Ποδόσφαιρο

CONCACAF Champions Cup: Πατσούκα - Κλαμπ Αμέρικα, παίζει ρόλο η έδρα

Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 01:42

Σούπερ ντέρμπι στο Μεξικό με φόντο ένα εισιτήριο για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στη Βόρεια και Κεντρική Αμερική, με την Πατσούκα να δίνεται ως αουτσάιντερ μπροστά στο κοινό της.

CONCACAF Champions Cup: Πατσούκα - Κλαμπ Αμέρικα, παίζει ρόλο η έδρα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πατσούκα – Κλαμπ Αμέρικα.

Ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Καπ της Βορείου Αμερικής. Σε ισχύ ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ.

04:15, Κωδ. ΟΠΑΠ: 113

Πρώτος αγώνας: Κλαμπ Αμέρικα – Πατσούκα 1-1

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Πατσούκα

Η Πατσούκα, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, θέλει τη νίκη μέσα στο γήπεδό της για να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό. Η ομάδα του Χόρχε Αλμάδα, προέρχεται από ισοπαλία 1-1 εντός με τη Μαζατλάν στο πρωτάθλημα του Μεξικού και θα παίξει play - in. Έχει μία ήττα σε επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά εντός έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία έξι. Είναι η τρίτη πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του θεσμού, με πέντε κατακτήσεις. Τελευταία φορά που το πήρε ήταν το 2017, στην τελευταία πρόκρισή της σε τελικό.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Κλαμπ Αμέρικα

Η Αμέρικα στον πρώτο ημιτελικό έμεινε στο Χ και τώρα θέλει νίκη, ή ισοπαλία από 2-2 και πάνω για πρόκριση. Η ομάδα του Αντρέ Ζαρντίνε, κέρδισε στη συνέχεια 2-1 στην έδρα της Πουέμπλα και τερμάτισε πρώτη στην Κλαουσούρα Μεξικού. Έχει μία ήττα σε 9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και 2 σε 15, αλλά εκτός έχει κερδίσει δύο από τα τελευταία έξι. Είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα του Τσάμπιονς Καπ, με επτά κατακτήσεις. Τελευταία φορά που προκρίθηκε στον τελικό, ήταν το 2021. Ο Ζεντέχας σκοράρει τέσσερα σερί ματς στη διοργάνωση.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.9 3.25 2.17 2.2 1.55 1.47 2.35 1.48 2.32 1.54 1.24 1.31
Πατσούκα - Κλαμπ Αμέρικα / Εκτίμηση

Η Κλαμπ Αμέρικα έχει αποδειχθεί πολύ καλύτερη ομάδα στο Μεξικό κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ωστόσο, η Πατσούκα περιμένει πώς και πώς αυτό το παιχνίδι, έχοντας προβάδισμα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία. Ίσως την αδικεί λίγο των σετ των αποδόσεων, αλλά η τιμή είναι ελκυστική. 1 στο 2,90 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr