Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Τουρκίας: Καραγκουμρούκ - Τραμπζονσπόρ, δυνατή μονομαχία με φόντο τον τελικό!

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024 - 03:02

Αναμέτρηση ρεβάνς για την ημιτελική φάση στο Κύπελλο της Τουρκίας, ανάμεσα στην Καραγκουμρούκ και την Τράμπζονσπορ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν επικρατήσει 3-2 και να έχουν μικρό προβάδισμα ενόψει του εν λόγω ματς.

Κύπελλο Τουρκίας:  Καραγκουμρούκ - Τραμπζονσπόρ, δυνατή μονομαχία με φόντο τον τελικό!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Καραγκουμρούκ - Τραμπζονσπόρ

Κωδ ΟΠΑΠ 249

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Καραγκιουμρούκ

Η Καραγκιουμρούκ, έχασε μεγάλη ευκαιρία στον πρώτο ημιτελικό, αλλά μπορεί να σφραγίσει την πρόκριση στην έδρα της. H ομάδα του Τολουνάι Καφκάς, έμεινε στο 2-2 με την Καϊσέρισπορ εκτός, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος και έτσι πλήρωσε γκολ - γκολ και over 2.5 σε πέντε συνεχόμενους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Εντός έχει μόνο δύο ήττες σε 16 παιχνίδια. Ο Μαρκάο σκοράρει δύο σερί αγώνες.

Ποτέ στον τελικό

Θέλει να γράψει ιστορία, παίρνοντας πρόκριση για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου, στην παρθενική συμμετοχή της σε ημιτελικά. Εκτός ο μέσος Μπερτολάτσι, αμφίβολος ο αμυντικός Βεσέλι.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Τραμπζονσπόρ

Η Τράμπζονσπορ, έκανε μεγάλη ανατροπή στον πρώτο ημιτελικό, από το 0-2, αλλά συνεχίζει να έχει αδυναμίες στην άμυνα. Η ομάδα του Αμπντουλάχ Αβτζί, έχασε 3-1 στην έδρα της Σαμσουνσπόρ για το πρωτάθλημα και πλέον δέχεται γκολ εννέα σερί ματς, με τα οκτώ όμως να είναι γκολ - γκολ και over 2.5, καθώς έχει η ίδια ευχέρεια στο σκοράρισμα. O Mπάρντι σκοράρει σε δύο σερί αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Τελικό μετά από μία τετραετία

Θέλει να επιστρέψει στον τελικό μετά από τέσσερα χρόνια, όταν είχε κατακτήσει και το τελευταίο της τρόπαιο. Εκτός ο μπακ Τουρκμέν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3 3.5 2.1 2.12 1.62 1.44 2.55 1.52 2.27 1.62 1.24 1.32
Καραγκιουμρούκ - Τραμπζονσπόρ / Εκτίμηση

H Καραγκιουμρούκ στην έδρα της έχει την ευκαιρία να εξαλείψει το μικρό προβάδισμα της Τραμπζονσπόρ όπου επικράτησε 3-2. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν αδυναμίες στην άμυνα και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αν θέλουν να κρατήσουν το προβάδισμα του πρώτου ματς. Θα πάμε με το G/G & over 2,5 σε απόδοση 1.98 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr