Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Ανεβαίνει η Ίπσουιτς

Σάββατο, 4 Μαΐου 2024 - 10:50

Η Ίπσουιτς αναμένεται να πάρει τη νίκη που θέλει για την άνοδο.

Τσάμπιονσιπ: Ανεβαίνει η Ίπσουιτς

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΝΟΡΙΤΣ

Η Μπέρμιγχαμ, πήρε δεύτερη σερί ισοπαλία και είναι τρεις αγωνιστικές αήττητη, αλλά είναι ακόμα σε δύσκολη θέση. Η ομάδα του του Γκάρι Ρόουετ, αν χάσει από τη Νόριτς υποβιβάζεται, με ισοπαλία πέφτει αν η Πλίμουθ δεν ηττηθεί με διαφορά τουλάχιστον τεσσάρων γκολ, ενώ αν κερδίσει, θέλει να μη νικήσει η Πλίμουθ. Εννέα από τις 12 νίκες της φέτος ήταν εντός, αλλά δεν έχει κερδίσει εκεί τη Νόριτς από το 2016. Εκτός Τσανγκ (μέσος) και Μπερκ (εξτρέμ), αμφίβολος ο Ντράμε (μπακ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Νόριτς είναι αήττητη πέντε αγωνιστικές (3 ισοπαλίες), έχει χάσει ένα ματς σε εννέα και δύο σε 16. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, χρειάζεται ισοπαλία για πλέι - οφ, ενώ μένει εκτός σε περίπτωση βαριάς ήττας, σε συνδυασμό με νίκη ή ισοπαλία της Γουέστ Μπρομ. και νίκη της Χαλ, με μεγάλο αριθμό τερμάτων. Έχει πάρει τον τρίτο μεγαλύτερο αριθμό πόντων, όταν βρέθηκε πίσω (24). Εκτός o μπακ Γιαννούλης και ο επιθετικός Ερνάντες, αμφίβολος ο μπακ Γκιμπς και ο επιθετικός Μπαρνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τα λίγα ματς που χρειάζονται κάτι και οι δύο. Γκολ – γκολ.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. - ΠΡΕΣΤΟΝ

Η Γουέστ Μπρομ., κοντεύει να λυγίσει, καθώς προέρχεται από τρεις σερί ήττες, στις οποίες πέτυχε μόνο ένα γκολ, ενώ έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, έχει όμως την κατάσταση στα χέρια της για πλέι – οφ: με νίκη είναι σίγουρα εξάδα, με ισοπαλία κινδυνεύει μόνο με εξωπραγματική νίκη της Χαλ, ενώ με ήττα, θέλει να μην κερδίσουν οι «τίγρεις». Εντός έχει δύο ήττες σε 12 ματς. Εκτός Κέλι (μπακ), Μολούμπι (μέσος), Ντάικ (επιθετικός).

Η αδιάφορη βαθμολογικά Πρέστον, τελειώνει με άσχημο τρόπο της σεζόν, καθώς έχασε και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της χωρίς καν να σκοράρει και έχει μόνο μία νίκη σε επτά αγωνιστικές, μένοντας χωρίς τέρμα στα υπόλοιπα έξι ματς. Η ομάδα του Ράιαν Λόου, εκτός έδρας δεν έχει πληρώσει γκολ – γκολ σε επτά σερί ταξίδια, από τα οποία κέρδισε τα τρία, ενώ πλήρωσε μόνο τρία over 2.5 γκολ στα τελευταία δέκα ως φιλοξενούμενη. Αμφίβολοι οι μπακ Μπάουερ, Ποτς, οι μέσοι Γουάιτμαν, ΜακΚαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσος, το μόνο αποτέλεσμα που εξυπηρετεί σίγουρα τους γηπεδούχους.

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Σουόνσι, μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά παλεύει όλα τα ματς και μετά την ισοπαλία στο Νόριτς, είναι αήττητη τρεις αγωνιστικές, με μόνο τρεις ήττες σε 12. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, εντός έδρας δεν έχει ισοπαλία σε 12 σερί παιχνίδια, εκ των οποίων έχασε τα έξι. Όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ, έχει κερδίσει μόνο ένα ματς φέτος συνολικά στη σεζόν. Εκτός ο μέσος Άλεν και ο εξτρέμ Πλασέτα, αμφίβολοι οι μπακ Νότον, Άσμπι και οι μέσοι Πάρκερ, Τζινέλι.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Η Μίλγουολ, είναι αδιάφορη αλλά μαχητική και έχει τέσσερις σερί νίκες (οι τρεις με 1-0 χάρη σε γκολ στο β’ ημίχρονο) και με μόλις ένα γκολ παθητικό αυτό το διάστημα. Η ομάδα του Νιλ Χάρις, κέρδισε στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι της, αλλά ήταν μόλις το δεύτερο διπλό της σε εννέα ταξίδια. Έχει πάρει τους λιγότερους πόντους στο φετινό πρωτάθλημα (3) σε ματς που βρέθηκε πίσω, ενώ δεν έχει κάνει ακόμα ανατροπή στη σεζόν. Αμφίβολοι οι μπακ Γουάλας και Μπράιαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα παίξουν ελεύθερα και μπορούν να πληρώσουν το γκολ – γκολ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Η αδιάφορη Σάντερλαντ, έχει σερί ήττες με σκορ 1-0 και μία νίκη σε έξι αγώνες, καθώς και μόνο δύο σε 14. Η ομάδα του υπηρεσιακού Μάικ Ντοντς, πληρώνει πέντε σερί under 2.5 και επτά στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, από τις οποίες είχε ένα γκολ - γκολ. Εντός έδρας, δεν έχει νίκη έξι αγωνιστικές. Από τις 18 περιπτώσεις στις οποίες προηγήθηκε στη φετινή σεζόν, έχασε μόνο δύο, ενώ δεν έφερε καμία ισοπαλία. Εκτός Σέιλτ, Χάγκινς, Σέρκιν (μπακ), Nιλ (μέσος), Ρούσιν (επιθετικός).

Η Γουένσντεϊ, είναι η πιο φορμαρισμένη από τις ομάδες που κινδυνεύουν, με δύο σερί νίκες και αήττητο πέντε αγωνιστικών. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, μένει στην κατηγορία με νίκη ή ισοπαλία, ενώ με ήττα πέφτει μόνο αν κερδίσουν τόσο η Πλίμουθ, όσο και η Μπέρμιγχαμ. Έχει κερδίσει ένα ματς, όταν βρέθηκε πίσω, αλλά έχει χάσει μόνο τρία όταν προηγήθηκε. Ο Γουίντας σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές. Εκτός ο μπακ Ντελγκάδο, αμφίβολος ο μπακ Ιχιέκουε, ο εξτρέμ Πόβεντα και ο επιθετικός Γκρέγκορι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ2 διπλή ευκαιρία, για μία ομάδα που χρειάζεται αποτέλεσμα.

ΣΤΟΟΥΚ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Στόουκ, πέρασε από το Σαουθάμπτον και έμεινε οριστικά στην κατηγορία, με δύο σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και μόνο μία ήττα σε επτά αγωνιστικές. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, έχει πάρει μόλις μία νίκη όταν βρέθηκε πίσω, αλλά έχασε μόνο δύο φορές όταν πήρε προβάδισμα φέτος. Θέλει να βάλει τέλος στην κάκιστη παράδοση με Μπρίστολ Σίτι, την οποία κέρδισε τελευταία φορά εντός στο πρωτάθλημα, το 2008. Εκτός ο μπακ Γκουτς και ο μέσος Πίρσον, αμφίβολος ο επιθετικός Μάε.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η αδιάφορη βαθμολογικά Μπρίστολ Σίτι, κέρδισε τη Ρόδεραμ και είναι αήττητη σε επτά αγώνες, στις οποίες έχει δεχτεί μόνο δύο γκολ, ενώ έχει πληρώσει μόλις ένα over 2.5 γκολ σε εννέα αγωνιστικές. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ, έχει κερδίσει όμως ένα εκτός έδρας παιχνίδι στα τελευταία έξι ταξίδια της, δύο στα τελευταία δέκα και τρία στα τελευταία 17 αν και έχει καλή παράδοση μέσα στο Στόουκ. Εκτός οι μπακ Άτκινσον, Βάινερ, οι μέσοι Νέισμιθ, Μπεναρούς και ο βασικός επιθετικός Μπελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καιρός να σπάσει η Στόουκ την κακή παράδοση. Άσος.

ΡΟΔΕΡΑΜ - ΚΑΡΝΤΙΦ

Η υποβιβασμένη ουραγός Ρόδεραμ, έχασε στο Μπρίστολ και τελειώνει τη σεζόν χωρίς εκτός έδρας νίκη, με πέντε ματς συνολικά χωρίς τρίποντο και γκολ, ενώ έχει μία νίκη στα τελευταία 21 παιχνίδια. Ακόμα και εντός έδρας, έχει κερδίσει μόνο ένα στα τελευταία δέκα ματς, ενώ σε επτά παιχνίδια εκεί αυτό το διάστημα, δεν σκόραρε καν. Δεν έχει νίκη όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ. Εκτός Aγιάλα (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολοι είναι οι μπακ Μόρισον, Μπλάκετ και οι μέσοι Κλούκας, Λίντσι, Τιεΐ, Kαφού.

Η αδιάφορη Κάρντιφ, εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα επτά σερί αγώνες. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ έχει πάρει και τις 12 τελευταίες νίκες με σκορ 1-0 ή 2-1, ενώ έχει τον δεύτερο μικρότερο αριθμό ισοπαλιών (5), με ένα Χ στα τελευταία 21 ματς. Εκτός ο τερματοφύλακας Όλνγουικ, αμφίβολοι οι μπακ Εντζί (ένας εκ των δύο αρχισκόρερ), Γουίλσον – Έσμπραντ, ΜακΓκίνες, οι μέσοι Ο’ Ντάουντα, Ράμζι και οι επιθετικοί Μεϊτέ, Ετέτε (3 γκολ), Άχερν – Γκραντ (ένας εκ των δύο αρχισκόρερ) .

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μείνετε μακριά, παντελώς αδιάφορο ματς.

ΠΛΙΜΟΥΘ - ΧΑΛ

Η Πλίμουθ λύγισε στην έδρα της Μίλγουολ και έχει δύο σερί ήττες, χωρίς να πετύχει γκολ. Η ομάδα του Νιλ Ντιούσνιπ όμως, μένει στην κατηγορία σίγουρα με νίκη, ενώ υποβιβάζεται αν δεν κερδίσει και νικήσει η Μπέρμιγχαμ, ή αν χάσει με τουλάχιστον τέσσερα γκολ διαφορά και η Μπέρμιγχαμ πάρει πόντο. Από τις 12 φετινές νίκες, οι εννέα είναι εντός, αλλά μέσα στο γήπεδό της, στα τελευταία επτά παιχνίδια, κέρδισε μόνο το τελευταίο, απέναντι στην πρωταθλήτρια Λέστερ. Εκτός ο μέσος Μίλερ.

Η Χαλ, ισοφάρισε τρεις φορές την και είναι αήττητη έξι αγωνιστικές, αλλά με εναλλαγή νίκης – ισοπαλίας. Η ομάδα του Λίαμ Ροσίνιορ, για να μπει στα πλέι – οφ, το μόνο ρεαλιστικό σενάριο που την εξυπηρετεί είναι ουσιαστικά να κερδίσει και ταυτόχρονα να χάσει η Γουέστ Μπρομ. καθώς ισοπαλία της τελευταίας δεν φτάνει. Εκτός έδρας είναι δυνατή, με έξι νίκες και μόνο μία ήττα σε εννέα ταξίδια. Φιλοτζίν ή Καρβάλιο, σκόραραν στα τέσσερα τελευταία ως φιλοξενούμενη, που η ομάδα τους βρήκε δίχτυα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν πράγματα να κυνηγήσουν, το Χ έχει τον πρώτο λόηο.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Μίντλεσμπρο του Μάικλ Κάρικ, πέρασε από το Κάρντιφ και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, αλλά είναι αργά για να διεκδικήσει πλέι – οφ και απλά θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό της με νίκη. Ο Λατ σκοράρει πέντε σερί αγωνιστικές, αλλά και στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας, όπου η Μπόρο βρήκε δίχτυα. Εκτός Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), ΜακΓκρι (μέσος), αμφίβολος ο τερμ. Γκλόβερ, oι μπακ ΜακΝερ, Φράι και οι επιθετικοί Φορς (αρχισκόρερ), Κόμπερν (εκ των 2ων σκόρερ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Γουότφορντ, κέρδισε μετά από έξι αγωνιστικές, αλλά η βελτίωσή της ήρθε πολύ αργά για να διεκδικήσει κάτι. Η ομάδα του Τομ Κλέβερλι, έχει κρατήσει πάντως ανέπαφη την εστία της σε τέσσερις από τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, αλλά ήταν ισόπαλη σε πέντε από τις τελευταίες επτά, έχοντας ούτως ή άλλως τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό σε Χ φέτος, με 17. Εκτός έδρας έχει δύο νίκες σε εννέα ταξίδια, ενώ πέρασε τελευταία φορά από το Μίντλεσμπρο το 2016. Aμφίβολος ο επιθετικός Μπάα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Γκολ – γκολ και over 2.5, oι δύο ομάδες θα παίξουν ελεύθερα.

ΛΕΣΤΕΡ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Λέστερ του Έντσο Μαρέσκα, πήρε τρίτη σερί νίκη και δεύτερη συνεχόμενη με ανέπαφη εστία στο Πρέστον και όχι μόνο εξασφάλισε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά στέφθηκε πρωταθλήτρια και μαθηματικά, οπότε θα κάνει φιέστα τίτλου. Έχει τις λιγότερες ισοπαλίες στη σεζόν, μόνο τέσσερις συνολικά και μόνο μία από αυτές ήταν μέσα στο γήπεδό της. Ο Βάρντι σκοράρει σε τρεις σερί αγωνιστικές και δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς, στα οποία έχει πετύχει γκολ και ο Εντιντί. Aμφίβολος ο μπακ Σούταρ.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Η Μπλάκμπερν δεν καθάρισε με την παραμονή, με δύο αγώνες χωρίς νίκη και ένα τρίποντο σε πέντε. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, θέλει πόντο στο Λέστερ για να σωθεί, ενώ σε περίπτωση ήττας κινδυνεύει από τρεις ομάδες. Ο Σμόντιτς, έχει σκοράρει και στα τελευταία έξι που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Τον Φεβρουάριο, κέρδισε 2-1 στο Λέστερ για το Κύπελλο. Εκτός οι μπακ Φλεκ, Mπαρνς, o μέσος Σίγκουρντσον και ο επιθετικός Λέοναρντ, αμφίβολοι Γουόρτον (μπακ), Γκίλσεναν (μέσος) και Χέτζες (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λέστερ θα είναι…μεθυσμένη από τους πανηγυρισμούς και ίσως η Μπλάκμπερν τσιμπήσει Χ.

ΛΙΝΤΣ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Λιντς, βρήκε τη χειρότερη στιγμή για να υποστεί τη βαρύτερη ήττα της σεζόν και δεν κρατά την τύχη στα χέρια της για τη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, θα ανέβει μόνο σε περίπτωση νίκης με Σαουθάμπτον και ταυτόχρονης ήττας της Ίπσουιτς. Έχει μία εντός έδρας ήττα όλη τη σεζόν, αλλά ήταν στο προηγούμενο παιχνίδι της εκεί! Είναι η μόνη που δεν έχει χάσει ματς που προηγήθηκε, ανεξαρτήτως έδρας. Λείπουν Στράουκ (μπακ), Τζέιμς (εξτρέμ), αμφίβολος ο Ρόμπερτς (μπακ).

Η Σαουθάμπτον, δεν έχει τίποτε να κυνηγήσει την τελευταία αγωνιστική, καθώς θα είναι σίγουρα τέταρτη, με τρεις σερί ήττες, οπότε ετοιμάζεται για τα πλέι – οφ. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, δεν έχει καν σκοράρει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και δεν είναι ξεκάθαρο πώς θα προσεγγίσει την επίσκεψη στο Έλαντ Ρόουντ. Τελευταία νίκη στο Λιντς, το 2012. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Μπαζούνου (παίζει ο ΜακΚάρθι), ο μπακ Λαριός, ο μέσος Ρόθγουελ και ο μέσος – κλειδί, Σ. Άρμστρονγκ, αμφίβολος ο μέσος Ντάουνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσος για τη Λιντς, αλλά δεν θα της φτάσει για την άνοδο…

ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, κράτησε την ψυχραιμία της μεσοβδόμαδα στο Κόβεντρι και είναι προ των πυλών της επιστροφής στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 22 χρόνια. Ανεβαίνει με νίκη ή ισοπαλία, ενώ σε περίπτωση ήττας θα είναι πλέι – οφ, αν κερδίσει η Λιντς. Ευτυχώς γι’ αυτήν, έχει μία από τις ισχυρότερες έδρες της κατηγορίας, στην οποία έχει χάσει μόνο ένα ματς και αυτό ήταν πριν 20 παιχνίδια. Τελευταία νίκη εντός επί της Χάντερσφιλντ, το 2013. Εκτός οι μπακ Γουίλιαμς, Ντονασιέν.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Χάντερσφιλντ δεν κατάφερε να κερδίσει την Μπέρμιγχαμ, δεν έχει νίκη τέσσερις αγώνες και θα γλιτώσει τον υποβιβασμό μόνο με ένα απίθανο σενάριο: νίκη της, ταυτόχρονη ήττα της Πλίμουθ ικανή να καλύψει διαφορά 15 γκολ, μαζί με ήττα της Μπέρμιγχαμ, ή ισοπαλία της με κάλυψη διαφοράς 11 γκολ!. Η ομάδα του Αντρέ Μπραϊτενράιτερ, έχει τις περισσότερες ισοπαλίες (18), ενώ έχει κερδίσει μόνο ένα στα τελευταία 13 εκτός έδρας. Eκτός οι Μπάλκερ, Ράφελς, Νακαγιάμα (μπακ), Xάρατ (επιθετικός), αμφίβολος ο μέσος Χογκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νίκη – ανόδου για την Ίπσουιτς και υποβιβασμού για τη Χάντερσφιλντ, με over 2.5.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΚΠΡ

Η αδιάφορη Κόβεντρι, πάλεψε μεσοβδόμαδα με την Ίπσουιτς αλλά έχασε και έμεινε χωρίς νίκη για πέμπτη σερί αγωνιστική και με μόνο ένα τρίποντο σε επτά αγώνες, απογοητευμένη με τον τρόπο που τελείωσε η σεζόν. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, πληρώνει δέκα συνεχή over 2.5 στο γήπεδό της, εκ των οποίων τα οκτώ ήταν και γκολ - γκολ. Εκτός είναι ο μπακ Μπινκς και ο μέσος Τορπ, ο τρίτος σκόρερ, Σακαμότο και ο επιθετικός Ταβάρες. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Κίτσινγκ.

Η ΚΠΡ, απαλλαγμένη πλέον από το άγχος της μάχης παραμονής, διέλυσε τη Λιντς και έχει δύο σερί νίκες, χωρίς να δεχτεί γκολ. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες, είναι επικίνδυνη εκτός έδρας, καθώς από τα έξι τελευταία ταξίδια της, έχασε μόνο το προηγούμενο με τη Χαλ. Ανεξαρτήτως έδρας, νίκησε μόνο τρεις φορές φέτος, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έχασε μόνο δύο φορές όταν προηγήθηκε. Ο Ντάικς σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές. Εκτός είναι o μέσος Ρίτσαρντς, αμφίβολοι οι επιθετικοί Φρέι, Κολί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιάφορο ματς, η Κόβεντρι θα πάρει το τρίποντο για την τιμή των όπλων.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

04/05/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 97 45 31 4 10 89 39 50
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 93 45 27 12 6 90 57 33
3 Λιντς Λιντς 90 45 27 9 9 80 41 39
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 84 45 25 9 11 85 62 23
5 Νόριτς Νόριτς 73 45 21 10 14 79 63 16
6 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 72 45 20 12 13 67 47 20
7 Χαλ Χαλ 70 45 19 13 13 68 59 9
8 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 66 45 19 9 17 68 61 7
9 Κόβεντρι Κόβεντρι 64 45 17 13 15 69 57 12
10 Πρέστον Πρέστον 63 45 18 9 18 56 64 -8
11 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 62 45 17 11 17 53 47 6
12 Κάρντιφ Κάρντιφ 62 45 19 5 21 51 65 -14
13 Σουόνσι Σουόνσι 57 45 15 12 18 59 64 -5
14 Γουότφορντ Γουότφορντ 56 45 13 17 15 60 58 2
15 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 56 45 16 8 21 52 52 0
16 Μίλγουολ Μίλγουολ 56 45 15 11 19 44 55 -11
17 ΚΠΡ ΚΠΡ 53 45 14 11 20 45 57 -12
18 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 53 45 14 11 20 45 60 -15
19 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 50 45 13 11 21 58 74 -16
20 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 50 45 14 8 23 42 68 -26
21 Πλίμουθ Πλίμουθ 48 45 12 12 21 58 70 -12
22 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 47 45 12 11 22 49 65 -16
23 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 45 45 9 18 18 48 75 -27
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 24 45 4 12 29 32 87 -55
Promotion - Premier League
Promotion - Championship (Play Offs: Semi-finals)
Relegation - League One

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr