Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Δυνατές μονομαχίες!

Κυριακή, 5 Μαΐου 2024 - 11:38

Συνέχεια στην 5η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, με τέσσερις αναμετρήσεις που αξίζουν το ποντάρισμα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Α' Βραζιλίας: Δυνατές μονομαχίες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Βραζιλίας.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΕ ΓΚΑΜΑ

Δυσκολίες συνάντησε η Ατλέτικο Παραναένσε στην έδρα της Ζουβεντούδε αλλά τελικά πήρε την ισοπαλία. Μεσοβδόμαδα βρέθηκε στην έδρα της Ιπιράνγκα για την πρώτη τους κόντρα για τον 3ο γύρο του κυπέλλου όπου ηττήθηκε με 2-1.. Με no goal έβγαλε η ομάδα του Κούκα τα 4 από τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Με νίκες έχει βγάλει τα 5 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις όπου δεν δέχθηκε γκολ. Νέος τραυματίας ο καλός στόπερ Τιάγκο Ελένο.

Μέγα κάζο ήταν για την Βάσκο η 4άρα που δέχθηκε από την Κρισιούμα. Όπως ήταν φυσικό ο Ραμόν Ντίας αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία αφήνοντας την ομάδα με 4 ήττες στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Ο τεχνικός της ομάδας Νέων, Ρενάτο Πάιβα, ανέλαβε σε υπηρεσιακή βάση κι έκανε ντεμπούτο στο μεσοβδόμαδο εκτός έδρας ματς για το κύπελλο με την Φορταλέσα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 0-0. Νέος τεχνικός διευθυντής ανέλαβε ο Πέντρο Μαρτίνς. Διαθέσιμος θα είναι ο σταρ Παγιέτ

EKTIMHΣΗ: Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκαν κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό κόντρα στη Ζουβεντούδε. Από την άλλη η Βάσκο ντε Γκάμα θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα με τεσσάρα από τη Κρισιούμα. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 2.04 από τη Betshop.

ΒΙΤΟΡΙΑ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Η Βιτόρια Μπαϊα πάλεψε αλλά έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της Κρουζέιρο, δεύτερη ήττα σε τρεις αγωνιστικές στο ξεκίνημα. Βρήκε άμεση απάντηση στο πρώτο γκολ που δέχτηκε, ωστόσο τα αμυντικά λάθη συνεχίστηκαν και υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα της παρότι πρόσφατα κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα «Μπαϊάνο». Over και γκολ-γκολ τα τέσσερα από τα έξι τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν υπολογίζονται οι μέσοι Αντράντε, Φελίπε Βιέιρα.

Η Σάο Πάολο παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Παλμέιρας, μένοντας με μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές. Ερχόμενη από την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί της Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ (0-2) στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού Λ. Σουμπελντία (πλησιάζοντας την πρόκριση στους «16» του Λιμπερταδόρες) δεν μπόρεσε να βρει επιθετικές λύσεις. Ξημερώματα Παρασκευής αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Αγκουϊά ντε Μαραμπά για τον 3ο γύρο κυπέλλου όπου επικράτησε 3-1. Εκτός πλάνων ο βασικός δεξιός μπακ Ραφίνια και οι μεσοεπιθετικοί Λούκας Μόουρα, Ουέλινγκτον Ράτο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα αμυντικά λάθη στοιχίζουν στη Βιτόρια που προβληματίζει με την εικόνα της και καλείται άμεσα να βρει λύσεις. Από την άλλη η Σάο Πάολο μετρά μια νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Θα πάμε με το over 2,5 σε απόδοση 2.35 από τη Betshop.

ΚΟΥΙΑΜΠΑ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ

Κολλημένη στον βυθό είναι η Κουϊάμπα μετά και την εντός έδρας ήττα με 0-3 από την Ατλ. Μινέιρο. Κακή εικόνα της ομάδας του Λουίς Φερνάντο Ιούμπελ, μετρούσε συνολικά πέντε ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, με τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία (στο Σουνταμερικάνα με την Γκαρσιλάσο) κι ενώ την Παρασκευή αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Γκοϊάς για τον τρίτο γύρο κυπέλλου από την οποία ηττήθηκε 1-0 (23/5 η ρεβάνς). Τιμωρημένος ο Φουχς, τραυματίες οι μέσοι Μαξ, Αουγκούστο και Μινέιρο.

Δεύτερη κολλητή «λευκή» ισοπαλία έφερε η Παλμέιρας στην έδρα της Σάο Πάολο, μένοντας με μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές. Ερχόμενη από πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί της Ιντ. Ντελ Βάλε στο Λιμπερταδόρες (2-3), έριξε το βάρος στην άμυνα και το πλάνο απέδωσε. Ξημερώματα Παρασκευής υποδέχθηκε την Μποταφόγκο για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου επικρατώντας 2-1 (στις 23/5 η ρεβάνς). Αμφίβολος ο μέσος Ράφαελ και οι επιθετικοί Ντουντού και Ροντρίγκες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε προβληματική κατάσταση η Κουϊαμπά η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση παρουσιάζοντας μάλιστα πολύ κακή εικόνα στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Από την άλλη η Παλμέιρας δείχνει να μπορεί να αντιστρέψει τα αρνητικά αποτελέσματα. Θα πάμε με το 2 σε απόδοση 1.76 από τη Betshop.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΜΠΑΙΑ

Μεγάλο διπλό επί της Φλαμένγκο πανηγύρισε η Μποταφόγκο, τρίτη νίκη στο αήττητο ξεκίνημα τεσσάρων αγωνιστικών. Και με πολύ καλή εμφάνιση, «κλειδώνοντας» τα ατού του αντιπάλου, χαμόγελα για το θετικότατο ξεκίνημα υπό τις οδηγίες του Αρτούρ Ζόρζε. Ξημερώματα Παρασκευής υποδεχόταν την Βιτόρια Μπαϊα στην πρώτη εκ των δύο αναμετρήσεων τους για τον τρίτο γύρο κυπέλλου όπου επικράτησε 1-0 (23/5 η ρεβάνς), παράλληλα συμμετέχει στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Αμφίβολος ο επιθετικός Τικίνιο.

Σημαντική νίκη σε βάρος της Γκρέμιο πανηγύρισε η Μπαϊα, που έχει μόλις μία ήττα στην πρώτη τετράδα αγώνων του μπραζιλειράο. Ακολούθησε η νίκη 1-0 επί της Κρισιούμα στην πρώτη εκ των δύο αναμετρήσεων τους για τον τρίτο γύρο κυπέλλου (23/5 η ρεβάνς). Γκολ-γκολ τα πέντε από τα οκτώ τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ροτζέριο Σένι κάνει τα πλάνα του χωρίς τον αμυντικό Ράιαν και τον μέσο Ασεβέδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Φλαμένγκο μάλιστα και με πολύ καλή εμφάνιση. Από την άλλη η Μπαΐα έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα με μόλις μία ήττα στις πρώτες αγωνιστικές. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.74 από τη Betshop.

Βαθμολογία -

05/05/2024Serie A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μποταφόγκο Μποταφόγκο 9 4 3 0 1 10 4 6
2 Ατλέτικο Μινέιρο Ατλέτικο Μινέιρο 9 5 2 3 0 9 3 6
3 Μπραγκαντίνο Μπραγκαντίνο 9 5 2 3 0 7 5 2
4 Φλαμένγκο Φλαμένγκο 8 5 2 2 1 5 5 0
5 Ατλέτικο Παραναένσε Ατλέτικο Παραναένσε 7 4 2 1 1 6 3 3
6 Μπαΐα Μπαΐα 7 4 2 1 1 6 5 1
7 Internacional Internacional 7 4 2 1 1 4 3 1
8 Κρουζέιρο Κρουζέιρο 7 4 2 1 1 7 7 0
9 Γκρέμιο Γκρέμιο 6 4 2 0 2 4 3 1
10 Φορταλέζα Φορταλέζα 6 4 1 3 0 4 3 1
11 Κρισιούμα Κρισιούμα 5 3 1 2 0 6 2 4
12 Κορίνθιανς Κορίνθιανς 5 5 1 2 2 3 3 0
13 Παλμέιρας Παλμέιρας 5 4 1 2 1 1 1 0
14 Juventude Juventude 5 4 1 2 1 5 7 -2
15 Φλουμινένσε Φλουμινένσε 5 5 1 2 2 7 10 -3
16 Σάο Πάολο Σάο Πάολο 4 4 1 1 2 5 4 1
17 Βάσκο Ντα Γκάμα Βάσκο Ντα Γκάμα 3 4 1 0 3 4 9 -5
18 Εσπόρτε Κλούμπε Βιτόρια Εσπόρτε Κλούμπε Βιτόρια 1 3 0 1 2 3 6 -3
19 Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Ατλέτικο Γκοϊανιένσε 1 4 0 1 3 2 7 -5
20 Κουιαμπά Κουιαμπά 0 3 0 0 3 0 8 -8
CONMEBOL Libertadores
CONMEBOL Libertadores Qualifiers
CONMEBOL Sudamericana
CONMEBOL Sudamericana Group Stage
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr