Ποδόσφαιρο

Β’ Ιταλίας: Με την Βενέτσια

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 - 00:40

Η Βενέτσια έχει υψηλότερο κίνητρο από την Καταντζάρο, είναι φορμαρισμένη, «διπλό».

Β’ Ιταλίας: Με την Βενέτσια

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Β' Ιταλίας

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ - ΠΙΖΑ

Η Κρεμονέζε δεν έκανε καλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο με τη Βενέτσια, αλλά ευτύχησε να προηγηθεί με την πρώτη ευκαιρία της. Προβληματική και μετά την ανάπαυλα, το ματς γύρισε, έχασε ευκαιρία στο 92’, έμεινε δικαίως με άδεια χέρια. Με πρόσφατο 0-1-2, θα πρέπει να ξεχάσει την απ’ ευθείας άνοδο, επί της ουσίας καλείται να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τα πλέι οφ ανόδου, έχει το ρόστερ ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Εξέτισε ο Γιόνσεν (ε. 9/1), εκτός οι Τούια (α. 4/0), Σαρ (τ. 12 συμ.), το παλεύει ο Ραβανέλι (α. 27/3).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Πίζα δέχθηκε γκολ από την Καταντζάρο στην πρώτη φάση και παρά το ότι την έκλεισε στην περιοχή της και έχασε απίθανες ευκαιρίες (12’, 14’, 29’, 31’, 32’, 46’ δοκάρι, 53’), ήρθε και το 2-0 κόντρα στη ροή. Το θετικό είναι ότι δεν τα παράτησε, έφτασε στην ισοφάριση και μάλιστα λίγο έλειψε να το γυρίσει στο 87’. Μία νίκη στα τελευταία τέσσερα (1-2-1) για την ομάδα του Αλμπέρτο Ακουιλάνι, το θετικό είναι ότι δεν παρατάει την προσπάθεια για να παίξει στα πλέι οφ ανόδου. Εκτός εδώ και καιρό ο Μπαρμπέρις (μ. 9/0), το παλεύει ο Βελόσο (μ. 26/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι είναι το θεωρητικό, μάλλον οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» περισσότερο για το αποτέλεσμα.

ΑΣΚΟΛΙ - ΚΟΖΕΝΤΣΑ

Η Ασκολι ήταν χειρότερη από την Τερνάνα στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, αλλά βρήκε τον τρόπο να απορροφήσει την πίεση, γλίτωσε από το δοκάρι στο 71’ και βρήκε το γκολ της πολύτιμης νίκης στην εκπνοή. Το αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων (0-3-1) έφτασε στο τέλος του για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, αναπτέρωσε τις πιθανότητες για την επιβίωση, αν και παραμένει στριμωγμένη βαθμολογικά. Με πρόβλημα οι Μέντες (ε. 27/11), Γκαλιόλο (α. 1/0), Μπόγκνταν (α.), Κράια (μ. 5/0), Φαλάσκο (α. 17/0), Μπαγέγε (μ. 19/0), Ντ’ Ουφίτσι (ε. 20/0).

Η Κοζέντσα μπήκε με γκάζι κόντρα στην Μπάρι, βρήκε το 2-0 πριν το εικοσάλεπτο. Η μείωση του σκορ την έβγαλε από τη ζώνη άνεσης, κινδύνευσε με το 2-2 (48’ δοκάρι, 58’), αλλά το γλίτωσε και στο φινάλε έφτασε σε ευρύ σκορ. Από εκεί που δεν είχε νίκη για οκτώ αγωνιστικές (0-4-4), έβαλε δύο διαδοχικές… τεσσάρες και έκανε άλμα επιβίωσης. Απαγορεύει τον εφησυχασμό ο τεχνικός Ουίλιαμ Βιάλι. Τιμωρημένοι οι Μίκαϊ (τ. 35 συμ.), Βεντούρι (α. 29/2), εξέτισαν οι Πράζελικ (μ. 26/0), Βότσα (μ. 31/3, 2 ασίστ), αναμένεται να λείψει εκ νέου ο Μαρτίνο (α. 10/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ασκολι έχει περισσότερη ανάγκη τη νίκη, η Κοζέντσα, όμως, μπορεί να παίξει για το «Χ» και να το πάρει.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΤΑΝΤΖΑΡΟ - ΒΕΝΕΤΣΙΑ

Η Καταντζάρο σκόραρε στην πρώτη φάση του ματς απέναντι στην Πίζα, έκτοτε είχε πολλά προβλήματα, γλίτωσε τα απίθανα (12’, 14’, 29’, 31’, 32’, 46’ δοκάρι, 53’), για να φτάσει στο 2-0 κόντρα στη ροή. Δεν εκμεταλλεύτηκε την τύχη της και ισοφαρίστηκε, λίγο έλειψε να μείνει με άδεια χέρια στο παρά τρία. Μία νίκη στα τελευταία τέσσερα, έχει ρίξει στροφές ως προς την απόδοση και ουσιαστικά περιμένει πως και πως τα πλέι οφ ανόδου. Τιμωρημένος ο Σίτουμ (α. 25/0, 3 ασίστ), εκτός οι Ντ’ Αντρέα (ε. 23/0), Γκιόν (μ. 21/1), δύσκολα οι Στόπα (ε. 20/0), Μιράντα (α. 7/0).

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Η Βενέτσια δεν ήταν χειρότερη της Κρεμονέζε, αλλά βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ με την πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου. Δεν το έβαλε κάτω, έφτασε στην ανατροπή μετά την ανάπαυλα και κράτησε τη νίκη αφού γλίτωσε την ισοφάριση στο 92’. Τρίτη διαδοχική επιτυχία για την ομάδα του Πάολο Βανόλι, βρίσκεται οριακά πίσω από την Κόμο και επί της ουσίας περιμένει μία γκέλα από την αντίπαλό της για να πάρει εκείνη την αυτόματη άνοδο. Τιμωρημένος ο Καντελά (α. 34/0, 3 ασίστ), εκτός ομάδας ο Μπουζάτο (α. 2/0), αμφίβολος δίνεται ο Μόντολο (α. 10/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Καταντζάρο «βλέπει» κυρίως τα πλέι οφ, η Βενέτσια έχει τον πρώτο λόγο.

ΚΟΜΟ - ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Η Κόμο δεν έκανε πίσω στα επιθετικά «θέλω» της απέναντι στη Σαμπντόρια, αλλά δεν ήταν άνετη στα μετόπισθεν, δέχθηκε πρώτη γκολ και ισοφάρισε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με το «Χ» να αποδίδει δικαιοσύνη. Το σερί των πέντε νικών έφτασε στο τέλος του για την ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας, κρατάει τη 2η θέση, αλλά νιώθει την ανάσα της Βενέτσια και μόνο με νίκες μέχρι το φινάλε θα ανέβει στην Α’ Ιταλίας 100%. Σε κάθε περίπτωση, στα κρίσιμα σημεία ανταποκρίνεται εξαιρετικά, το πρόσημο είναι δεδομένα θετικό. Εκτός λόγω σοβαρού τραυματισμού ο Κονέ (μ. 14/0).

Η Τσιταντέλα μπήκε δυνατά στο ματς με τη Φεραλπισαλό και προηγήθηκε, αλλά έκτοτε προτίμησε να περιμένει στο μισό γήπεδο. Δεν είχε επιθετικές αξιώσεις και παρά το ότι κατά βάση αμύνθηκε καλά, μία φάση στις καθυστερήσεις ήταν αρκετή για να γίνει η ζημιά. Με έξι ισοπαλίες στα τελευταία επτά (1-6-0), η ομάδα του Έντι Γκορίνι δεν έχει θέμα αναφορικά με την επιβίωση και αυτό την καθιστά επιτυχημένη, ωστόσο δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Δύσκολα κάποιος εκ των Νέγκρο (α. 20/2), Φράρε (α. 20/0), Ντάντζι (μ. 12/0), Μπαλντίνι (ε. 11/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δίκαιο φαβορί η Κόμο. «Πονηρή» ομάδα η Τσιταντέλα, αλλά δύσκολα θα κάνει τη ζημιά.

ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ - ΤΕΡΝΑΝΑ

Η Σουντιρόλ έπιασε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, ανησύχησε τη Μόντενα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Μετά την ανάπαυλα είχε αποκλειστικό στόχο το να πάρει το 0-0 και από τη στιγμή που η εστία της παραβιάστηκε, έμεινε δικαίως με άδεια χέρια. Πρώτη ήττα έπειτα από αήττητο σερί τριών αγώνων (1-2-0), θα πρέπει να συμβούν πολλά για να μπλέξει σε περιπέτειες αναφορικά με την επιβίωση, όταν χρειάζεται αποδεικνύεται ικανή να πάρει αποτέλεσμα. Δεν αναμένεται να προλάβουν οι Κούρτιτς (μ. 13/1) και Πεκορίνο (ε. 26/4), χωρίς απρόοπτα προβλήματα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Τερνάνα δεν έκανε κάτι στο πρώτο ημίχρονο με την Ασκολι, το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο. Μετά την ανάπαυλα έπιασε καλή απόδοση, έκλεισε τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο, αλλά δεν βρήκε γκολ (71’ δοκάρι) και ενώ όλα έδειχναν ότι θα περιοριστεί στο 0-0, δέχθηκε το γκολ της ήττας στο φινάλε. Τέλος το αήττητο 1-2-0 για την ομάδα του Ρομπέρτο Μπρέντα, έκανε τεράστιο σφάλμα σε βαθμολογικό επίπεδο, τα περιθώρια στενεύουν από εδώ και πέρα. Με θέμα οι Καπουάνο (α. 26/0), Σγκάρμπι (α. 9/1), Ζούμπερεκ (ε. 1/0), Ενγκεσάν (μ.), Ιαναρίλι (τ. 32 συμ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τερνάνα προέρχεται από ήττα σοκ, αλλά εκτός έδρας βρίσκει αποτελέσματα, μπορεί να το πράξει και τώρα.

ΣΠΕΤΣΙΑ - ΠΑΛΕΡΜΟ

Η Σπέτσια δεν έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου στην Μπρέσια, κυρίως αναλώθηκε σε θέση άμυνας, αλλά γλίτωσε από το δοκάρι στο 85’ και είχε η ίδια δοκάρι από το ένα μέτρο στο 94’, εν γένει δίκαιο το «Χ». Δεν νικάει στα τελευταία τέσσερα (0-3-1) η ομάδα του Λούκα Ντ’ Άντζελο και παρά το ότι παρουσιάζεται απόλυτα ανταγωνιστική στο δεύτερο μισό της σεζόν, δεν μπορεί να νιώσει την παραμικρή άνεση σχετικά με την επιβίωση. Και να σκεφτεί κάποιος ότι τον Σεπτέμβριο ήταν φαβορί για την άνοδο. Εκτός οι Κασάτα (μ. 30/0), Κρέσπι (2ος τ.), λογικά και ο Μουλ (α. 14/1).

Η Παλέρμο ήταν χειρότερη της Ρετζιάνα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο βρήκε το γκολ για το 1-0. Μετά την ανάπαυλα ήταν βελτιωμένη και καλύτερη από την αντίπαλό της, πλην όμως δεν επέδειξε την απαραίτητη προσοχή και δέχθηκε την ανατροπή. Για έκτο συναπτό ματς δίχως νίκη (0-3-3) οι Σικελοί, έχουν 0-3-1 με τον Μικέλε Μινιάνι στον πάγκο και παρά το ότι προετοιμάζονται επί της ουσίας για τα πλέι οφ, δεν πείθει. Τιμωρημένος ο Μπελούσι (α. 28/2), εκτός ο Ντε Μαριάνο (μ.-ε. 27/0, 5 ασίστ), με πρόβλημα και οι Κουλιμπαλί (μ. 19/1), Αουρέλιο (α. 26/1), Βάσιτς (μ. 19/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες μπορούν να χαρακτηριστούν μνημεία αναξιοπιστίας, δεν βγαίνει άκρη.

ΛΕΚΟ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Η Λέκο δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της εξόχως ποιοτικής Πάρμα, δέχθηκε το 3-0 στιγμές μετά το πρώτο ημίωρο και είναι προφανές ότι έκτοτε δεν υπήρχε επιστροφή. Δεύτερη διαδοχική ήττα για τους νεοφώτιστους, ο υποβιβασμός τους σφραγίστηκε και μαθηματικά, ήταν προφανές ότι ο σχεδιασμός που έγινε δεν τους επέτρεψε να σταθούν στη Β’ Ιταλίας. Στόχος, πάντως, είναι η άμεση επάνοδος, υπάρχει ηρεμία. Εξέτισαν οι Τσέλιακ (α. 25/0), Λεπόρε (α. 31/4, 6 ασίστ), δύσκολα οι Λαμάνα (τ. 3 συμ.), Λιστκόφσκι (ε. 10/0), Μπερέτα (ε. 2/0), Ινγκλέζε (ε. 11/0).

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Η Σαμπντόρια είχε δύσκολο έργο απέναντι στη φορμαρισμένη Κόμο, αλλά δεν αμέλησε την επίθεση, προηγήθηκε, για να ισοφαριστεί στην τελική ευθεία (το «Χ» απέδωσε δικαιοσύνη). Δεν νικάει στα τελευταία τέσσερα (0-3-1) η ομάδα του Αντρέα Πίρλο, σταθερά στο κυνήγι των πλέι οφ. Τιμωρημένοι οι Ντεπάολι (α. 30/4, 3 ασίστ), Μπορίνι (ε. 20/6, 3 ασίστ), Σ. Εσπόζιτο (ε. 20/5, 4 ασίστ), εκτός οι Μπενεντέτι (μ. 10/1), Φεράρι (α. 3/0), Αν. Κόντι (α. 1/0), Βιέιρα Ναν (μ. 13/0), δύσκολα οι Ντε Λούκα (ε. 29/9, 4 ασίστ), Ασκιλντσεν (μ. 18/0), Τζιρέλι (μ. 17/0), Μπαρέκα (α. 22/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μάζεψε απουσίες η Σαμπντόρια, η απόδοση του «διπλού» δεν λέει κάτι.

ΜΠΑΡΙ - ΠΑΡΜΑ

Φέτος (12/8) για το Κύπελλο: Μπάρι – Πάρμα 0-3. Η Μπάρι δέχθηκε το 2-0 πριν κλείσει το πρώτο εικοσάλεπτο στην έδρα της Κοζέντσα. Αντέδρασε, μείωσε, άγγιξε το 2-2 (48’ δοκάρι, 58’), αλλά δεν το βρήκε και στο φινάλε κατέρρευσε. Αρνητικός απολογισμός 0-3-7 για τους «πουλιέζι» του Φεντερίκο Τζαμπάολο, είναι προφανές ότι οι τέσσερις τεχνικοί και η γκρίνια είναι στοιχεία που δεν τη βοηθούν, πλέον κινδυνεύει άμεσα. Τιμωρημένοι οι Μπενάλι (μ. 29/1), Μπελόμο (μ. 19/0), εκτός οι Ντιαό (ε. 12/2), Κουτσουπιάς (μ. 14/2), δύσκολα οι Πούσκας (ε. 13/4), Μαϊέλο (μ. 13/0).

Η Πάρμα μπήκε αποφασισμένη να μην αφήσει το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στη Λέκο, χρειάστηκε μισή ώρα για να φτάσει στο 3-0 και έκτοτε ήταν προφανές ότι θα φτάσει στη νίκη δίχως το παραμικρό πρόβλημα. Δεύτερη επιτυχία στα τελευταία τρία για την ομάδα του Φάμπιο Πέκια, πλέον τέσσερις βαθμοί σε τρία ματς αρκούν για να επιστρέψει στην Α’ Ιταλίας, ανεξάρτητα με το τι θα κάνει ο ανταγωνισμός. Σε κάθε περίπτωση, είναι η πιο ποιοτική ομάδα. Τιμωρημένος ο Καμαρά (μ. 14/2), χτύπησε και λογικά λείπει ο Μπενέτζιτζακ (ε. 31/10, 3 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: «Τρελοκομείο» η Μπάρι, ενώ η Πάρμα ψάχνει τους τέσσερις βαθμούς που χρειάζεται για την άνοδο. Έχει ελαφρύ προβάδισμα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΤΖΙΑΝΑ - ΜΟΝΤΕΝΑ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Ρετζιάνα έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της, μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μετά την ανάπαυλα έριξε στροφές, αλλά αποδείχθηκε εξόχως αποτελεσματική και έφτασε στην ανατροπή, αμύνθηκε σθεναρά μέχρι το τέλος. Το σερί των τριών ηττών τερματίστηκε για την ομάδα του Αλεσάντρο Νέστα, έκανε σοβαρό βήμα επιβίωσης. Τιμωρημένος ο Μαρκαντάλι (α. 33/1), εκτός οι Βεργκάρα (μ. 5/0), Σαμπιρίζι (α. 26/0, 2 ασίστ), δύσκολα οι Μπάρντι (τ. 28 συμ.), Τσερνιγκόι (μ. 16/0), Τζίρμα (μ-ε. 26/5).

Η Μόντενα αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο με τη Σουντιρόλ, αλλά μετά την ανάπαυλα παρουσιάστηκε πιο συμπαγής, είχε ένταση στο παιχνίδι της και ένα γκολ ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη, από τη στιγμή που δεν απειλήθηκε στο χρόνο που απέμενε. Το αρνητικό σερί 12 αγωνιστικών (0-9-3) έφτασε στο τέλος του για την ομάδα του Πιερπάολο Μπίζολι, λογικά θα αποδειχθεί αρκετή για να την κρατήσει στην κατηγορία. Εξέτισε ο Ρίτσιο (α. 22/0), δύσκολα οι Γκουαρίνο (α.), Γκαρτζούλο (μ. 3/0), Τζέρλι (μ. 24/1), Πόνσι (α. 26/1), Ντούκα (μ. 19/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τη βαθμολογική συγκομιδή τους, λογικά δεν θα πουν «όχι» στο ενδεχόμενο ισοπαλίας.

ΦΕΡΑΛΠΙΣΑΛΟ - ΜΠΡΕΣΙΑ

Στο ουδέτερο «Γκαρίλι» (Πιατσέντζα). Η Φεραλπισαλό κυνηγούσε την Τσιταντέλα στο σκορ από το πρώτο ημίωρο και παρά το ότι προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι στο μισό του αντιπάλου, δεν είχε ευκαιρίες. Το θετικό είναι ότι δεν παράτησε την προσπάθεια και ανταμείφθηκε βαθιά στις καθυστερήσεις. Τέταρτο διαδοχικό δίχως νίκη (0-2-2) για τους νεοφώτιστους, πλέον οι πιθανότητες για την επιβίωση είναι μαθηματικές. Με πρόβλημα οι Βερτζελέτι (α. 1/0), Φεραρίνι (α. 3/0), Τονέτο (α. 21/2), Καράρο (μ. 5/0), Σάου (ε. 11/1), Ντι Μολφέτα (ε. 27/1), Μαντζάρι (ε. 10/0).

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Η Μπρέσια ήταν οριακά καλύτερη της Σπέτσια, είχε δοκάρι στο 85’, γλίτωσε από αυτό στο 93’, το «Χ» κρίνεται δίκαιο, αν και το ματς δεν ήταν για 0-0. Δεν έχει νίκη στα τρία πιο πρόσφατα (0-2-1) η ομάδα του Ρολάντο Μαράν, ωστόσο παραμένει εντός οκτάδας (πλέι οφ) και ενώ στόχος ήταν η επιβίωση. Προφανώς υπερβατική η πορεία της, μένει να φανεί αν θα έχει και το ανάλογο φινάλε. Το σίγουρο είναι ότι δεν προκύπτει πίεση και αυτό είναι θετικό. Εκτός δράσης ο Μπορέλι (ε. 28/9), με πρόβλημα οι Ολτζερ (μ. 26/0) και Αντρενάτσι (2ος τ. 9 συμ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι φιλοξενούμενοι δεν χαρίζονται και αυτό μπορεί να δυσκολέψει τη ζωή της Φεραλπισαλό.

Βαθμολογία -

01/05/2024Serie B: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πάρμα Πάρμα 73 35 21 10 4 63 32 31
2 Κόμο Κόμο 68 35 20 8 7 55 38 17
3 Βενέτσια Βενέτσια 67 35 20 7 8 64 40 24
4 Κρεμονέζε Κρεμονέζε 60 35 17 9 9 44 30 14
5 Καταντζάρο Καταντζάρο 57 35 16 9 10 55 44 11
6 Παλέρμο Παλέρμο 52 35 14 10 11 59 50 9
7 Μπρέσια Μπρέσια 47 35 11 14 10 38 35 3
8 Σαμπντόρια Σαμπντόρια 46 35 13 9 13 48 49 -1
9 Πίζα Πίζα 45 35 11 12 12 47 48 -1
10 Τσιταντέλα Τσιταντέλα 45 35 11 12 12 38 41 -3
11 Σουντιρόλ Σουντιρόλ 43 35 11 10 14 40 42 -2
12 Μόντενα Μόντενα 43 35 9 16 10 38 44 -6
13 Ρετζιάνα Ρετζιάνα 43 35 9 16 10 36 43 -7
14 Κοζέντσα Κάλτσιο Κοζέντσα Κάλτσιο 42 35 10 12 13 43 39 4
15 Άσκολι Άσκολι 37 35 8 13 14 34 38 -4
16 Τερνάνα Τερνάνα 37 35 9 10 16 38 46 -8
17 Σπέτσια Σπέτσια 37 35 7 16 12 31 46 -15
18 Μπάρι 1908 Μπάρι 1908 36 35 7 15 13 34 47 -13
19 Φεραλπισάλο Φεραλπισάλο 32 35 8 8 19 41 60 -19
20 Λέκκο Λέκκο 26 35 6 8 21 32 66 -34
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr