Ποδόσφαιρο

Copa Sudamericana: Δελεάζει το 2 από ημίχρονο της Μπόκα

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024 - 12:07

Σε τιμές διπλασιασμού το σημείο στο Σπορτίβο - Μπόκα

Copa Sudamericana: Δελεάζει το 2 από ημίχρονο της Μπόκα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κόπα Σουνταμερικάνα

ΡΑΓΙΟ ΖΟΥΛΙΑΝΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ
*Ουδέτερο γήπεδο

Ούτε σεφτέ σε γκολ και βαθμούς στον όμιλο η Ράγιο Ζουλιάνο. Μετρά μόνο ήττες και 0-12 γκολ συνιστώντας την χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης. Εντός Βενεζουέλας είναι χωρίς υποχρεώσεις, αφού ήταν απογοητευτική η πορεία της στην Απερτούρα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός play offs. Δεν φαίνεται να έχει κάποιο ιδιαίτερο αγωνιστικό πρόβλημα. Συνεχίζει να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της στον όμιλο περίπου 700 χιλιόμετρα μακριά και αυτό έχει αντίκτυπο στην παρουσία ελάχιστου κόσμου στις εξέδρες.

Με τρία στα τρία στον όμιλο, αυτή η πρόκριση για την Ατλέτικο Παραναένσε χάνεται μόνο αν αυτοκτονήσει... Είναι δίχως αμφιβολία η καλύτερη ομάδα του γκρουπ με 11-1 ενεργητικό και δεν αποκλείεται να ολοκληρώσει με το απόλυτο στον όμιλο. Οσο για τις εγχώριες υποχρεώσεις αγωνίστηκε την Κυριακή με την Βάσκο Ντα Γκάμα. Αμφίβολος ο στόπερ Τιάγκο Ελένο. Πιθανές οι αλλαγές από τον Κούκα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπάρχει ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, όμως το διπλό είναι χαμηλά. Θα πάμε σε combo bet παίρνοντας το 2 και Over 2,5 σε απόδοση 2.12 στην Betshop.

ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ - ΚΟΚΙΜΠΟ ΟΥΝΙΔΟ
*Ουδέτερο γήπεδο

Η Λουκένιο ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στην διοργάνωση, καθώς έκλεισε τον α' γύρο με τρεις ήττες. Αν δεν νικήσει,. αποχαιρετά την διοργάνωση. Όσο για το πρωτάθλημα Παραγουάης, ανέκαμψε κάνοντας το «διπλό» επί της Νασιονάλ (0-1) με γκολ του Μάνια στο 68' και ενώ από το 45' έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Μετρά 4 over 2,5 στα 5 τελευταία επίσημα. Εχει σκοράρει μόλις στο 1 από τα τελευταία 4 ως γηπεδούχος. Αμφίβολος ο Χόρχε Μεντόζα (Μ), ερωτηματικό και ο Ντιέγκο Βέρα (Α). «Παρών» και ο Ροδρίγο Ρόχας (Μ) που δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα λόγω τιμωρίας.
Σε καλό μομέντουμ η Κοκίμπο τόσο εντός όσο και εκτός Χιλής. «Τρέχει» με 5-1-1 σε πρωτάθλημα και Sudamericana με αποτέλεσμα να είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Έχει καλή ψυχολογία μετά το 3-1 στο πρωτάθλημα επί της Ουατσιπάτο. Προηγήθηκε με 2-0 στο 19' και επί της ουσίας έριξε τίτλους τέλους στο 59' με το 3-0. Έχει σκοράρει στα 5 από τα 6 τελευταία εκτός, μετρά 11 στα 14 no goal συνολικά στην παρουσία της στο Sudamericana.

Να σημειωθεί πως στο 1-2 από την Ρασίνγκ είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία και δη για το ακυρωθέν γκολ του Τσάβες στο 58'.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό το σχετικά μοιρασμένο σετ… Είναι δύο ομάδες που δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές. Με βάση την εικόνα τους μέχρι στιγμής στον όμιλο, έχει τύχη το G/G σε απόδοση 1.71 στο pamestoixima.gr.

ΚΟΥΙΑΜΠΑ - ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝΟΣ

Αντιστρόφως ανάλογη η πορεία της Κουιαμπά εντός και εκτός συνόρων. Στο Sudamericana είναι αήττητη και είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά στη Βραζιλία δεν έχει κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα χάνοντας με 0-2 από την Παλμέιρας και χάνει. Στα τελευταία 7 επίσημα έχει μόλις μία ισοπαλία. Νοκ άουτ ο τιμωρημένος Κλέισον. Αμφίβολοι οι Εμπερέουρ (Α), οι μέσοι Μαξ, Φιλίπε Αουγκούστο και ο δεξιός μπακ Ραμόν.

Φαίνεται να έχει πρόβλημα στο γκολ. Δεν έχει σκοράρει εδώ και 287 λεπτά. Συγκεκριμένα έχει να σκοράρει από το 1-1 με την Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο για την 3η αγωνιστική του Sudamericana. Ταυτόχρονα μετρά 8 no goal στα 9 τελευταία επίσημα.

Η Μετροπολιτάνος είναι η πλέον αδύναμη ομάδα του ομίλου με τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. «Η συμμετοχή μας στο Σουνταμερικάνα είναι από μόνη της ξεχωριστό γεγονός μέσα στη χρονιά. Ωστόσο, θέλουμε να κατακτήσουμε και θετικά αποτελέσματα», δήλωσε ο στράικερ Ορτίς. Την ίδια στιγμή εντός Βενεζουέλας παίζει στα play offs και διεκδικεί το πρωτάθλημα. Είναι πρώτη με 2-1-0 κάνοντας το Σαββατοκύριακο το διπλό επί της Ντεπορτίβο Λα Γκουάιρα με ανατροπή.

Πολύ under συνολικά στην διοργάνωση. Συγκεκριμένα σε 20 ματς στο Sudamericana έχει 14 under. Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως μετρά και 14 No goal, ενώ έχει μόλις 5 νίκες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμενόμενο το σετ και ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων. Η εικόνα της Μετροπολιτάνος είναι για τα θηρία… Σ’ αυτές τις αποδόσεις ο άσος δεν έχει αξία. Προτιμότερο να πάμε στα 2-3 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.94 στην Betshop.

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ
* Σε υψόμετρο 4.083 μέτρα

Απογοητευτική η εικόνα της Ποτόσι στην διοργάνωση. Χωρίς γκολ στον όμιλο, θα χρειαστεί να κάνει υπέρβαση. Έχει μείνει εκτός και από τα play offs της Απερτούρα Βολιβίας χάνοντας με 3-1 από Ουνιβερσιτάριο Βίντο σε ματς που είχε παράπονα από την διαιτησία. Έτσι είναι χωρίς επίσημο ματς από τις 24/4 έχοντας μέχρι εκείνη την στιγμή 5 σερί ήττες εντός και εκτός συνόρων.

Πήρε τα πάνω της σε φιλικό… Με βελτιωμένη εικόνα νίκησε την Μεγάλη Πέμπτη σε φιλικό με 3-1 την Όλγουεϊς Ρέντι. «Ήταν ένα καλό τεστ για μας, είναι σημαντικό να έχουμε ρυθμό», δήλωσε ο Ιγιάνες.

Σε καλό «φεγγάρι» οι Βραζιλιάνοι της Φορταλέζα. «Τρέχουν« αήττητο σερί 8 αγώνων εντός και εκτός συνόρων έχοντας το απόλυτο «τρία στα τρία» στον όμιλο του Sudamericana. Έτσι με νίκη κάνει άλμα πρωτιάς και απευθείας πρόκρισης στους «16». «Μετρά» 9 over 2,5 σε συνολικά 18 ματς στο Sudamericana έχοντας ταυτόχρονα 6 Under 2,5 στα 10 τελευταία επίσημα. Νοκ άουτ ο τιμωρημένος Κάιζερ (Ε).

Η πρώτη φορά… Θα είναι η πρώτη φορά που οι Tricolor θα παίξουν σε υψόμετρο. «Θα είναι μια δύσκολη εμπειρία για όλους», δηλώνουν στελέχη τους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λόγω του υψομέτρου το σετ… Η Φορταλέζα δεν είναι συνηθισμένη να παίζει σε τέτοιες συνθήκες. Κοιτάμε, λοιπόν, προς το 1Χ και Over 1,5 σε απόδοση 1.70 στην ΟΠΑΠ.

ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΤΡΙΝΤΕΝΣΕ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης η Σπορτίβο μετά την νίκη της επί της Νασιονάλ Ποτόσι. Γνωρίζει πως αν καταφέρει να κάνει την υπέρβαση επί των «χενέιζε», θα έχει μπει ακόμη πιο γερά στην μάχη για την δυάδα. Εντός Παραγουάης προσπαθεί να βρει τα πατήματά της έχοντας σκαμπανεβάσματα. Προέρχεται από το 0-0 στην έδρα της Τακουάρι και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση με το ματς να είναι αρκετά μοιρασμένο.

Πολύς κόσμος στο γήπεδο. Ο πρόεδρος της, Νόρμαν Ρίντερ υποστήριξε πως θα είναι περίπου 20.000 θεατές και δεν αποκλείεται οι μισοί να είναι οπαδοί της Μπόκα!

Στις πρώτες αγωνιστικές η Μπόκα έδινε μεγαλύτερη βάση στο πρωτάθλημα Αργεντινής και όχι στην διοργάνωση γι’ αυτό έχει ξεκινήσει μουδιασμένα με 1-1-1. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό του Κόπα ντε λα Λίγκα στην Αργεντινή. Αποκλείστηκε στα πέναλτι με 3-1 από την Εστουδιάντες (1-1 κ.δ.). Παρόντες ο Μπενεντέτο (Ε) και Ρόχο (Α) που έχασαν μία προπόνηση. Εκτός ο Μπλοντέλ (Α), Σεμπάγιος (μακροχρόνιος) και οι χρήσιμοι Ανσελμίνο (Α), Μ. Μπενίτες (Μ) και Γκαρσία (Τ).

Το κακό σερί με την κίτρινη φανέλα φέτος μετρώντας μόλις 4 νίκες σε 14 ματς. Αυτή πρέπει να φορέσει βάσει κανονισμού της CONMEBOL και ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση περί της παράδοσης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με Μπόκα από ημίχρονο… Το πρωτάθλημα τελείωσε άδοξα και η Μπόκα θα ψάξει την εξιλέωση μέσω Sudamericana. Το 2 από ημίχρονο σε τιμές διπλασιασμού (2.02) στην Betshop είναι άκρως δελεαστικό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr