Ποδόσφαιρο

Α' Αυστραλίας: Σέντραλ Κόστ Μάρινερς - Αδελαΐδα, γκολ και θέαμα!

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 - 01:30

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, με την Σέντραλ Κοστ Μάρινερς να υποδέχεται την Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ.

Α' Αυστραλίας:  Σέντραλ Κόστ Μάρινερς - Αδελαΐδα, γκολ και θέαμα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σέντραλ Κόστ Μάρινερς - Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ.

Κωδ ΟΠΑΠ 114

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς

Η Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς εξακολουθεί να πατάει το γκάζι στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου. Τέσσερις μαζεμένες νίκες, στις οποίες συνδύασε θέαμα και ουσία. Σούπερ επιθετικογενής ομάδα, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και σκοράρει με άνεση, Έχει θέματα στην άμυνα που πρέπει να το λύσει ενόψει των καθοριστικών αγώνων που θα ακολουθήσουν. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Δεν υπολογίζεται ο δεξιός μπακ Κουζέφσκι και ο αριστερός μπακ Σμιθ.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Αντελάιντ Γιουνάιτεντ

Η Αντέλαϊντ Γιουνάιτεντ είναι μια ομάδα που χαίρεται να την παρακολουθεί ο φίλαθλος στην Αυστραλία. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η επίθεση, δημιουργεί πάμπολλες ευκαιρίες, σκοράρει κατά βούληση, Από την άλλη πλευρά ωστόσο δέχεται πολύ εύκολα τέρματα και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπόρεσε να μπει στα πλέι οφ. Τα δέκα από τα 11 πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.6 4.15 4.35 2.7 1.38 1.68 2 1.45 2.47 1.15 1.16 2.12
Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς - Αντελάιντ Γιουνάιτεντ / Εκτίμηση

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ επιθετικογενείς ομάδες, στις οποίες η ανασταλτική λειτουργία δεν είναι το... όπλο τους. Από τη μία οι γηπεδούχοι που στις τελευταίες αναμετρήσεις εντυπωσιάζουν και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που προσφέρουν θέαμα. Θα ποντάρουμε στο G/G & over 3,5 σε απόδοση 2.35 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr