Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Με Σολάνκι και Σίτι

Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 10:26

Ο Σολάνκι …βομβαρδίζει την Μπράιτον, η Σίτι κάνει άλλο ένα βήμα τίτλου.

Πρέμιερ Λιγκ: Με Σολάνκι και Σίτι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Premier League.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Η Μπόρνμουθ, κέρδισε μετά από τρεις αγωνιστικές και τελειώνει τη σεζόν χωρίς βαθμολογικά άγχη. Η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα, στα τελευταία 25 ματς, δε σκόραρε μόνο με Σίτι και Λίβερπουλ, ενώ εντός έχει μία ήττα σε επτά. Ο Σολάνκι έχει ανοίξει το σκορ φέτος περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλον, ο Κλάιφερτ σκοράρει δύο σερί εντός. Eκτός ο μπακ Φρέντερικς, ο μέσος Φεβρ και οι καλοί εξτρέμ Σινιστέρα, Ταβερνίερ. Αμφίβολος o μπακ Μέπαμ και ο μέσος Άνταμς, τιμωρημένος ο μπακ Κέρκεζ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μπράιτον, έχασε άνετα από τη Σίτι και είναι πέντε ματς χωρίς νίκη, οπότε δύσκολα διεκδικεί Ευρώπη. Η ταλαιπωρημένη από τραυματισμούς ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, εκτός έδρας έχει μόνο μία νίκη σε 11 ματς πρωταθλήματος (έξι ήττες). Εκτός οι μπακ Λάμπτι, Εστουπινιάν, οι μέσοι Γκίλμουρ, Χίνσελγουντ, Μίλνερ, Μαρτς, ο πολύτιμος εξτρέμ Μιτόμα και ο επιθετικός Ενσίσο, αμφίβολος ο στόπερ Γουέμπστερ και ο επιθετικός Φέργκιουσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σολάνκι λαμπρός μας οδηγεί. Άλλο ένα γκολ και άλλη μία νίκη για την Μπόρνμουθ.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Νότιγχαμ, με πολλά παράπονα από τη διαιτησία, έχασε στην έδρα της Έβερτον και είναι χωρίς νίκη τρία ματς, με ένα τρίποντο σε εννέα, οπότε είναι μόλις έναν πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, έχει πάρει στο γήπεδό της και τις τρεις τελευταίες νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, αλλά η τελευταία εντός έδρας νίκη επί της Σίτι, ήταν το 1995. Εκτός ο μπακ Μπολί και ο δεύτερος σκόρερ Αβονίγι.

Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, έπαιζε κέρδισε 4-0 στην έδρα της Μπράιτον, για την τέταρτη σερί νίκη και είναι αήττητη 18 αγωνιστικές. Έχει τέσσερα σερί τρίποντα με οver 4.5 ανεξαρτήτως έδρας, αλλά και επτά νίκες σε οκτώ αήττητα ταξίδια. Τελευταία φορά που πέρασε νικηφόρα από το Νότιγχαμ, ήταν το 2000. Αμφίβολος ο αρχισκόρερ Χάαλαντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλο ένα βήμα τίτλου για τη Σίτι, νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr