Ποδόσφαιρο

Α' Αυστρίας: Μονομαχίες... παραμονής!

Σάββατο, 4 Μαΐου 2024 - 02:30

Συνέχεια στα πλέι οφ και πλέι άουτ στο πρωτάθλημα της Αυστρίας με αναμετρήσεις που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και τραβούν τα βλέμματα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Α' Αυστρίας: Μονομαχίες... παραμονής!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Αυστρίας.

ΑΛΤΑΧ - ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ

Η Άλταχ κατάφερε να πάρει τον βαθμό στην έδρα της Αούστρια Βιέννης αντιδρώντας εξαιρετικά και τις δύο φορές που δέχτηκε γκολ. Με την ισοπαλία η ομάδα είναι αρκετά μακριά από την ουραγό Λούστεναου και δεν υπάρχει πλέον λόγος άγχους. Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Κρίστοφ Λένγκλε εγγυήθηκε την παραμονή του κόουτς Στάντφεστ και τη νέα σεζόν. Άπαντες ικανοποιημένοι. Μετράει επτά ισοπαλίες στους τελευταίους εννέα αγώνες (1/7/1). Επιστρέφει από τιμωρία ο στόπερ Ράινερ. Τραυματίας είναι ο δεξιός μπακ Ίνγκολιτς (20 ματς)

Δεν βρήκε κανένα τρόπο να διασπάσει την πεισματάρα άμυνα της Μπλάου-Βάις Λίντσερ και έχασε δίκαια. Έμπλεξε η ομάδα του Μάνφρεντ Σμιντ ο οποίος ήταν έξαλλος: «Απαράδεκτη εικόνα και δεν θα την ξαναδείτε» είπε ο κόουτς που έκοψε και τα ρεπό ενόψει του αγώνα με την Άλταχ. Έχει μόνο μια νίκη στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις (1/5/3). Παραμένει δεύτερη στα Play out αλλά η διαφορά από τους διώκτες της είναι στους τρεις βαθμούς. Τιμωρημένος είναι ο μπακ Βέρατσνιγκ (23 ματς/2 ασίστ).

EKTIMHΣΗ: Με ψυχολογία η Αλτάχ η οποία πήρε τον βαθμό και πλέον δεν αγχώνεται για την παραμονή της. Πολλές οι ισοπαλίες στους τελευταίους αγώνες. Από την άλλη για τη Βόλφσμπεργκερ το άγχος παραμένει καθώς ηττήθηκε και πλέον χρειάζεται τους βαθμούς για να νιώσει ασφάλεια. Θα πάμε με το 2 σε απόδοση 3,5 από τη Betshop.

ΛΙΤΣ - ΤΙΡΟΛ

Σε σχετικά ισορροπημένο ματς με την Βόλφσμπεργκερ ήταν αρκετά αποτελεσματική και καλή αμυντικά για να πάρει σπουδαίο τρίποντο. Η ομάδα του Σάιμπλενερ με τη νίκη αυτή πλησίασε την αντίπαλο της, η οποία είναι δεύτερη στα Play out στους τρεις βαθμούς και έχει βάσιμες ελπίδες. Δείχνει να έχει ψυχολογία, να είναι καλά με δύο σερί νίκες και αήττητο σερί τριών παιχνιδιών (2/1/0). Εντός έχει χάσει ένα από τα τελευταία πέντε ματς (1/3/1). Απουσιάζει λόγω τραυματισμού ο μέσος Κοχ (22 ματς/1 γκολ)

Δεν έκανε καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με την ουραγό Λούστεναου αλλά ήξερε ότι η ισοπαλία αρκεί για να πανηγυρίσει την σωτηρία. Πήρε τον βαθμό με καλή εμφάνιση μόνο αμυντικά και θα είναι και την επόμενη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία. «Επιτέλους διώξαμε όλη την πίεση» είπε χαλαρός ο κόουτς Ζίλμπερμπεργκερ που υποσχέθηκε καλύτερη εικόνα στο φινάλε. Έχει χάσει μόνο έναν από τους τελευταίους επτά αγώνες (3/3/1). Εντός έδρας αήττητη πέντε ματς (3/2/0). Λείπει μονο ο στόπερ Στούμπεργκερ (14 ματς).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όλο το άγχος πάνω στη Λιτς η οποία θέλει τη νίκη προκειμένου να σιγουρέψει την παραμονή της στην κατηγορία. Κάτι που έκανε η Τιρόλ την προηγούμενη αγωνιστική. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεσμεύτηκαν για θετική εικόνα έως το τέλος. Θα πάμε με το under 2,5 σε απόδοση 1,69 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr