Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Σουηδίας: Μάλμε - Τζουργκάρντεν, φόρμα και έδρα!

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 - 07:29

H Mάλμε θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και τη φόρμα της για να φτάσει στη κατάκτηση του κυπέλλου, μπροστά στον κόσμο της. 

Κύπελλο Σουηδίας: Μάλμε - Τζουργκάρντεν, φόρμα και έδρα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μάλμε - Τζουργκάρντεν.

Τελικός της διοργάνωσης που μετά από κλήρωση αποφασίστηκε να διεξαχθεί στην έδρα της Μάλμε.

(15:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 120

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μάλμε

Εκεί η τοπική ομάδα καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Τζουργκάρντεν. Σολντ άουτ φυσικά η αναμέτρηση, ενθουσιασμός στις τάξεις των γαλάζιων που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και συνδυάζουν γκολ και θέαμα. Φανταστικό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα όπου μετρά έξι νίκες σε ισάριθμα ματς. Δημιουργεί και σκοράρει με μεγάλη άνεση, αλλά δεν παραβλέπει και την αμυντική λειτουργία, έχοντας δεχθεί μόνο ένα γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Πλήρης η αποστολή, θα παραταχθεί με το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Τζουργκάρντεν

Η Τζουργκάρντεν θα παραταχθεί στον μεγάλο τελικό με την ταμπέλα του αουτσάιντερ αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα… κακό. Θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο της κόντρας την πανίσχυρη στη δεδομένη χρονική συγκυρία Μάλμε και μάλιστα εκτός έδρας. Η ομάδα από την Στοκχόλμη αρέσκεται αν αγωνίζεται σε χαμηλό ρυθμό, δεν ανεβάζει ταχύτητα στο παιχνίδι και στα σκορ. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα εξελίχθηκαν σε No Goal και Under 2,5 γκολ. όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι θα αγωνιστεί με την καλύτερη ενδεκάδα στο Μάλμε.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.57 3.95 5.35 1.88 1.85 1.32 3.15 1.88 1.81 1.13 1.22 2.3
Μάλμε - Τζουργκάρντεν / Εκτίμηση

Η Μάλμε βρίκσεται σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα της χρονιάς. Η Τζουγκάρντεν προέρχεται από νίκη στο πρωτάθλημα όμως δείχνει να δυσκολέυεται λιγάκι. Ο άσος βρίσκεται σε σε ανεκτό επίπεδο για τελικό κυπέλλου. Θα στραφούμε προς τα εκεί με τα μάτια μας φυσικά στο live. 1 (1.66) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr