε απόδοση 1.50 από τη Betshop.

Βαθμολογία -

28/04/2024Allsvenskan
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μάλμε Μάλμε 15 5 5 0 0 13 1 12
2 ΑΪΚ Στοκχόλμης ΑΪΚ Στοκχόλμης 11 5 3 2 0 8 3 5
3 Χάκεν Χάκεν 10 5 3 1 1 10 8 2
4 Γκάις Γκάις 9 5 3 0 2 7 9 -2
5 Χάλμσταντ Χάλμσταντ 9 5 3 0 2 4 6 -2
6 Μπρομαποϊκάρνα Μπρομαποϊκάρνα 8 5 2 2 1 12 7 5
7 Τζουργκάρντεν Τζουργκάρντεν 7 5 2 1 2 9 7 2
8 Μιάλμπι Μιάλμπι 7 5 2 1 2 7 5 2
9 Σίριους Σίριους 7 5 2 1 2 6 5 1
10 Νόρκεπινγκ Νόρκεπινγκ 7 5 2 1 2 7 11 -4
11 Χάμαρμπι Χάμαρμπι 6 5 2 0 3 8 7 1
12 Γκέτεμποργκ Γκέτεμποργκ 4 5 1 1 3 3 7 -4
13 Έλφσμποργκ Έλφσμποργκ 4 5 1 1 3 6 11 -5
14 Βάρναμο Βάρναμο 4 5 1 1 3 4 10 -6
15 Βαστέρας Βαστέρας 3 5 1 0 4 2 5 -3
16 Καλμάρ Καλμάρ 3 5 1 0 4 6 10 -4
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Allsvenskan (Relegation)
Relegation - Superettan

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr