Ποδόσφαιρο

A' Σουηδίας: Προσφέρουν γκολ και... θέαμα!

Σάββατο, 4 Μαΐου 2024 - 02:41

Αυλαία για την 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' Σουηδίας, με αναμετρήσεις που τραβούν τα βλέμματα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

A' Σουηδίας: Προσφέρουν γκολ και... θέαμα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Σουηδίας.

ΚΑΛΜΑΡ - ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Η Κάλμαρ ενεπλάκη σε ένα ακόμα ματς-ροντέο στο Χάλεβικ όπου είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες για να φθάσει στη νίκη, αλλά πλήρωσε για πολλοστή φορά τις αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία. Πολλές οι ευκαιρίες που δίνει στους αντιπάλους σε κάθε ματς, ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στα μετόπισθεν για να συνάδει με την αξιοπιστία στο σκοράρισμα. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε από τα έξι πρώτα ματς στην Λίγκα.

Δίχως να το περιμένουν και οι ίδιοι στη Χάλμσταντ, έχουν πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους στην Άλσβενσκαν. Βοήθησε βέβαια και το πρόγραμμα από τη στιγμή που στο δρόμο της βρέθηκαν βατοί αντίπαλοι, αλλά και πάλι κάνει εμφανίσεις και παίρνει αποτελέσματα με τον αέρα μεγάλης ομάδας. Δεν άφησε κανένα περιθώριο και στη Βάρναμο. όπου θα μπορούσε να σκοράρει και άλλα τέρματα. Πλήρης η αποστολή τγων κυανόλευκων, δίχως αλλαγές η ενδεκάδα.

EKTIMHΣΗ: Η Κάλμαρ προβληματίζει με την απόδοσή της καθώς η ανασταλτική της λειτουργία της δημιουργεί προβλήματα και την εκθέτει. Ακόμη μια δύσκολη αναμέτρηση για τους γηπεδούχους, αυτή τη φορά κόντρα στην Χάλμσταντ η οποία πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.87 από τη Betshop.

ΜΙΑΛΜΠΙ - ΜΠΡΟΜΑΠΟΙΚΑΡΝΑ

Η Μιάλμπι είναι μια επιθετικογενής ομάδα που αγωνίζεται δίχως σκοπιμότητες. Το επιβεβαίωσε και στην αναμέτρηση με την Κάλμαρ όπου σε ματς ροντέο ήταν αυτή που έμεινε όρθια χάρη στην ευχέρεια που τη χαρακτηρίζει στο σκοράρισμα. Δίχως κανείς αν το περιμένει βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης. Στόχος είναι να πορευτεί απλά ανταγωνιστικά τη σεζόν. Ζητούμενοι η βελτίωση στην άμυνα, τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Η Μπρομαποϊκάρνα αδυνατεί να βρει σταθερότητα στο ξεκίνημα της περιόδου. Μία του ύψους και μία του βάθους, κάθε αγωνιστική φέρνει διαφορετικό αποτέλεσμα. Τη χειρότερη εμφάνιση της σεζόν έκανε κόντρα στην Γκέτεμποργκ που υπέστη εύκολα και δίκαια εντός έδρας ήττα. Τις δύο νίκες της στο πρωτάθλημα τις έχει κάνει μακριά από την έδρα της, ΄που αγωνίζεται με λιγότερο άγχος. Παραμένουν τα θέματα στην άμυνα, γκολ-γκολ τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς για την ομάδα από την Στοκχόλμη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους στο ξεκίνημα της σεζόν και ήδη έχουν κάνει υπέρβαση. Αυτή τη φορά υποδέχονται την Μπρομαποϊκάρνα, η οποία είναι ασταθής στο ξεκίνημα και ψάχνει να βρει τα πατήματά της. Αμφότερες έχουν πρόβλημα στην άμυνα. Θα ποντάρουμε στο G/G & over 2,5 σε απόδοση 2.32 από τη Betshop.

ΣΙΡΙΟΥΣ - ΧΑΚΕΝ

Η Σίριους είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει να σταθεί ανταγωνιστικά, αλλά στο ξεκίνημα της περιόδου αδυνατεί να τα καταφέρει εξαιτίας της δυστοκίας που την χαρακτηρίζει στην επίθεση. Και στην αποστολή στο Μπόρας είχε τις ευκαιρίες για αν σκοράρει αλλά δεν τις αξιοποίησε και επέστρεψε με άδεια τα χέρια. Μόνο ένας πόντος το ενεργητικό στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Μόνο ένα γκολ έχει βάλει σε αυτά τα τα τέσσερα παιχνίδια.

Η Χάκεν προερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες με πιο πρόσφατη την επιτυχία στο ντέρμπι με την Γκέτεμποργκ. Παρόλο που παρατάχθηκε με την ψυχολογία στα ύψη δεν έκανε καλή εμφάνιση κόντρα στη Νόρκεπινγκ και δικαιολογημένα υπέστη ήττα πισωγύρισμα. Παραμένει στην πρώτη εξάδα της κατάταξης αλλά οι πρωτοπόροι απομακρύνονται δεν έχει περιθώρια για δεύτερη μαζεμένη γκέλα. Βάζουν και δέχονται τέρματα οι κιτρινόμαυροι, γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβλήματα στην επίθεση παρουσιάζει η Σίριους η οποία δεν μπορεί να φανεί ανταγωνιστική στο ξεκίνημα τους πρωταθλήματος. Από την άλλη η Χάκεν προέρχεται από την ήττα κόντρα στη Νόρκεμπινγκ συνεχίζοντας όμως τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα. Δεν έχει περιθώρια για νέα γκέλα αν θέλει να κρατηθεί κοντά στους ανταγωνιστές της. Θα πάμε με το 2 σε απόδοση 2.85 από τη Betshop.

Βαθμολογία -

04/05/2024Superettan
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λαντσκρόνα Λαντσκρόνα 11 5 3 2 0 8 2 6
2 Ντέγκερφορς Ντέγκερφορς 9 5 2 3 0 8 5 3
3 Έστερ Έστερ 8 5 2 2 1 7 5 2
4 Μπράγκε Μπράγκε 8 5 2 2 1 6 5 1
5 Όντεβολντ Όντεβολντ 8 5 2 2 1 5 4 1
6 Ούτσικτενς Ούτσικτενς 8 5 2 2 1 4 3 1
7 Σκόβντε Σκόβντε 8 5 2 2 1 3 3 0
8 Σούντσβαλ Σούντσβαλ 7 5 2 1 2 5 5 0
9 Σαντβίκεν Σαντβίκεν 7 5 2 1 2 5 8 -3
10 Χέλσινμποργκ Χέλσινμποργκ 6 5 1 3 1 6 6 0
11 Έρεμπρο Έρεμπρο 6 5 2 0 3 6 7 -1
12 Όστερσαντς Όστερσαντς 5 5 1 2 2 2 4 -2
13 Βάρμπεργκ Βάρμπεργκ 4 5 1 1 3 5 7 -2
14 Τρέλεμποργκ Τρέλεμποργκ 4 5 1 1 3 3 5 -2
15 Γκέφλε Γκέφλε 3 5 0 3 2 7 9 -2
16 Έργκριτε Έργκριτε 3 5 0 3 2 5 7 -2
Promotion - Allsvenskan
Promotion - Allsvenskan (Promotion)
Superettan (Relegation)
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr