Ποδόσφαιρο

Conference League: Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, απουσίες και γκολ!

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 00:07

Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία σήμερα στη διοργάνωση, αφού παίζει για πρώτη φορά σε ημιτελικό ευρωπαϊκης διοργάνωσης!

Conference League: Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, απουσίες και γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Άστον Βίλα - Ολυμπιακός.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Άστον Βίλα

Έχοντας προπονητή τον Ουνάι Έμερι μιλάμε για μια ομάδα που έχει γνώστη Ευρωπαϊκών διοργανώσεων στον πάγκο. Ο Ισπανός έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το Europa League. Η Άστον Βίλα έκανε δύσκολα στην άκρη την Λιλ και χρειάστηκε πέναλτι για να προκριθεί. Σίγουρα είναι ευάλωτη και οι παίκτες δεν έχουν τις εμπειρίες του προπονητή. Στο πρωτάθλημα δείχνει ικανή για την θέση στην τετράδα για την οποία μάχεται με την Τότεναμ αλλά είναι φαβορί. Έρχεται από ισοπαλία 2-2 απέναντι στην Τσέλσι σε ματς που προηγήθηκε 2-0. Αήττητη εννέα Ευρωπαϊκούς αγώνες (7/2/0) και αήττητη έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις (4/2/0).

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος για το πρώτο ματς ο Παγκόσμιος πρωταθλητής και βασικός τερματοφύλακας Εμιλιάνο Μαρτίνες που έτσι κι αλλιώς τραυματίστηκε με την Τσέλσι. Στο ίδιο παιχνίδι χτύπησε και ο βασικός μέσος Τίλεμανς (45 ματς/2 γκολ/7 ασίστ) που μένει εκτός. Τραυματίες ο μέσος Καμαρά (30 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) και ο ακραίος Ράμζεϊ (21 ματς/1 γκολ/2 ασίστ).

Πιθανή ενδεκάδα: Όλσεν – Κονσά, Κάρλος, Πάου Τόρες, Ντιν - Μπέιλι, ΜακΓκιν, Λουίζ, Ρότζερς – Ντιαμπί – Γουάτκινς

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, όπως η Άστον Βίλα, έχει προπονητή γνώστη των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ο αναμορφωτής των ερυθρόλευκων Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πέρσι κατέκτησε το Europa League με την Σεβίλλη και αναλαμβάνοντας τους Πειραιώτες τον Φεβρουάριο έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα της ομάδας που πρώτη φορά φτάνει σε ημιτελικά διοργάνωσης UEFA. Τεράστια πρόκριση με ανατροπή απέναντι στην Μακαμπί Τελ Αβίβ και ηρωική πρόκριση στα πέναλτι με την Φενέρμπαχτσε. Στο πρωτάθλημα μοιάζει μακριά ο τίτλος καθώς είναι στο -4. Τουλάχιστον είχε παιχνίδι με την Λαμία εντός έδρας όπου με αρκετές αλλαγές νίκησε 4-1 αρκετά εύκολα. Έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας Ευρωπαϊκά ματς φέτος και έξι από τα τελευταία επτά έχουν λήξει Goal/Goal και Over 2,5.

Αγωνιστικά νέα

Υπάρχουν δύο δεδομένες απουσίες για τον αγώνα με τιμωρημένους τον κεντρικό αμυντικό Ντόι (27 ματς/1 γκολ) και τον ακραίο επιθετικό Μασούρα (48 ματς/9 γκολ/7 ασίστ). Ξεκουράστηκαν στο πρωτάθλημα και επιστρέφουν οι Κάρμο, Γιόβετιτς, Ιμπόρα και Ορτέγκα.

Πιθανή ενδεκάδα: Τζολάκης - Ροντινέι, Κάρμο, Ρέτσος, Ορτέγκα – Έσε, Όρτα – Ποντένσε, Τσικίνιο, Φορτούνης - Ελ Κααμπί

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.48 4.75 5.5 2.52 1.48 1.58 2.27 1.62 2.12 1.11 1.18 2.67
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός / Εκτίμηση

Ο Ολυμπιακός παίζει το ματς της ιστορίας του κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας τη φετινή χρονιά. Η απουσία κάτω από τα δοκάρια της Βίλα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για την ομάδα του Έμερι, που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Πάντως οι Άγγλοι είναι πολύ ποιοτικοί και δεινοί, ειδικά στην κόντρα. Θα πρέπει να δείξει προσήλωση και πλάνο ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει και αυτός τα θέματά του στην άμυνα. Over 2.5 (1.66) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.