Ποδόσφαιρο

Super League 2: Eυκαιρία για Καμπανιακό, καθαρίζει ο Ηρακλής!

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024 - 00:16

Ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά τα πράγματα και στη Σούπερ Λιγκ, κυρίως στο γκρουπ του υποβιβασμού, έχοντας σήμερα ακόμα πέντε σημαντικούς αγώνες. 

Super League 2: Eυκαιρία για Καμπανιακό, καθαρίζει ο Ηρακλής!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ 2.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Καμπανιακού στην Χαλάστρα, λόγω έργων στο Καυτανζόγλειο. Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια με τέταρτη συνεχόμενη νίκη στα πλέι αουτ, αλλά και ο βαθμός που πήρε στην Κοζάνη ήταν ικανοποιητικός. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρειάζεται πλέον μόνο έναν πόντο για να σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία και το ματς με την Αναγέννηση θεωρείται ευκαιρία για τον γηραιό για να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα τη δουλειά.

Η Αναγέννηση έκανε καλή εμφάνιση στην Χαλάστρα κόντρα στον Καμπανιακό, όμως όσο δεν σκοράρει τόσο θα δυσκολεύεται να κάνει την διαφορά και να τελειώνει με την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία. Και πάλι το πιο γήπεδο θα επιδιώξει αυτήν την φορά να αξιοποιήσει την βαθμολογική άνεση του Ηρακλή για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς των κιτρινόμαυρων εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πρώτο μέλημα των δύο ομάδων είναι να μη χάσουν. Ειδικά ο Ηρακλής είναι πολύ κοντά στη παραμονή οπότε δεν θέλει ιδιαίτερα ρίσκα. Under 2.5 (1.60).

ΚΟΖΑΝΗ - ΠΑΟΚ Β

Η Κοζάνη έδωσε μεγάλη μάχη με τον Ηρακλή και ανταμείφθηκε με έναν βαθμό που της επιτρέπει να ελπίζει στην παραμονή στην κατηγορία. Το θέμα με τους νεοφώτιστους είναι πως αποφεύγουν τα πολλά ρίσκα, αρκούνται στην ισοπαλία, αυτό άλλωστε είναι το αποτέλεσμα που έφεραν στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς ! Χρειάζονται νίκη για να πάρουν την έξτρα ώθηση, το ματς με τον ΠΑΟΚ που έχει σωθεί και μαθηματικά απ0τελεί πρώτης τάξης ευκαιρίες. Γκολ-γκολ τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς των ερυθρόλευκων.

Ο ΠΑΟΚ Β’ έκανε και μαθηματικά το καθήκον του και διασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία. αναμενόμενο από μία ομάδα ποιότητας ου στις λεπτομέρειες έχασε την είσοδο στα πλέι οφ, αλλά δε καμία περίπτωση δεν ανησύχησε με τη συμμετοχή στα πλέι άουτ. Θεωρητικά υπάρχει η δυνατότητα χαλάρωσης, αν και ο κόουτς Αλέξης Αλεξιάδης διαμήνυσε πως η ομάδα του δεν θα κάνει χάρες και θα παίξει για την φανέλα. Πλήρης η αποστολή για την Κοζάνη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μονόπλευρο το ενδιαφέρον με τη Κοζάνη να είναι αυτή που καίγεται. Ο ΠΑΟΚ είναι αδιάφορος οπότε δεν θα σκοτωθεί για το παιχνίδι.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ

Και αυτό το ματς του Αιολικού θα γίνει στην Αριδαία της Πέλλας και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών αντί για τη Μυτιλήνη. Απομένει πλέον να γραφτούν οι τίτλοι τέλους σε μια αποτυχημένη σεζόν για τους νεοφώτιστους που ξεκίνησαν με όνειρα την αγωνιστική περίοδο αλλά ουδέποτε στάθηκαν ανταγωνιστικά. Μόνο ένας πόντος στα τέσσερα ποιο πρόσφατα ματς. Μόνο ένα γκολ το ενεργητικό σε αυτό το διάστημα για την ομάδα του νησιού που μοιάζει παραδομένη.

Ο Καμπανιακός μοιάζει να… μπουκώνει στο πιο καθοριστικό σημείο της περιόδου Πάνω που πάλευε να απεμπλακεί από την ζώνη υποβιβασμού, ξέμεινε από δυνάμεις και ψυχολογία και μετρά μόνο έναν πόντο στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Οι ερυθρόλευκοι πληρώνουν ξανά την αδυναμία τους στην τελική προσπάθεια, όπου με πολύ άγχος δεν έχουν βάλει ούτε ένα γκολ στα τρία τελευταία ματς. Ευκαιρία θεωρείται η αναμέτρηση με τον υπό αποσύνθεση Αιολικό για έναν πολύτιμο διπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι πολλές απουσίες του Αιολικού ίσως παίξουν καταλυτικό ρόλο στο ματς. Θέλει το παιχνίδι ο Καμπανιακός και ξεκάθαρα θα το χτυπήσει. 2 (2.00).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β

Ο Γιούχτας… κλάταρε στο πιο σημαντικό σημείο της περιόδου και το πλήρωσε με τον επικείμενο υποβιβασμό του. Μαθηματικές είναι οι ελπίδες παραμονής, καλείται να καλύψει διαφορά επτά βαθμών σε τρεις αγωνιστικές από την Παναχαϊκή, ενώ φυσικά οφείλει να κερδίσει και τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται από πάνω στην κατάταξη. Οι κρητικοί δεν το Βάζουν κάτω, τονίζουν πως θα παλέψουν ως το τέλος. Παραμένουν τα θέματα στο σκοράρισμα, μόνο ένα γκολ ενεργητικό σε τρία παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε την μάχη του στη Ρόδο, όπου για πολλοστή φορά στη φετινή περίοδο πλήρωσε την αδυναμία τους στο σκοράρισμα. Είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά και πάλι έμεινε στο μηδέν και στον έναν πόντο που λίγο βοηθά στην προσπάθεια για να μείνει στην κατηγορία. Αήττητο σε τέσσερα παιχνίδια οι πράσινοι, αλλά με μόνο μία νίκη σε αυτό το διάστημα, αφού συνολικά πέτυχαν ένα γκολ, ενώ δεν δέχθηκαν κανένα!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Γιούχτας έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για παραμονή ενώ για τον Παναθηναϊκό Β η νίκη αποτελεί μονόδρομο μόνο έτσι θα ελπίζει για να μείνει στην κατηγορία. Over 2.0 (1.89)

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β

Το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ταλαιπωρείται με την έδρα του το Αιγάλεω και αυτός είναι βασικός λόφος για τον οποίο δεν έχει ακόμα ξεμπλέξει με την παραμονή στην κατηγορία. Κέρδισε πάντως τον Γιούχτα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη, ποντάρει στην άμυνα, έχοντας δεχθεί μόνο ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς.

Τις βαλίτσες τους για την… άγονη γραμμή της Γ’ Εθνικής μαζεύουν στον Ολυμπιακό, ολοκληρώνοντας με κάκιστο τρόπο μία σεζόν που ξεκίνησε με όνειρα στο μεγάλο λιμάνι, Με έναν μόλις βαθμό στα έξι τελευταία παιχνίδια ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι ελπίζουν μόνο μαθηματικά την αποφυγή του μοιραίου που προϋποθέτει τρεις δικές τους νίκες και συνεχόμενα χαρακίρι από όσους προπορεύονται. Μόνο ένα γκολ ενεργητικό για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Αιγάλεω θέλει τη νίκη και έχει περισσότερες πιθανότητες να τη πετύχει απ΄ ότι ο Ολυμπιακός, που χρειάζεται ένα θαύμα για να σώσει τη κατηγορία. 1 & over 1.5 (1.75).

Βαθμολογία -

07/05/2024Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Levadiakos Levadiakos 44 6 5 1 0 12 3 9
6 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 30 7 5 0 2 14 10 4
7 Ηρακλής Ηρακλής 28 7 3 4 0 7 4 3
2 Λάρισα Λάρισα 31 6 1 3 2 13 12 1
3 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 24 6 2 2 2 6 7 -1
8 Αναγέννηση Καρδίτσας Αναγέννηση Καρδίτσας 21 7 1 3 3 2 5 -3
4 Μακεδονικός Μακεδονικός 21 5 1 2 2 8 11 -3
9 Καμπανιακός Καμπανιακός 20 7 2 2 3 7 7 0
10 Κοζάνη Κοζάνη 20 7 1 5 1 8 9 -1
5 AEK Athens II AEK Athens II 18 5 0 2 3 6 12 -6
11 Αιολικός Αιολικός 15 7 1 2 4 4 7 -3
Promotion - Super League
Promotion - Super League
Relegation
07/05/2024Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
6 Διαγόρας Διαγόρας 27 7 3 4 0 7 4 3
1 Καλλιθέα Καλλιθέα 37 6 4 1 1 13 3 10
7 Αιγάλεω Αιγάλεω 25 7 3 3 1 7 3 4
2 Χανιά Χανιά 31 6 3 0 3 12 11 1
8 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 24 7 4 1 2 8 9 -1
3 Ιωνικός Ιωνικός 27 6 2 3 1 9 6 3
9 Παναθηναϊκός Β' Παναθηναϊκός Β' 20 7 2 3 2 4 3 1
4 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 25 5 2 1 2 7 12 -5
10 Γιούχτας Γιούχτας 17 7 2 0 5 5 11 -6
5 Καλαμάτα Καλαμάτα 19 5 0 1 4 0 9 -9
11 Ολυμπιακός Β' Ολυμπιακός Β' 16 7 1 1 5 9 10 -1
Promotion - Super League
Promotion - Super League
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr