Ποδόσφαιρο

Champions League: Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν, με την ίδια συνταγή!

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 - 07:10

Ξανά αντιμέτωπες οι δύο ομάδες μετά από τους ομίλους, αλλά σήμερα το παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό. 

Champions League: Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν, με την ίδια συνταγή!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν.

Πρώτος αγώνας για τα ημιτελικά, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν (7/5).

(22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 142, Cosmote Sport 1HD

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ πέρασε εφιαλτικές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με την Ατλέτικο, αλλά δεν παραδόθηκε και η οριακή ήττα (2-1) στην Ισπανία, έγινε θρίαμβος (4-2) στη Βεστφαλία. Βέβαια, οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς (έχει ακούσει πολλά!) ακολούθησαν τον δύσκολο δρόμο, καθώς το 2-0 του 35ου λεπτού έγινε 2-2 στο 64', αλλά δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο (71'-74') ήταν η αιτία για ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ψάχνει για δεύτερη φορά την ευρωπαϊκή κορυφή, άπαντες αναγνωρίζουν ότι δεν είναι το φαβορί. Στον όμιλο είχαν 0-1-1 με την Παρί, ωστόσο στο τέλος έκαναν τη δουλειά, καθώς τερμάτισαν στην κορυφή του ομίλου. Στο γερμανικό πρωτάθλημα, διαλύθηκε από τη Λειψία (4-1 εκτός), παίζοντας με ανάμικτη ενδεκάδα, ωστόσο βρίσκεται στην 5η θέση και το πιο πιθανό είναι να παίξει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς βάσει εθνικού συντελεστή, η Γερμανία βρίσκεται κοντά στο να πάρει και 5ο εισιτήριο.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός οι Αλέ (ε. 3/1, 14/0), Μπενσεμπαϊνί (α. 5/0, 17/0) και Μάλεν (εξ. 7/1, 24/1). Δεν πρόκειται για αμελητέα προβλήματα, ωστόσο η Ντόρτμουντ έχει παραταχθεί και με χειρότερες συνθήκες φέτος.

Πιθανή ενδεκάδα: Κόμπελ – Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν – Ζάμπιτσερ, Τσαν – Σάντσο, Μπραντ, Αντεγιέμι – Φίλκρουγκ

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν φαβορί με την Μπαρτσελόνα, αλλά η εντός έδρας ήττα (2-3) τη μετέτρεψε σε αουτσάιντερ. Δέχθηκε γκολ νωρίς στη ρεβάνς, πλην όμως έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 29' και παρά το ότι ανασταλτικά δεν έπεισε, έφτασε στο εμφατικό 4-1. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ψάχνει την ευρωπαϊκή κορυφή για πρώτη φορά και το κάνει με την πιο... γήινη ομάδα που έχει παρουσιάσει την τελευταία δεκαετία. Το πλήθος αστέρων αποχώρησε, μένει μόνο ο Κιλιάν Μπαμπέ ως κορυφαίο σημείο αναφοράς και το υπόλοιπο ρόστερ γέμισε με παίκτης υψηλής ομαδικής και τακτικής αντίληψης. Θεωρείται φαβορί στα δύο ματς με την Ντόρτμουντ, με την οποία είχε 1-1-0 στον όμιλο, αλλά τερμάτισε πίσω της (2η). Στο γαλλικό πρωτάθλημα έκανε περίπατο και μπορεί στο τελευταίο να έφερε 3-3 εντός με τη Χάβρη, ωστόσο ο βαθμός ήταν αρκετός για τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου.

Αγωνιστικά νέα

Απουσίες όπως αυτές του πορτιέρε Σέρχιο Ρίκο και του αμυντικού Κιμπεμπέ αφορούν σε παίκτες που δεν έχουν την παραμικρή επίδραση στη φετινή προσπάθεια, οπότε θα παραταχθεί πάνοπλη.

Πιθανή ενδεκάδα: Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Λ. Ερναντέζ, Ν. Μέντες – Ρουΐς, Ζαΐρ Εμερί, Βιτίνια – Μπαρκολά, Ντεμπελέ, Εμπαπέ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.9 3.55 2.3 2.47 1.48 1.6 2.25 1.38 2.67 1.57 1.28 1.44
Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν / Εκτίμηση

Η Ντόρτμουντ έχει επιλέξει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού που την έφερε μέχρι εδώ. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα απέναντι στην υπερχητική Παρί, που έχει ταχύτητα και ταλέντο. Ένα σκαλί πιο πάνω οι Γάλλοι στα μάτια μας και για αυτό θα τους στηρίξουμε. 2Χ & over 1.5 (1.67) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr