Ποδόσφαιρο

Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου, μπαρουτοκαπνισμένη σε τέτοια!

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024 - 00:50

H Ρεάλ είναι έτοιμη να γράψει ιστορία σήμερα, αρκεί να κάνει αυτό που ξέρει καλά, πετώντας εκτός συνέχειας τους Βαυαρούς. 

Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου, μπαρουτοκαπνισμένη σε τέτοια!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Επαναληπτικός αγώνας για τα ημιτελικά. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νέας ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
(22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 241, Cosmote Sport 1HD/MEGA TV
Α' ματς: Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης 2-2

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αρκετά «νεκρά» διαστήματα στο Μόναχο, δέχθηκε την ανατροπή σε διάστημα ελάχιστων λεπτών, αλλά το σημαντικό είναι ότι απέφυγε την ήττα και θεωρείται φαβορί για την πρόκριση στον τελικό. Η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ ουδέποτε φέτος ανέβασε την απόδοσή της στα ύψη, πλην όμως στα κρίσιμα ματς ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω, αυτό έκανε τη διαφορά και έφερε αποτυχίες, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι εξασφάλισαν το 36ο πρωτάθλημα το Σάββατο, καθώς επικράτησαν 3-0 της Κάντιθ εντός (με αλλαγές στο αρχικό σχήμα) και εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Τζιρόνα. Ως εκ τούτου, οι «μερένχες» μπορούν να επικεντρωθούν απόλυτα στο ευρωπαϊκό μέτωπο.

Αγωνιστικά νέα
Εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής ο έμπειρος Καρβαχάλ (α. 8/1, 26/4) και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας. Δεν αναφέρθηκαν αξιοσημείωτα αγωνιστικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα: Λούνιν – Καρβαχάλ, Τσουαμενί, Ρούντιγκερ, Μεντί – Βαλβδέρδε, Κρος, Καμαβινγκά, Μπέλινγκαμ – Βινίσιους, Ροντρίγκο

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν μπήκε δυνατά στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δέχθηκε γκολ κόντρα στη ροή, αλλά το γύρισε σε ελάχιστα λεπτά, για να ισοφαριστεί στο φινάλε. Μπορεί η ομάδα του Τόμας Τούχελ να μην πήρε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς στη Μαδρίτη, πλην όμως «κοίταξε στα μάτια» το φαβορί του ζευγαριού και δεν είναι αμελητέες οι πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό. Το εντυπωσιακό για τους Βαυαρούς είναι ότι μόνο αν κατακτήσουν το τρόπαιο θα αποφύγουν το ασυνήθιστο φαινόμενο για αυτούς να μείνουν με άδεια χέρια (έχασαν πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ). Για το γερμανικό πρωτάθλημα, παρατάχθηκαν με αλλαγές το Σάββατο και έχασαν 3-1 στη Στουτγάρδη. Κινδυνεύει η 2η θέση, αλλά μικρό το κακό, δεδομένου ότι έχει τσεκάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγωνιστικά νέα
Απουσιάζουν οι Κομάν (ε. 7/2, 17/3), Γκερέιρο (α. 7/0, 20/3), δεν αναφέρθηκαν απουσίες πρώτης γραμμής, αν και ο Κομάν θα μπορούσε να βοηθήσει σε παιχνίδι αντεπιθέσεων.

Πιθανή ενδεκάδα: Νόιερ – Κίμιχ, Ντάιερ, Ντε Λιχτ, Μαζράουι – Λάιμερ, Γκορέτσκα – Σανέ, Μουσιάλα, Γκνάμπρι – Κέιν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.9 3.75 3.7 2.5 1.48 1.54 2.35 1.42 2.62 1.27 1.25 1.87
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου / Εκτίμηση

Η Ρεάλ έχει την ψυχολογία, έχει την ιστορία, έχει την εμπειρία και τώρα θα έχει και τον κόσμο στο πλάι της για να πάρει τη πρόκριση. Όλα αυτά φτιάχνουν ένα συνεθύλεμα το οποίο μας οδηγεί προς τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. 1 (1.94) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr