Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Όξφορντ - Πιτέρμπορο, επικρατεί το άγχος!

Σάββατο, 4 Μαΐου 2024 - 07:24

Όξφορντ και Πιτέρμπορο θέλουν να βάλουν τις βάσεις από σήμερα για τη πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ.

Λιγκ 1 Αγγλίας: Όξφορντ - Πιτέρμπορο, επικρατεί το άγχος!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Όξφορντ - Πιτέρμπορο.

(21:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 901, Cosmote Sport 1 HD
Πρώτος αγώνας για τα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Πιτέρμπορο (08/5).
Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει με Μπάρνσλεϊ ή Μπόλτον στον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Όξφορντ

Η Οξφορντ έκανε τη δουλειά απέναντι στην Εξετερ και έτσι δεν την απασχολούσε ο ανταγωνισμός, κέρδισε με το σπαθί της το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από μίνι αρνητικό σερί 0-1-1, το θετικό είναι ότι πήρε ψυχολογία εν όψει της έξτρα διαδικασίας. Επί της ουσίας πέτυχε τον αρχικό στόχο και τώρα καλείται να κάνει την υπέρβαση, αν και άπαντες στο στρατόπεδο των «βοδιών» αναγνωρίζουν ότι δεν είναι φαβορί. Εκτός δράσης ο Γκούντγουιν (ε. 8/1), χωρίς απρόοπτα προβλήματα.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Πιτέρμπορο

Η Πιτέρμπορο δεν είχε πιθανότητες ανόδου, έπαιξε δίχως σκοπιμότητα απέναντι στην Μπόλτον. Βρέθηκε να χάνει 2-0 στο δεκάλεπτο, το γύρισε, εν τέλει αρκέστηκε στην ισοπαλία. Παίζει στα ημιτελικά των πλέι οφ όπως και πέρυσι, όπου νίκησε 4-0 τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο πρώτο ματς και... κατάφερε να αποκλειστεί στη ρεβάνς. Φέτος πήρε ήδη μία γεύση από οριακά ματς, καθώς κατέκτησε το Λιγκ Τρόφι, ενδέχεται να αποτελέσει πολύτιμο εφόδιο η συγκεκριμένη εμπειρία. Εκτός δράσης ο Φουχς (α. 4/0), αναμένεται να λείψει ο Πόκου (μ.-ε. 37/11).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.22 3.55 2.77 2.17 1.61 1.45 2.52 1.51 2.32 1.37 1.24 1.55
Όξφορντ - Πιτέρμπορο / Εκτίμηση

Κρίσιμο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, ο "τελικός" πριν τον μεγάλο τελικό ουσιαστικά! Με άγχος έφτασαν ως εδώ και οι δύο οπότε λογικό σήμερα να επικρατήσει ξανά. Ο πιο συγκεντρωμένος και ο πιο έτοιμος θα επικρατήσει. Εκατέρωθεν σκοράρουν εύκολα, αλλά δεν νομίζουμε πως το παιχνίδι θα πάρει τόσο τρελό ρυθμό. 2-3 γκολ (2.07) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr